Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Тема за политика - България

Мнениеот aleksandrov77 » 20 фев 2015 18:35

v.r.s. написа:
Той казва това, което искат да чуят една малка част от хората, която живее с носталгията за соц. времето и СССР.
Той казваше истини и за ДПС, но не му попречи с негова помощ тази партия да управлява страната над година, а и в последно време от негова страна не се чува почти нищо за бившият му коалиционен партньор и риториката му от анти-ДПС, с която печелеше симпатизанти, в момента е риторика на руски националист и в почти всички изказвания най-често срещаната дума е Русия. Няма да се изненадам да последват още катарзиси и в един момента да обяви Ердоган за най-големият политик, а Турция за най-добрият приятел на България. Но за всеки катарзис ще трябва да бъде и финансово обезпечен. Днес примерно обвини българското правителство и в анти-семитизъм, което дефакто го прави и защитник на евреите, тъй като с тях се свързва този термин, колкото и да не е точен. Та според мен когато толкова много катарзиси се случват в някого, то той по ми изглежда на шизофреник, отколкото на последователен политик, на когото може да се има някакво доверие.

Само и единствено от Сидеров съм чул да говори за МАСОНО-ТАЛМУДСКИ общества! Аз ги наричам по мой си начин - Световните господари или Новия световен ред!
Само Волен говори за КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО, в което се намира България!
Не ми сочете за националисти хора, които умеят да се зъбят само на съседна Македония, да лаят срещу Турция или да плюят против АТАКА! Това съвсем не е достатъчно, за да си истински националист !
Проблемите на България са глобални и причините за положението в България съвсем не са нито в АТАКА, нито в съседните нам държави, а от САЩ , Израел и техните подлоги от ЕС!
Волен очевидно вижда тези неща! И по-важното ! Волен не го е страх да ги коментира !
Волен подкрепи правителството на Орешарски, за да не се върне Тиквата на власт!
Колкото до русофилството на Волен - от 1-2 години насам светът вече има втори полюс, което е много важно ! САЩ вече не могат безнаказано да дерибействат на света! Тепърва ще си имат проблеми в лицето на Русия!
Волен Сидеров очевидно вижда , че единственото спасение на България е братска Русия!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 фев 2015 18:38

Захарченко написа:
diplomat написа:
Захарченко написа:Аз само да питам-миналата есен правителството не взе ли 8.5 мрд заем, или ме лъже паметта? И сега с тези-25 млрд за няколко месеца :?: Нещо май-май не излизат сметките. Някое коментарче по темата има ли?

Това се дискутираше не един път, изпуснал си момента да се включиш в плюенето. ;)

Ами, аз пръв зададох въпроса за 4,5 млрд за въоръжение. Но повечето коментират 16-те млрд, все едно тези 8,5 не съществуват...
как пък удобно ги забравиха, не знам...

Това са пълни глупости, не знам кой ви промива мозъците с такива неща. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 фев 2015 18:38

v.r.s. написа:
FLANKER написа:
v.r.s. написа:
dunavfc написа:И тоя човек сега е най-активният говорител по темите свързани със комунизмът, капитализмът, СССР, Западът, Русия и т.н. Толкова да си нагъл, арогантен и манипулативен....Но да му мислят ония 4 %, които му подаряват постоянно солидна субсидийка с която той и цялата му орда "громят" всякакви екзотични кътчета в Европа и по света. Интересно, че не набляга много, много на Изток, все към Запад го дърпа...

Онзи ден, когато отложиха обсъждането за взимането на кредита, този човек казваше как някои на следващият ден щели да се събудят по-богати и това е било причината за отлагането. Обясняваше го по начин, по който личи, че е много запознат как стават тези неща и явно го знае от личен опит. Това е единственият политик от когото се гнуся, всички други независимо от коя партия са дори и от ДПС, може да ги мразя и ненавиждам, но гнус изпитвам само от този шизофреник. Това е човека, който компроментира българският национализъм и му нанесе най-голямата вреда. Гласувал съм за него преди, но още преди изборите, след които подкрепи властта на ДПС, усетих каква продажна душа е и спрях да го подкрепям.

