pesho_1913 написа:kirchaka написа:Пешоооо,диване,какво праиш бре?
Мързелувам и събирам сили за довечера. Българи, юнаци!
Ще ходиш ли?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pesho_1913 написа:kirchaka написа:Пешоооо,диване,какво праиш бре?
ЕМИЛ написа:AnalBreaker написа:Баце Емо, как си ?
в последно време много съм зает с работата . Направиха ме отговорник на кухнята и почти всеки ден трябва да съм там . демек ме наградиха със задължения .
TEDIMAR99 написа:kirchaka написа:TEDIMAR99 написа:Кирееееее
Защо ще излизате с 7 резерви на мача бе?
Нарочно,да ми отиде прогнозата![]()
![]()
Не го приемай лично,но просто нямате шанс,пък и може да вземете нещо,ние се пазим за финалаНе сте някоя голяма сила,няма да си дадем много зор срещу вас,виждам го 0-1 с много скучен футбол....ще ходиш ли на мача?
Да ще отида!
Аз мача го виждам Х
kirchaka написа:pesho_1913 написа:kirchaka написа:Пешоооо,диване,какво праиш бре?
Ще ходиш ли?
kirchaka написа:TEDIMAR99 написа:kirchaka написа:Нарочно,да ми отиде прогнозата![]()
Не го приемай лично,но просто нямате шанс,пък и може да вземете нещо,ние се пазим за финалаНе сте някоя голяма сила,няма да си дадем много зор срещу вас,виждам го 0-1 с много скучен футбол....ще ходиш ли на мача?
Да ще отида!
Аз мача го виждам Х
Нееее,трябва ни третото място!Сорка,няма да ви се получи тоя път![]()
![]()
Шегата настрана,мача наистина е троен,въпреки че мен ме съмнява да завърши Х
ros написа:Пичове, беше ми приятно, че поспорихме и се посмяхме, но ви изоставям. Арена Армеец ни зове. Първо дано сърбите бият и послееее...
БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ МОЩНОООО
MORSKI написа:ros написа:Пичове, беше ми приятно, че поспорихме и се посмяхме, но ви изоставям. Арена Армеец ни зове. Първо дано сърбите бият и послееее...
БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ МОЩНОООО
и на другите мачове ли ще ходиш?
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 6 госта