Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот vaskonti » 20 фев 2015 13:39

Захарченко написа:
vaskonti написа:Кога преди сме имали падежи за 12 милиарда за такъв кратък период от време? Дългът така или иначе няма да се изплаща, а ще се рефинансира - проблем ли е това, след като новите лихви ще са по-ниски?
А виждам и някакъв забавен опит за ирония - ако смяташ, че не са ни необходими американски "бракми" за да се "браним" от беларуския флот, интересно за какво са ни супер мега турбо невероятните руски оръжия - от кого ще се браним с тях? Може би това срещу кой ще воюваме е пряко следствие от това с какви оръжия разполагаме? Ти смяташ за голяма глупост да се хвърлят 5 милиарда за западни оръжия, но как ще реагираш ако тези 5 милиарда отидат за руски оръжия? Чудя се дали пак ще си толкова възмутен, че се въоръжаваме поради опасения за нападение от беларуския флот?

А, ама ти не знаеш ли, че говорителят на Държавния Департамент на САЩ Джен Псаки заплаши Беларус, че флотата ще отиде до бреговете им? Аз в този смисъл го казвам... :) :) :)
На нас не ни трябват никакви оръжия, още по-малко пък руски. Имаме си, каквото ни трябва. Проблемът е, чее хем ще ни набутат бракмте, сиреч ще си ги разположат тука, хем ще си платим за това доволно! Много се говори за прословутата Джавелин, но малко хора знаят, че срещу т-90 модификации тя е безпомощна. Ейбрамс е добър танк, но т-90 не е никак по-лош. А Армата е три класи отгоре. Армата е проектиран така, че една или две машини да поддържат цяла батальонно-тактическа група. Ф-16 го бият МиГ-овете по всички симулации и демонстративни боеве. На кого ще се дървим с тези оръжия? На Русия?

Не съм го чул това, но се питам в каква връзка ги е заплашил? Кой изобщо брои Беларус за живи? Като гледам в Гугъл, излизат само вицове по въпроса. :roll:
Тъй де, и аз отдавна казвам, че не само, ч ене ни трябват оръжия, а не ни трябва и армия. Може да се поддържа най-много полу военизирана жандармерия, евентуално и някакъв съвременен вариант на строителни войски. Друго просто не ни трябва. Нино ще нападнем Русия, нито Турция, нито никой. Още по-малко пък Русия ще ни нападне, каквито очаквания, малки или големи, имаш и самият ти. Има друг форумец, който явно вече воюва на жълтите павета с части на НАТО, той съвсем е влязъл във филма. Аз пък не виждам България как ще влезе в каквато и да е война в обозримо бъдеще. Очевидно ще е проблем ако ИДИЛ тръгнат от тук и почнат с атентати, но дори в тоя случай не ни трябва армия, а просто добро разузнаване.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 20 фев 2015 14:20

http://vk.com/video89335481_169366973
Буахахахаха! Няма такъв ташак! Псаки в атака...

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 20 фев 2015 16:35

Betchualeng Arnaikem написа:
aleksandrov77 написа:И по-добре да подкрепям Волен Сидеров ,Волен в пъти по-интелигентен от Боко Тиквата от Банкя, който е чел само Винету! :mrgreen:

За Волен националиста още като се появи бях ловил бас с националисти, че ще подкрепи Доган ако заплащането си струва. Майтапа е, че когато това стана и трябваше да си получа вафлите тия вече се бяха отрекли от него.
Другия бас беше, че ще стане русофил като секретар от БКП в даден момент, ама тоя дето ми дължи вафли по въпроса е в чужбина гадината. Как мислите, дали има хубави немски вафли, които да изискам като заплащане :D

Аз харесвах Волен и тяхната партия АТАКА от 2005г. насам! Две груби грешки направи той които ме разочароваха от АТАКА тогава - приемането на Слави Бинев в партията му и особено втората груба грешка през 2009г. когато играеше 2 години с ГЕРБ!
Тогава го плюх и псувах по форумите!
Но! Всеки човек може да сгреши!
Волен също !
Аз мисля, че той осъзна своята грешка и след това подкрепи правителството на Орешарски именно, за да не позволи ГЕРБ да се върнат на власт!
Така Волен изкупи греха си към българите, защото няма по-антибългарска и по-вредна партия за България от ГЕРБ! ГЕРБ е свързана РБ на Касим Дал и Корман Исмаилов( хора на Ердоган, които са по-опасни от ДПС)!
ГЕРБ са член на ЕНП! ГЕРБ са партия на Новия световен ред!
ГЕРБ са слуги на световния елит!
ГЕРБ са глобалисти, което означава - антибългари!
Те са еднакво вредни и опасни за България, колкото и ДПС, защото много българи се подвеждат и гласуват за ГЕРБ, мислейки, че ГЕРБ са патриотична и антитурска партия! Нищо подобно !
Иначе именно анти ЕС , антиНАТО-вската риторика и проруската позиция на Сидеров ми допада!
Волен им вади очите отдавна на илюминати! Затова се изхвърля по евроатлантическите продажни медии каква ли не медийна помия срещу него!
АТАКА, Волен и тяхната телевизия "Алфа" казват много истини!
Дали им се плаща от Москва за това ? Вероятно да !
Но нима на БиТиВи, НОВА и останалите телевизии от медийната машина на Новия световен ред, Както и партиите на НСР ГЕРБ, РБ, ПФ, преди това НДСВ, СДСи т.н. не им плащат от Вашингтон, Брюксел и Тел Авив ?Естествено че им плащат!
Ако трябва да избирам между АТАКА , БСП и коалицията ГЕРБ-РБ-ПФ-АБВ избирам АТАКА защото те са единствената партия която защитава националния интерес - България да бъде в руската орбита и да излезе от ЕС и НАТО!Всички други партии са проевроатлантически настроени!
Затова на всички избори ще гласувам за АТАКА! По-добре да гласувам за АТАКА отколкото да не гласувам!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 фев 2015 16:45