А сега подкрепяш хора,които изобщо нямат души,колега.
П.П.Част от парите отиват точно както е споменал Сидеров.Друга част ще се отделят за въоръжението.Остаряло въоръжение,което и сега имаме.Обаче видите ли -натовско :lol:
Истината не е приятна ,но трябва да се знае. ;)

Никой не защитавам и подкрепям колега, а казвам това което чух и от начина по който го каза Сидеров останах с впечатление, че е напълно запознат със схемата, кое как става, а след като е така, логично е, че и той е участвал в нея и се е облагодетелствувал, тъй като няма как да е от страната на тези, които облагодетелствуват. Много е малък и не само на ръст, както и партията му. Заради това споменах, освен доларите и рублите и турските лири, в предишен коментар.

Как го е казал,колега? Едно е да си сигурен ,а съвсем друго е да си останал с впечатление ;)
Едни са малки на ръст ,други големи,трети дебели...шарен свят 8-) Малката му партия надживя доста по-големи ,които сега се вливат една в друга .Малката му партия остана единствена автентична.Да сме живи и здрави и ние,останалите шизофреници да го подкрепяме и наливаме субсидийки.
Пък като се хване с Ердоган ,белким цака някой лев и на нас ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 фев 2015 18:44

FLANKER написа:
v.r.s. написа:
FLANKER написа:
v.r.s. написа:
dunavfc написа:И тоя човек сега е най-активният говорител по темите свързани със комунизмът, капитализмът, СССР, Западът, Русия и т.н. Толкова да си нагъл, арогантен и манипулативен....Но да му мислят ония 4 %, които му подаряват постоянно солидна субсидийка с която той и цялата му орда "громят" всякакви екзотични кътчета в Европа и по света. Интересно, че не набляга много, много на Изток, все към Запад го дърпа...

Онзи ден, когато отложиха обсъждането за взимането на кредита, този човек казваше как някои на следващият ден щели да се събудят по-богати и това е било причината за отлагането. Обясняваше го по начин, по който личи, че е много запознат как стават тези неща и явно го знае от личен опит. Това е единственият политик от когото се гнуся, всички други независимо от коя партия са дори и от ДПС, може да ги мразя и ненавиждам, но гнус изпитвам само от този шизофреник. Това е човека, който компроментира българският национализъм и му нанесе най-голямата вреда. Гласувал съм за него преди, но още преди изборите, след които подкрепи властта на ДПС, усетих каква продажна душа е и спрях да го подкрепям.

А сега подкрепяш хора,които изобщо нямат души,колега.
П.П.Част от парите отиват точно както е споменал Сидеров.Друга част ще се отделят за въоръжението.Остаряло въоръжение,което и сега имаме.Обаче видите ли -натовско :lol:
Истината не е приятна ,но трябва да се знае. ;)

Никой не защитавам и подкрепям колега, а казвам това което чух и от начина по който го каза Сидеров останах с впечатление, че е напълно запознат със схемата, кое как става, а след като е така, логично е, че и той е участвал в нея и се е облагодетелствувал, тъй като няма как да е от страната на тези, които облагодетелствуват. Много е малък и не само на ръст, както и партията му. Заради това споменах, освен доларите и рублите и турските лири, в предишен коментар.

Как го е казал,колега? Едно е да си сигурен ,а съвсем друго е да си останал с впечатление ;)
Едни са малки на ръст ,други големи,трети дебели...шарен свят 8-) Малката му партия надживя доста по-големи ,които сега се вливат една в друга .Малката му партия остана единствена автентична.Да сме живи и здрави и ние,останалите шизофреници да го подкрепяме и наливаме субсидийки.
Пък като се хване с Ердоган ,белким цака някой лев и на нас ;)

Колега, истинските националисти няма ли да кажат "Не на съюз с Турция"? Защото влизането в съюз с Русия ще доведе точно до това, или "целта оправдава средствата"? :? :roll:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 20 фев 2015 18:45

sunscres92 написа:#aleksandrov77 Защо им е на ЕС и НАТО , илюминатите и рептилите да унищожават България?

