ЗА и ПРОТИВ PSY - GANGNAM STYLE!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Re: ЗА и ПРОТИВ PSY - GANGNAM STYLE!!!

Мнениеот Keyser Soze » 06 дек 2012 03:20

Всяка година има по 2-3 такива парчета, които простолюдието консумира като кренвирши, а останалата част от човечеството яко ги оплюват. Аз никога не съм гледал клипа в YouTube. Явно не съм...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZN6kCgMUjFw[/youtube]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 06 дек 2012 10:46

keres написа:Само ЗА и нищо друго :lol: :lol: :lol:

+1
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 дек 2012 13:14

CTAHKO написа:Ballancee,виждаш ми се леко превъзбуден :lol: което не е нормално за теб по това време на денонощието :lol: Дишай дълбоко ;) Помага 8-)

пак счупи тъпометъра :lol: Което си е успех дори за теб, в две поредни мнения :lol: Уау, направо да ти дават престижния приз :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 дек 2012 14:22

[quote="Keyser Soze"]Всяка година има по 2-3 такива парчета, които простолюдието консумира като кренвирши, а останалата част от човечеството яко ги оплюват. Аз никога не съм гледал клипа в YouTube. Явно не съм...

Кренвирш ли? :) Брей, че сме възвишени - Рамщайн! То Айнщайн е разбирал повече от музика, отколкото тия нарисувани дрогерии! :lol:
Ние сме си простолюдие, обичаме ракия със салата, сръбска музика, а не хайвер от патица с Рамщайн- не ми казвайте, че по студентски общежития и купони всичко слуша Рамщайн, кой ще ви повярва като съм минал по тоя път! :lol: :lol:
Последна промяна от dreben23 на 06 дек 2012 15:07, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Levski Forever !
Контакти:

Мнениеот Levski Forever ! » 06 дек 2012 14:39

Много ясно ,че ЗА!

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 06 дек 2012 15:20

dreben23 написа:
Keyser Soze написа:Всяка година има по 2-3 такива парчета, които простолюдието консумира като кренвирши, а останалата част от човечеството яко ги оплюват. Аз никога не съм гледал клипа в YouTube. Явно не съм...

Кренвирш ли? :) Брей, че сме възвишени - Рамщайн! То Айнщайн е разбирал повече от музика, отколкото тия нарисувани дрогерии! :lol:
Ние сме си простолюдие, обичаме ракия със салата, сръбска музика, а не хайвер от патица с Рамщайн- не ми казвайте, че по студентски общежития и купони всичко слуша Рамщайн, кой ще ви повярва като съм минал по тоя път! :lol: :lol:

Абе студЬентче, къде съм казал нещо за Рамщайн? Какви студентски общежития, какви пет лева?

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 дек 2012 18:54

И някой каза.... Oppan Gagnam Style :) 8-)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0[/youtube]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 дек 2012 02:52

Keyser Soze написа:

Абе студЬентче, къде съм казал нещо за Рамщайн? Какви студентски общежития, какви пет лева?

Дадох го за пример, недей пали толкова бърже моторетката! ;) Ех да бях студентче, без ермалък, ние сме твърди в нашия край не говорим меко, затова ми се струва, че ракия със салата си върви. Аз нямам против да речем слушането на всякаква музика, но да ми заклеймите хората заради това че те предпочитат друг вид музика, това няма как да се получи- ние си галим ем чалга, ем техно, ем бг и американ хип-хоп и всякакви такива чернилки, но нямам намерение да укорявам другите хора какво да слушат, ядат или пият! ;) Всеки си има избор в края на краищата, едва ли ще ми наложи някой своя- е нема как да стане- ям зелен фасул, боб и леща и слушам чалга, техно, хип-хоп и прекрасни балади! Да речем от бг поп музиката рядко да си харесам нещо, примерно "Дим да ме няма" е яко, да ама ми харесва и кавъра на тая песен"Динята я няма" например... :)
Но иначе сте прави, не е кой знае какво като песен корейското парче, но докато мелодията вдига хората от стола значи са "за", прави сте също така, че е и еднодневка и след по-малко от месец всички тези милиони гледания най-вероятно няма да си спомнят и името на рапъра! На кой му и дреме за некъв въшлив кореец... Абе я направете един експеримент и вие, аз си направих такъв-звънкам на скайпа на хлапето на братчеда примерно и му викам: Крис, я вземи да врътнеш един Гангнам стайл и той веднага, "Готово", така че песента определено топли сърцата на хората, може би и затова я харесват! :) И не палете толкова прибързано "двигателя", полза няма никаква. Болшинството от хората сме си простолюдие и си ни кефят простичките неща в живота, цаца с бира си е класика да речем... :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 07 дек 2012 15:54

На всеки 10-20 години излиза по един такъв мега популярен one hit wonder (обикновено чуждоезичен, защото на хората им е втръсва от английския по някое време).
По-дъртите от вас навярно помнят какъв импакт причини тази песен в средата на 90-те (и то главно заради танца си, какъвто е случая и с гангнам стайл). Не се и съмнявам че ако тогава имаше youtube, тя също щеше да събере 1 млрд гледания :P

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XiBYM6g8Tck[/youtube]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 дек 2012 19:30

Вече + 900 000 000 гледания :)

Върни се в “Свободна зона”