v.r.s. написа:
Той казва това, което искат да чуят една малка част от хората, която живее с носталгията за соц. времето и СССР.
Той казваше истини и за ДПС, но не му попречи с негова помощ тази партия да управлява страната над година, а и в последно време от негова страна не се чува почти нищо за бившият му коалиционен партньор и риториката му от анти-ДПС, с която печелеше симпатизанти, в момента е риторика на руски националист и в почти всички изказвания най-често срещаната дума е Русия. Няма да се изненадам да последват още катарзиси и в един момента да обяви Ердоган за най-големият политик, а Турция за най-добрият приятел на България. Но за всеки катарзис ще трябва да бъде и финансово обезпечен. Днес примерно обвини българското правителство и в анти-семитизъм, което дефакто го прави и защитник на евреите, тъй като с тях се свързва този термин, колкото и да не е точен. Та според мен когато толкова много катарзиси се случват в някого, то той по ми изглежда на шизофреник, отколкото на последователен политик, на когото може да се има някакво доверие.
Само и единствено от Сидеров съм чул да говори за МАСОНО-ТАЛМУДСКИ общества! Аз ги наричам по мой си начин - Световните господари или Новия световен ред!
Само Волен говори за КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО, в което се намира България!
Не ми сочете за националисти хора, които умеят да се зъбят само на съседна Македония, да лаят срещу Турция или да плюят против АТАКА! Това съвсем не е достатъчно, за да си истински националист !
Проблемите на България са глобални и причините за положението в България съвсем не са нито в АТАКА, нито в съседните нам държави, а от САЩ , Израел и техните подлоги от ЕС!
Волен очевидно вижда тези неща! И по-важното ! Волен не го е страх да ги коментира !
Волен подкрепи правителството на Орешарски, за да не се върне Тиквата на власт!
Колкото до русофилството на Волен - от 1-2 години насам светът вече има втори полюс, което е много важно ! САЩ вече не могат безнаказано да дерибействат на света! Тепърва ще си имат проблеми в лицето на Русия!
Волен Сидеров очевидно вижда , че единственото спасение на България е братска Русия!