Западните страни, искат от ЕС единствено да осигурят мир в Европа, но тук сме си набили мисълта, че трябва да ни оправят...
Иначе ние сме били васал/сателит на Русия над 100 години, къде са позитивите?

Без да се замислям много по въпроса ти казвам :
1. Циганска държава с просто и необразовано население се държи по-лесно в колониална зависимост!
2. В държава с разнородно по етнически състав население всеки протест и бунт е обречен на провал!
Никога няма да видиш рамо до рамо на протеста циганин, българин, турчин, евреин, арменец ... Дори това чудо да стане, то няма да е за дълго! Ето ти още една причина да се насърчава размножаването на малцинствата!Обратно- народ с хомогенен етнически състав е сплотен и единен - опасен за всеки външен враг и окупатор/колонизатор!
3. Етническите българи по правило са русофили! Размиването и омесването на българската нация води до отдалечаване на България от Русия!
4. Циганизирана България по-лесно ще приеме ролята си на гето/предградие/буферна зона в ЕС, отколкото нормална България.
Мога да намеря още причини, но и тези са достатъчни!

Сателит на Русия бяхме по времето на социализма , ползите бяха, че руснаците ни помогнаха да станем средноразвиваща се европейска държава!
По времето на Брежнев към България течаха реки от нефт, газ и долари , руснаците ни построиха АЕЦ Козлодуй, помогнаха ни да станем една средноразвиваща се европейска държава по времето на социализма!
Какви народи има в ЕС?
Народи с които сме били исторически врагове като Англия и Франция!
Дане забравяме , че Англия воюва на страната на Османската империя по време на руско-турската освободителна война!
Да не забравяме и най-големия жест на братска Русия към България - Русия ни освободи от 5 вековно Османско робство!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 фев 2015 18:53

aleksandrov77 написа:
sunscres92 написа:#aleksandrov77 Защо им е на ЕС и НАТО , илюминатите и рептилите да унищожават България?

Западните страни, искат от ЕС единствено да осигурят мир в Европа, но тук сме си набили мисълта, че трябва да ни оправят...

1. Циганска държава с просто и необразовано население се държи по-лесно в колониална зависимост!
2. В държава с разнородно по етнически състав население всеки протест и бунт е обречен на провал!
Никога няма да видиш рамо до рамо на протеста циганин, българин, турчин, евреин, арменец ... Дори това чудо да стане, то няма да е за дълго! Ето ти още една причина да се насърчава размножаването на малцинствата!Обратно- народ с хомогенен етнически състав е сплотен и единен - опасен за всеки външен враг и окупатор/колонизатор!
3. Етническите българи по правило са русофили! Размиването и омесването на българската нация води до отдалечаване на България от Русия!
4. Циганизирана България по-лесно ще приеме ролята си на гето/предградие/буферна зона в ЕС, отколкото нормална България.

Сателит на Русия бяхме по времето на социализма , ползите бяха, че руснаците ни помогнаха да станем средноразвиваща се европейска държава!
По времето на Брежнев към България течаха реки от нефт, газ и долари , руснаците ни построиха АЕЦ Козлодуй, помогнаха ни да станем една средноразвиваща се европейска държава по времето на социализма!
Какви народи има в ЕС?
Дане забравяме , че Англия воюва на страната на Османската империя по време на руско-турската освободителна война!
Да не забравяме и най-големия жест на братска Русия към България - Русия ни освободи от 5 вековно Османско робство!

Пич, ти си доказано прост, след като за теб идеалната кола е Лада. :lol: Продай го този пуст компютър и си купувай храна, нали не ти стигала? :shock:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 фев 2015 18:54

FLANKER написа:
v.r.s. написа:
FLANKER написа:
v.r.s. написа:
dunavfc написа:Поздрав за Фланкър ;)

Изображение

Както е казано, парите нямат цвят и мирис, няма значение дали са долари или рубли, а може и турски лири и това с най-голяма сила важи за този шизофреник.

Хората ,които казват истината са шизофреници.Ясно.

