Всяка година има по 2-3 такива парчета, които простолюдието консумира като кренвирши, а останалата част от човечеството яко ги оплюват. Аз никога не съм гледал клипа в YouTube. Явно не съм...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZN6kCgMUjFw[/youtube]
ЗА и ПРОТИВ PSY - GANGNAM STYLE!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Keyser Soze
- Контакти:
Re: ЗА и ПРОТИВ PSY - GANGNAM STYLE!!!
keres написа:Само ЗА и нищо друго![]()
![]()
+1
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
CTAHKO написа:Ballancee,виждаш ми се леко превъзбуденкоето не е нормално за теб по това време на денонощието
Дишай дълбоко
Помага
пак счупи тъпометъра

- dreben23
- Контакти:
[quote="Keyser Soze"]Всяка година има по 2-3 такива парчета, които простолюдието консумира като кренвирши, а останалата част от човечеството яко ги оплюват. Аз никога не съм гледал клипа в YouTube. Явно не съм...
Кренвирш ли?
Брей, че сме възвишени - Рамщайн! То Айнщайн е разбирал повече от музика, отколкото тия нарисувани дрогерии!
Ние сме си простолюдие, обичаме ракия със салата, сръбска музика, а не хайвер от патица с Рамщайн- не ми казвайте, че по студентски общежития и купони всичко слуша Рамщайн, кой ще ви повярва като съм минал по тоя път!

Кренвирш ли?

Ние сме си простолюдие, обичаме ракия със салата, сръбска музика, а не хайвер от патица с Рамщайн- не ми казвайте, че по студентски общежития и купони всичко слуша Рамщайн, кой ще ви повярва като съм минал по тоя път!

Последна промяна от dreben23 на 06 дек 2012 15:07, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Levski Forever !
- Контакти:
Много ясно ,че ЗА!
- Keyser Soze
- Контакти:
dreben23 написа:Keyser Soze написа:Всяка година има по 2-3 такива парчета, които простолюдието консумира като кренвирши, а останалата част от човечеството яко ги оплюват. Аз никога не съм гледал клипа в YouTube. Явно не съм...
Кренвирш ли?Брей, че сме възвишени - Рамщайн! То Айнщайн е разбирал повече от музика, отколкото тия нарисувани дрогерии!
![]()
Ние сме си простолюдие, обичаме ракия със салата, сръбска музика, а не хайвер от патица с Рамщайн- не ми казвайте, че по студентски общежития и купони всичко слуша Рамщайн, кой ще ви повярва като съм минал по тоя път!![]()
Абе студЬентче, къде съм казал нещо за Рамщайн? Какви студентски общежития, какви пет лева?
И някой каза.... Oppan Gagnam Style
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0[/youtube]
- dreben23
- Контакти:
Keyser Soze написа:
Абе студЬентче, къде съм казал нещо за Рамщайн? Какви студентски общежития, какви пет лева?
Дадох го за пример, недей пали толкова бърже моторетката!

Но иначе сте прави, не е кой знае какво като песен корейското парче, но докато мелодията вдига хората от стола значи са "за", прави сте също така, че е и еднодневка и след по-малко от месец всички тези милиони гледания най-вероятно няма да си спомнят и името на рапъра! На кой му и дреме за некъв въшлив кореец... Абе я направете един експеримент и вие, аз си направих такъв-звънкам на скайпа на хлапето на братчеда примерно и му викам: Крис, я вземи да врътнеш един Гангнам стайл и той веднага, "Готово", така че песента определено топли сърцата на хората, може би и затова я харесват!

***САМО ЦСКА!***
На всеки 10-20 години излиза по един такъв мега популярен one hit wonder (обикновено чуждоезичен, защото на хората им е втръсва от английския по някое време).
По-дъртите от вас навярно помнят какъв импакт причини тази песен в средата на 90-те (и то главно заради танца си, какъвто е случая и с гангнам стайл). Не се и съмнявам че ако тогава имаше youtube, тя също щеше да събере 1 млрд гледания
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XiBYM6g8Tck[/youtube]
По-дъртите от вас навярно помнят какъв импакт причини тази песен в средата на 90-те (и то главно заради танца си, какъвто е случая и с гангнам стайл). Не се и съмнявам че ако тогава имаше youtube, тя също щеше да събере 1 млрд гледания

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XiBYM6g8Tck[/youtube]
Вече + 900 000 000 гледания