Софи Маринова спечели Евровизия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Циганка представя България на Евровизия!

Мнениеот MORSKI » 01 мар 2012 01:46

football.total написа:Да пич българин съм, роден съм в България но не съм част от това общество което в момента расте там и не искам да се идентифицирам с него.
Едно е в Германия да се нареждат (както ти го пишеш) по остта изток запад, друго е да се сипе чиста проба омраза към етноси както е в БГ.
Германците са изключително толерантен народ към всякакви етноси и чужденци. Стига да си кадърен и да живeeш в нормите единственото което ще получиш от тях е уважение. Германия е пълна с турци, гърци, италианци, араби и каквото се сетиш още, но обществото се е научило да бъде толерантно. А не да сee злоба и омраза. А хапливите закачки между холандци и германци, между англичани и шотландци итн са си съвсем в реда на нещата и нямат нищо общо с насажданата от векове омраза на българи към турци.
90% от българите мразят турците и Турция, да можеш да ми дадеш адекватно обяснение защо??

Не си ли даваш сам сметка? От кога не си в България? Да си чувал за ДПС, за Доган, за автобусите с турски избиратели при всеки вот? Да си чувал за смесените села и градове, в които в някои квартали и цели села, ако не си турски българин и не говориш езика, изповядваш исляма и т.,н не те вземат на работа, наричат те гяур и ред подобни неща!

Да, България се превърна в ужасно място! Но в същото време няма ПО- ТЪРПЕЛИВ народ от нас! Нали се сещаш, че в Германия никога няма да допуснат описаните по-горе картини, при все, че от 3 милионен Берлин поне 1 милион са турци!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 01 мар 2012 01:55

MORSKI написа:
football.total написа:Да пич българин съм, роден съм в България но не съм част от това общество което в момента расте там и не искам да се идентифицирам с него.
Едно е в Германия да се нареждат (както ти го пишеш) по остта изток запад, друго е да се сипе чиста проба омраза към етноси както е в БГ.
Германците са изключително толерантен народ към всякакви етноси и чужденци. Стига да си кадърен и да живeeш в нормите единственото което ще получиш от тях е уважение. Германия е пълна с турци, гърци, италианци, араби и каквото се сетиш още, но обществото се е научило да бъде толерантно. А не да сee злоба и омраза. А хапливите закачки между холандци и германци, между англичани и шотландци итн са си съвсем в реда на нещата и нямат нищо общо с насажданата от векове омраза на българи към турци.
90% от българите мразят турците и Турция, да можеш да ми дадеш адекватно обяснение защо??

Не си ли даваш сам сметка? От кога не си в България? Да си чувал за ДПС, за Доган, за автобусите с турски избиратели при всеки вот? Да си чувал за смесените села и градове, в които в някои квартали и цели села, ако не си турски българин и не говориш езика, изповядваш исляма и т.,н не те вземат на работа, наричат те гяур и ред подобни неща!

Да, България се превърна в ужасно място! Но в същото време няма ПО- ТЪРПЕЛИВ народ от нас! Нали се сещаш, че в Германия никога няма да допуснат описаните по-горе картини, при все, че от 3 милионен Берлин поне 1 милион са турци!

И кой е виновен за това нещо защо не се запиташ сам. Личи си че си интелигентен човек ама май не разбираш съшността на проблема.
За ДПС, за Доган, за автобусите с купени гласове, за мангалите итн??? За всичко това са виновни българите че допускат това да се случи!
И не българите не са търпълив народ, страхлив народ са! Българина е силен само на маса.
Като не ви отърват ДПС, Доган, циганите - излезте и го кажете. Съберете се 500.000 пред парламента, блокирайте границата с Гърция, блокирайте тази с Румъния докато не постиогнете исканията си за равноправие между етносите. Когато циганина не плаща ток остава без ток. Когато турчина не плаща данъци влиза в затвора. Когато българина краде си понася наказанието. Итн.
Следи какво се случи с немския президент и си направи сметка кога в БГ може да се случи такова нещо. И тогава си отговори защо в Германия етносите живеят по различен начин. Защото там има гражднаско общество което функционира!
Ето това е решението на проблема а не делението на етноси и сипенето на омраза. Омразата ражда нова омраза и нищо повече.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 01 мар 2012 02:02

