football.total написа:Да пич българин съм, роден съм в България но не съм част от това общество което в момента расте там и не искам да се идентифицирам с него.
Едно е в Германия да се нареждат (както ти го пишеш) по остта изток запад, друго е да се сипе чиста проба омраза към етноси както е в БГ.
Германците са изключително толерантен народ към всякакви етноси и чужденци. Стига да си кадърен и да живeeш в нормите единственото което ще получиш от тях е уважение. Германия е пълна с турци, гърци, италианци, араби и каквото се сетиш още, но обществото се е научило да бъде толерантно. А не да сee злоба и омраза. А хапливите закачки между холандци и германци, между англичани и шотландци итн са си съвсем в реда на нещата и нямат нищо общо с насажданата от векове омраза на българи към турци.
90% от българите мразят турците и Турция, да можеш да ми дадеш адекватно обяснение защо??
Не си ли даваш сам сметка? От кога не си в България? Да си чувал за ДПС, за Доган, за автобусите с турски избиратели при всеки вот? Да си чувал за смесените села и градове, в които в някои квартали и цели села, ако не си турски българин и не говориш езика, изповядваш исляма и т.,н не те вземат на работа, наричат те гяур и ред подобни неща!
Да, България се превърна в ужасно място! Но в същото време няма ПО- ТЪРПЕЛИВ народ от нас! Нали се сещаш, че в Германия никога няма да допуснат описаните по-горе картини, при все, че от 3 милионен Берлин поне 1 милион са турци!
[/center]