aleksandrov77 написа:
aleksandrov77 написа:И по-добре да подкрепям Волен Сидеров ,Волен в пъти по-интелигентен от Боко Тиквата от Банкя, който е чел само Винету! :mrgreen:

За Волен националиста още като се появи бях ловил бас с националисти, че ще подкрепи Доган ако заплащането си струва. Майтапа е, че когато това стана и трябваше да си получа вафлите тия вече се бяха отрекли от него.
Другия бас беше, че ще стане русофил като секретар от БКП в даден момент, ама тоя дето ми дължи вафли по въпроса е в чужбина гадината. Как мислите, дали има хубави немски вафли, които да изискам като заплащане :D

Аз харесвах Волен и тяхната партия АТАКА от 2005г. насам! Две груби грешки направи той които ме разочароваха от АТАКА тогава - приемането на Слави Бинев в партията му и особено втората груба грешка през 2009г. когато играеше 2 години с ГЕРБ!
Волен също !
Аз мисля, че той осъзна своята грешка и след това подкрепи правителството на Орешарски именно, за да не позволи ГЕРБ да се върнат на власт!
Така Волен изкупи греха си към българите, защото няма по-антибългарска и по-вредна партия за България от ГЕРБ! ГЕРБ е свързана РБ на Касим Дал и Корман Исмаилов( хора на Ердоган, които са по-опасни от ДПС)!
Те са еднакво вредни и опасни за България, колкото и ДПС, защото много българи се подвеждат и гласуват за ГЕРБ, мислейки, че ГЕРБ са патриотична и антитурска партия! Нищо подобно !
Иначе именно анти ЕС , антиНАТО-вската риторика и проруската позиция на Сидеров ми допада!
Волен им вади очите отдавна на илюминати! Затова се изхвърля по евроатлантическите продажни медии каква ли не медийна помия срещу него!
Но нима на БиТиВи, НОВА и останалите телевизии от медийната машина на Новия световен ред, Както и партиите на НСР ГЕРБ, РБ, ПФ, преди това НДСВ, СДСи т.н. не им плащат от Вашингтон, Брюксел и Тел Авив ?Естествено че им плащат!
Ако трябва да избирам между АТАКА , БСП и коалицията ГЕРБ-РБ-ПФ-АБВ избирам АТАКА защото те са единствената партия която защитава националния интерес - България да бъде в руската орбита и да излезе от ЕС и НАТО!Всички други партии са проевроатлантически настроени!
Затова на всички избори ще гласувам за АТАКА! По-добре да гласувам за АТАКА отколкото да не гласувам!

С такива безумни драсканици най-много да отблъснеш още повече хора от олигофренската ви партия. :lol: Съмнявам се, че някой с повече от основно образование ще гласува за вас от тук нататък. А Болен е абсолютен смешник, нищо общо като политик и човек с Путин, който такива като него и Жириновски ги държи на каишка; от време на време им пуска по някое кокалче или хрущялче, че стават досадни с постоянното си лаене, ама то си има и поговорка за това - "Куче, което лае, не хапе". Факт, при това неоспорим! 8-) 8-) :!:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 20 фев 2015 16:54

aleksandrov77 тия фермани всеки път ли ги пишеш бе човек :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 фев 2015 17:04

aleksandrov77 написа:

Волен също !

Завършването на всяко изречение с удивителна не го прави задължително впечатляващо. Писането навсякъде, с повод и без повод на следното "НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД" (задължително с главни букви) не прави мнението ти революционно и автоматически вярно.

Да допълня: именно проруската политика на Сидеров го дискредитира. Атака на теория е националистическа партия, демек трябва да е единствено пробългарска. Всъщност такива би трябвало да са същите, но е смешно да ми хвалиш "националист" щото е "проруски настроен".
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 фев 2015 17:17

Аз пак да питам - защо никой не се извини от пишещите тук на Бойко Борисов за хъбчето му? Самият Путин обяви, че такова ще има, ако ЕС съдейства за проекта. Къде са извиненията на всички, които го плюеха, особено онзи руски пиздюк фцб-то? :x

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 20 фев 2015 17:22

Betchualeng Arnaikem написа:Да допълня: именно проруската политика на Сидеров го дискредитира. Атака на теория е националистическа партия, демек трябва да е единствено пробългарска. Всъщност такива би трябвало да са същите, но е смешно да ми хвалиш "националист" щото е "проруски настроен".