Писна ми от заучени фрази. Българският народ е един от най-толерантните! Дават новини на турски език по Българската Национална Телевизия. Циганите не плащат ток, вода, данъци, не работят, живеят на помощи и на гърба на българите. Крадат, убиват, имат 20 деца, а нямат никакви условия да отгледат и едно. Неграмотни са, много красиви места са пълни само и единствено с турци и цигани и ако говориш на български, няма да ти продадат нищо в магазина и ще те гледат на кръв.Там само турска и циганска реч можеш да чуеш. Има джамии в почти всеки град. Съществува турска партия, която в даден период е управлявала. При избори докарват турци от Турция с десетки автобуси, за да гласуват. Циганите живеят в незаконни постройки. Арестуват българи за неправилно дишане, а циганите седят и ги гледат. Циганите си продават гласа, а в селата със смесено население на ден по пет пъти обират българи. Българите там вече не отглеждат нито животни, нито зеленчуци, защото няма смисъл. Хайде кажи ми при тези неща, кой народ ще ги търпи колкото нас ? Много ми е интересно кой ?
Последна промяна от LaRgO на 01 мар 2012 02:05, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 мар 2012 02:04

И си прав, и не си. Първо е лесно като си отстрани. Съгласи се, че от позизцията, в която си ти, е най-лесно да се дават съвети. Имам и едно питане към теб- (личи ти, че макар да се опитваш да се разграничиш от ситуацията в страната и това състояние, до което сме докарани, като говориш за сънародниците си от второ лице мн. число, не можеш да прикриеш, че ти пука за страната) защо не остана тук и не опита ти да промениш нещата? Или, ако си, защо си се отказал! Значи по нищо не отстъпваш на гореспоменатите от теб... Бягството не решава проблемите, накрая кой ще остане в тази страна...

И да, прав си, че всеки народ си заслужава управниците, но да ни се предлага нещо по-добро? Някаква алтернатива? Аз не виждам и все по-зле ще става. Бойко ли е алтернативата :lol: Пази Боже още един мандат, ами неговата алтернатива кой е?

Казваш да блокираме граници и да излизаме на протести- е нали го сторихме. Нали затворихме границата, нали сега заплашват, че ще затворят тази със Сърбия, ако няма промяна на горивата! И ще го направят, защото такава няма да има. Е и какво постигнахме? Нищо! Пак ни тъпчат. Нали излязохме на протест срещу произвола в Катуница. И какво стана? Продължават историите, подобни на тази на Цар Киро. Разликата е, че затвориха Киро, за да замагельосат обществото....

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 мар 2012 02:08

football.total написа:Българите за жалост са се превърнали в едно гадно расистко племе.
Те мразят всички. Мразят цигани, мразят турци, мразят сърби, мразят македонци, мразят гръците, мразят румънците. Мразят се дори помежду си. Шопите мразят перничани, гагаузите мразят бургазлии, перничани мразят всички итн... Билгарина тъне в омраза и мизерия... И ще тъне до живот докато не си промени мисленето.
Какво значение има че Софи Маринова е циганка след като е талантлива и песента и е хубава???
Повръща ми се от антипатриоти като вас, слава богу отдавна съм се махнал от тази клоака в която се е превърнала родината ми, за да живея бял живот сред бели хора. Някъде далече където не те оценят по това от кой край на света идваш, а по това какви качества имаш!

Respect
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 01 мар 2012 02:19

MORSKI написа:И си прав, и не си. Първо е лесно като си отстрани. Съгласи се, че от позизцията, в която си ти, е най-лесно да се дават съвети. Имам и едно питане към теб- (личи ти, че макар да се опитваш да се разграничиш от ситуацията в страната и това състояние, до което сме докарани, като говориш за сънародниците си от второ лице мн. число, не можеш да прикриеш, че ти пука за страната) защо не остана тук и не опита ти да промениш нещата? Или, ако си, защо си се отказал! Значи по нищо не отстъпваш на гореспоменатите от теб... Бягството не решава проблемите, накрая кой ще остане в тази страна...

