Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2015 12:25

Betchualeng Arnaikem написа:
aleksandrov77 написа:И по-добре да подкрепям Волен Сидеров ,Волен в пъти по-интелигентен от Боко Тиквата от Банкя, който е чел само Винету! :mrgreen:

За Волен националиста още като се появи бях ловил бас с националисти, че ще подкрепи Доган ако заплащането си струва. Майтапа е, че когато това стана и трябваше да си получа вафлите тия вече се бяха отрекли от него.
Другия бас беше, че ще стане русофил като секретар от БКП в даден момент, ама тоя дето ми дължи вафли по въпроса е в чужбина гадината. Как мислите, дали има хубави немски вафли, които да изискам като заплащане :D

Едва ли немците се славят с вафлите си :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 фев 2015 12:27

THE G.A.M.E написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Ти сериозно ли си вярвал, че която и да е суперсила ще воюва заради другите, за тяхно добро (ако няма яка далавера)?

Ем в тийнеджърските години, човек малко или много вярва, че има добро и зло. :lol:

"Янките" се имаха за доброто... Те свалиха и пребориха "комунизма" ( от тяхна гледна точка, нема кавички ) ... Взривиха им "Кулите", твърдяха, че ще воюват срещу крайният ислям... У-а. :mrgreen:

После, като минеш 20-те и започнеш малко от малко да се интересуваш от политика, виждаш, че "интереса клати феса"
И те така ...

Но по-важното е, че човек не бива да залитне веднага в другата посока и да обяви, че щом САЩ са лошите, то при всички положения Русия са добрягите.
Аз съм си решил за себе си, че в настоящият момент, няма добри и лоши герои във филма... "Сите са маскари", както е казал емблематичният герой.
Клише-клише, ама до болка вярно, понякога.

Ами за младежките години си прав, но на мен ми се размина. Така да се каже.. каквото и да стане веднага започвам да се чудя къде е далаверата. Ако някой направи нещо веднага започвам да умувам какво цели. Още като невръстно хлапе просто ми изглеждаше невероятно някой да прави нещо ЕЙ ТАКА. Сигурно затова понякога дори и дребни жестове ме впечатляват сериозно... стига да не измисля какво се крие зад тях.

Колкото до добрите и лошите.. същата работа, погледни хората, света е тяхно отражение. Щом някой ти се прави на добричък, явно в момента му изнася. Веднага следва въпроса как ще се държи ако не му изнася. Ако някой е срещу друг, който държи кокала.. веднага следва въпрос: ама тоя кокала ли иска? Ако да - и той е същата гледка.

Но явно съм по особен случай. Винаги си давам зор на доверчив балама, много е удобно. И докато не получа 300 доказателства подозирам всичко и всеки, че и проверявам чат пат (без да оглася резултата). Така де, и от параноята имало файда :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 фев 2015 12:27

CTAHKO написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
aleksandrov77 написа:И по-добре да подкрепям Волен Сидеров ,Волен в пъти по-интелигентен от Боко Тиквата от Банкя, който е чел само Винету! :mrgreen:

За Волен националиста още като се появи бях ловил бас с националисти, че ще подкрепи Доган ако заплащането си струва. Майтапа е, че когато това стана и трябваше да си получа вафлите тия вече се бяха отрекли от него.
Другия бас беше, че ще стане русофил като секретар от БКП в даден момент, ама тоя дето ми дължи вафли по въпроса е в чужбина гадината. Как мислите, дали има хубави немски вафли, които да изискам като заплащане :D

Едва ли немците се славят с вафлите си :lol:

E, аз да питам, може да ме огрее?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2015 12:29

И сега какво излиза, Кремиковци източен до дупка, фалирал, парите ги няма, но и виновни няма. Днес Енимехмедов е оправдан в опит за убийство, заснето пред камери и излъчено не знам си колко пъти от всички телевизии :roll: Има опит за убийство, но виновни няма! С две думи, трябва да е гръмнал пистолетът, за да го осъдят. Ама ако беше гръмнал, нямаше да го съдят за опит, а за убийство 8-) Какво трябва да стане за да те осъдят за опит за убийство в тази държава :roll:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2015 12:31

Трябва да си гладна кокошка.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 фев 2015 12:43

CTAHKO написа:
И сега какво излиза, Кремиковци източен до дупка, фалирал, парите ги няма, но и виновни няма. Днес

А Сашо Томов на румънските съдилища, олеее-олееее. :twisted:
Размечтах се ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 фев 2015 12:44

CTAHKO написа:
Днес Енимехмедов е оправдан в опит за убийство, заснето пред камери и излъчено не знам си колко пъти от всички телевизии :roll: Има опит за убийство, но виновни няма! С две думи, трябва да е гръмнал пистолетът, за да го осъдят. Ама ако беше гръмнал, нямаше да го съдят за опит, а за убийство 8-) Какво трябва да стане за да те осъдят за опит за убийство в тази държава :roll:

Може Доганя да си е оттеглил обвиненията.
Или неква сделка ... :roll:

То к'во беше... пистолета имаше ли патрони въобще ?
Някъде бях чел, че имало патрон, ама бил халостен ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 фев 2015 12:50

CTAHKO написа:И сега какво излиза, Кремиковци източен до дупка, фалирал, парите ги няма, но и виновни няма. Днес Енимехмедов е оправдан в опит за убийство, заснето пред камери и излъчено не знам си колко пъти от всички телевизии :roll: Има опит за убийство, но виновни няма! С две думи, трябва да е гръмнал пистолетът, за да го осъдят. Ама ако беше гръмнал, нямаше да го съдят за опит, а за убийство 8-) Какво трябва да стане за да те осъдят за опит за убийство в тази държава :roll:

Нашият съд е най-милостивият и хуманен в света и мисля, че трябва да бъде номиниран за Нобелова награда.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2015 13:07

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:
И сега какво излиза, Кремиковци източен до дупка, фалирал, парите ги няма, но и виновни няма. Днес

А Сашо Томов на румънските съдилища, олеее-олееее. :twisted:
Размечтах се ... :lol:

Миналият ден по сутрешния блок гледах Владо Береану да говори за румънските арести и присъди на управляващи и олигарси. Човекът обясни, че цялата тази поредица от присъди на мафиоти, високопоставени служители, политици и олигарси се дължи на грешка на управниците, а не щото румънците са много умни, честни или борци за справедливост :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2015 13:08

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:
Днес Енимехмедов е оправдан в опит за убийство, заснето пред камери и излъчено не знам си колко пъти от всички телевизии :roll: Има опит за убийство, но виновни няма! С две думи, трябва да е гръмнал пистолетът, за да го осъдят. Ама ако беше гръмнал, нямаше да го съдят за опит, а за убийство 8-) Какво трябва да стане за да те осъдят за опит за убийство в тази държава :roll:

Може Доганя да си е оттеглил обвиненията.
Или неква сделка ... :roll:

То к'во беше... пистолета имаше ли патрони въобще ?
Някъде бях чел, че имало патрон, ама бил халостен ...

Абе според мен, тоя го готвят от рано за политическа кариера 8-)

Върни се в “Свободна зона”