Не смятам , че проруската политика на Волен го дискредитира, защото проруската политика е и пробългарска политика, защото Русия ни е последната надежда да се освободим от колониалното робство на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон!
Всеки човек , който обича България , обича и Русия или поне я уважава като по-голяма сестра, защото те са ни надеждата, за да се запазим като народ, защото Брюксел , Тел Авив и Вашингтон очевидно нямат интерес България да си остане българска! Руснаците са ни исторически приятели!
Руснаците пишат на кирилица като нас, руския и българския език са близки и разбираеми като езици, руснаците са православни християни като нас , руснаците са ни освобождавали от 5 вековно Османско робство!
По времето на Брежнев към България течаха реки от нефт, газ и долари , руснаците ни построиха АЕЦ Козлодуй, помогнаха ни да станем една средноразвиваща се европейска държава по времето на социализма!
Какви народи има в ЕС?
Народи с които сме били исторически врагове като Англия и Франция!
Дане забравяме , че Англия воюва на страната на Османската империя по време на руско-турската освободителна война!

Какво печелим от членството ни в ЕС и НАТО? Нищо!
Циганизация , дебългаризация и ислямизация! Обедняване на българския народ с цел изтичане на мозъци на Запад и обезбългаряване на България !
Последна промяна от aleksandrov77 на 20 фев 2015 17:26, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 20 фев 2015 17:24

diplomat написа:Аз пак да питам - защо никой не се извини от пишещите тук на Бойко Борисов за хъбчето му? Самият Путин обяви, че такова ще има, ако ЕС съдейства за проекта. Къде са извиненията на всички, които го плюеха, особено онзи руски пиздюк фцб-то? :x

Нищо не зависи от Бойко Борисов! Той изпълнява стриктно нарежданията на Световните господари от Вашингтон за унищожаване на българския народ!
27 милиарда лева заем с лихвите са заробващ заем за България!Факт!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 фев 2015 17:31

aleksandrov77 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Да допълня: именно проруската политика на Сидеров го дискредитира. Атака на теория е националистическа партия, демек трябва да е единствено пробългарска. Всъщност такива би трябвало да са същите, но е смешно да ми хвалиш "националист" щото е "проруски настроен".

Не смятам , че проруската политика на Волен го дискредитира, защото проруската политика е и пробългарска политика, защото Русия ни е последната надежда да се освободим от колониалното робство на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон!

Дори руснаците да ни бяха някаква надежда, това не би означавало, че проруската политика е пробългарска, а че временно бихме имали общи интереси. ВРЕМЕННО!

aleksandrov77 написа:Всеки човек , който обича България , обича и Русия или поне я уважава като по-голяма сестра, защото те са ни надеждата, за да се запазим като народ, защото Брюксел , Тел Авив и Вашингтон очевидно нямат интерес България да си остане българска!

Признавам, уважавам Русия. Самата Русия уважавам като страна, която в решителни моменти се надига и оцелява. Но определено не мога да кажа, че я обичам. Не ги мразя, просто не виждам причина да съм влюбен в тази държава.

aleksandrov77 написа:Руснаците пишат на кирилица като нас, руския и българския език са разбираеми, руснаците са православни християни като нас , руснаците са ни освобождавали от 5 вековно Османско робство!

Русия освобождава България, ама защото не успява да завоюва проливите. За Освобождението уважавам руския народ, но не и руската държава (представи си, има разлика).

aleksandrov77 написа:По времето на Брежнев към България течаха реки от нефт, газ и долари , руснаците ни построиха АЕЦ Козлодуй, помогнаха ни да станем една средноразвиваща се европейска държава по времето на социализма!

Помогнаха, да. Плащали са на васалите си. Не оспорвам...

aleksandrov77 написа:Народи с които сме били исторически врагове като Англия и Франция!
Дане забравяме , че Англия воюва на страната на Османската империя по време на руско-турската освободителна война!
Руснаците са ни исторически приятели!

Руснаците също поне два пъти се обръщат срещу България без тя да ги е провокирала: обединението с Източна Румелия и арбитража за Македония през Балканската война. Едното носи абдикацията на български княз, та самодържеца от Русия да се смили да признае Съединението, другото подпомага и без това назряващата Междусъюзническа война.

aleksandrov77 написа:Какво печелим от членството ни в ЕС и НАТО? Нищо!
Циганизация , дебългаризация и ислямизация! Обедняване на българския народ с цел изтичане на мозъци на Запад и обезбългаряване на България !

Прав си. И това е по-скоро повод да не харесвам ЕС и НАТО, отколкото повод да обичам Русия. Представи си не е задължително хем да недолюбвам НАТО, хем да обичам Русия.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”