И да, прав си, че всеки народ си заслужава управниците, но да ни се предлага нещо по-добро? Някаква алтернатива? Аз не виждам и все по-зле ще става. Бойко ли е алтернативата :lol: Пази Боже още един мандат, ами неговата алтернатива кой е?

Казваш да блокираме граници и да излизаме на протести- е нали го сторихме. Нали затворихме границата, нали сега заплашват, че ще затворят тази със Сърбия, ако няма промяна на горивата! И ще го направят, защото такава няма да има. Е и какво постигнахме? Нищо! Пак ни тъпчат. Нали излязохме на протест срещу произвола в Катуница. И какво стана? Продължават историите, подобни на тази на Цар Киро. Разликата е, че затвориха Киро, за да замагельосат обществото....

Разбира се че ми пука какво става в родината ми. Аз съм роден там, израстнал съм там, получил съм възпитание и образование.
Дали и защо съм избягал е тема която може да се дискутира с часове. И е безмислено.
Избрал съм си живота ми да се развива в друга насока и съм дал своите си жертви за да постигна своите си цели. И не си мисли че е много лесно да излезеш и да живэш в чужбина. Ако в БГ е трудно, тук е два пъти по трудно. Но пак ти казвам това е друга тема.
Пишеш ми за протести - чакай да те питам КОЛКО протестирахте срещу случаите в Катуница примерно??? 1000 души в многомилионна София. 100 души в многохиляден Бургас (или айде Варна че си от там). Във Фейсбук обаче бяхте 50.000
Колко протестирахте срещу цените на горивата (за този протест съм на по особено мнение защото Бойко не ви прави цените на горивата но ОК да кажем сте в правото си). Пак една шепа хора събрали се в неделя. Та обясни ми КАКЪВ Е ТОЗИ ПРОТЕСТ В НЕДЕЛЯ ПО ДЯВОЛИТЕ? Докато премиера играе мач вие чоплите семки и слушате музика пред народното събрание.
Целта на протеста е не да се съберете и да кажете ами на събрахме се. Целта на протеста е да постигнете исканията си. И като общество ако сте в правото си ще успeeте. Гражданско общество се гради когато хората отстояват позициите си. И няма значение кой е там горе да управлява - дали е Бойко или някой друг. Важното е да знае че в момента в който кривне ще му се изсипят 500.000 под прозореца и ще ревнат ВЪН! И тогава и Господ не може да го отърве!

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Re: Софи Маринова спечели Евровизия

Мнениеот reh4o » 01 мар 2012 03:17

По-добре си бяхме с Краси Аврамов! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 01 мар 2012 03:18

8-)

Докато само мрънкаме по форумите, докато вярваме на платените телевизии, че нещата у нас се оправят, докато ни забаламосват с поредния нов спасител на България, така ще бъдат нещата !
БЪЛГАРИЯ - все по-бедна и все по-циганска държава ... :(
След снощи, вече и официално ! :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 01 мар 2012 03:28

reh4o написа:По-добре си бяхме с Краси Аврамов! :mrgreen

8-)

Е, поне не е циганин ! :lol:
И после някой като онзи чех, като ни представи в Европа като турски кенеф или цигански катун, недейте да ревете. :oops:
В очите на света ние изглеждаме точно по този начин ! :( :oops:
Виновни сме всички, защото продължаваме да си мълчим и да си траеме. Пишем само по форумите, както едно време "хъшовете" са били много смели само на масата в кръчмата и то в "далечна" чужбина.
А, когато някой трябва да жертва личния си жалък животец или псевдоблагополучието си за БЪЛГАРИЯ - всички ставаме мишоци !!! :oops:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 01 мар 2012 07:29

Тая година единствено песента на Софи Маринова ставаше за евровизия. Не, че другите песни бяха лоши, но не бяха подходящи за конкурса Евровизия.

Може пък Софка да ни донесе късмет като цяла Европа чуе, че е циганка, а ние българите сме толкова добри хора и избрахме човек от малцинствата да ни представя пред целия свят
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”