THE G.A.M.E написа:Betchualeng Arnaikem написа:Ти сериозно ли си вярвал, че която и да е суперсила ще воюва заради другите, за тяхно добро (ако няма яка далавера)?
Ем в тийнеджърските години, човек малко или много вярва, че има добро и зло.  

"Янките" се имаха за доброто... Те свалиха и пребориха "комунизма" ( от тяхна гледна точка, нема кавички ) ... Взривиха им "Кулите", твърдяха, че ще воюват срещу 
крайният ислям... У-а.  

После, като минеш 20-те и започнеш малко от малко да се интересуваш от политика, виждаш, че "интереса клати феса"
И те така ... 
Но по-важното е, че човек не бива да залитне веднага в другата посока и да обяви, че щом САЩ са лошите, то при всички положения Русия са добрягите. 
Аз съм си решил за себе си, че в настоящият момент, няма добри и лоши герои във филма... "Сите са маскари", както е казал емблематичният герой. 
Клише-клише, ама до болка вярно, понякога.

Ами за младежките години си прав, но на мен ми се размина. Така да се каже.. каквото и да стане веднага започвам да се чудя къде е далаверата. Ако някой направи нещо веднага започвам да умувам какво цели. Още като невръстно хлапе просто ми изглеждаше невероятно някой да прави нещо ЕЙ ТАКА. Сигурно затова понякога дори и дребни жестове ме впечатляват сериозно... стига да не измисля какво се крие зад тях.
Колкото до добрите и лошите.. същата работа, погледни хората, света е тяхно отражение. Щом някой ти се прави на добричък, явно в момента му изнася. Веднага следва въпроса как ще се държи ако не му изнася. Ако някой е срещу друг, който държи кокала.. веднага следва въпрос: ама тоя кокала ли иска? Ако да - и той е същата гледка.
Но явно съм по особен случай. Винаги си давам зор на доверчив балама, много е удобно. И докато не получа 300 доказателства подозирам всичко и всеки, че и проверявам чат пат (без да оглася резултата). Така де, и от параноята имало файда :D