Той казва това, което искат да чуят една малка част от хората, която живее с носталгията за соц. времето и СССР.
Той казваше истини и за ДПС, но не му попречи с негова помощ тази партия да управлява страната над година, а и в последно време от негова страна не се чува почти нищо за бившият му коалиционен партньор и риториката му от анти-ДПС, с която печелеше симпатизанти, в момента е риторика на руски националист и в почти всички изказвания най-често срещаната дума е Русия. Няма да се изненадам да последват още катарзиси и в един момента да обяви Ердоган за най-големият политик, а Турция за най-добрият приятел на България. Но за всеки катарзис ще трябва да бъде и финансово обезпечен. Днес примерно обвини българското правителство и в анти-семитизъм, което дефакто го прави и защитник на евреите, тъй като с тях се свързва този термин, колкото и да не е точен. Та според мен когато толкова много катарзиси се случват в някого, то той по ми изглежда на шизофреник, отколкото на последователен политик, на когото може да се има някакво доверие.

Абе човек,стига с това ДПС.Да ,бях доволен тогава ,че Боко не се върна.Но какво от това ,като тези три партийки си взимаха еднолично решенията и не бръснеха Атака за нищо тогава.
Няма да чуеш нищо против ДПС ,защото едва ли гледаш "противната " Алфа.Това с анти-семитизма и дефакто ми звучи като вица за бащата и сина. :)
П.П.Сега последно,какъв е Бялата Златка,Златния пръст или шизофреник? Или и трите.
Нямате си на представа в каква каша ни забърква четворния октопод.Но,ваше право, поддържайте си ги. ;)
П.П.2: Това с Ердоган ,дори не искам да си го помисля,защото това ще завършекът и аз ще приключа изобщо да се интересувам кой какво върши.

Ти не искаш да си го представяш, но...мен този човек вече с нищо не може да ме изненада. Все пак в момента Путин и Ердоган са в добри отношения, така, че няма да ме изненада и този катарзис.
Колкото за ДПС, как стига, при положение, че близо десетилетие тази партия беше водещата му тема и най-голямото зло за България. Тази му риторика го вкарва в Парламента при избори и точно заради това го подкрепях. Аз имам право да говоря против него, защото и гласовете на мен и семейството ми, той влизаше в Парламента. Не може едно десетилетие да говориш за заличаване на ДПС, изхвърляне от политическата карта на България, че са терористи и всичко, което е говорил и в един момент да им дадеш такава влас, с каквато никога преди не са разполагали, само и само Бойко да не се върне на власт. Това не е държавническо мислене, а дребнаво, от един дребен човек. А и Бойко нямаше да се върне на власт, а щеше да има нови избори, на които Атака със сигурност щеше да спечели още симпатизанти, дори и аз най вероятно щях да гласувам за тях, нещо което не направих на тези, които докараха тройната коалиция на власт.
А той е и трите неща, шизофренична Бяла Златка със златен среден пръст, който показа на народа.
Днес той наистина обвини управляващите в анти семитизъм, а доколкото зная този термин се използва за Евреите, които налагат Новият Световен Ред.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 20 фев 2015 18:56

aleksandrov77 написа:

Какви народи има в ЕС?

Да разбирам, че тези точки, които изброи са поради ЕС и само те са виновни. Защо стандарта на живот на запад е в пъти по-добър и какво ние ще спечелим от съюз с почти фалиралата Русия? Обмислял ли си идеята, че проблемът е в нас българите, а не в Евреите, които искат да ни унищожат.

Това освобождение, са ни го върнали с лихвите, но пък си прав за предпочитане е.

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 20 фев 2015 20:03

Томи, би ли показал някъде черно на бяло, че тези 8,5 влизат в онези 16 млрд, щото никак не съм убеден в това!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 фев 2015 20:25

Захарченко написа:Томи, би ли показал някъде черно на бяло, че тези 8,5 влизат в онези 16 млрд, щото никак не съм убеден в това!

Не забравяй, че предишното правителство ограби една банка, а сегашното трябваше да връща тия пари. Ето едни 4 млрд. за какво са. ;)

Върни се в “Свободна зона”