Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

jokercheto82
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот jokercheto82 » 11 сеп 2023 17:01

Като почнат първенствата ще ги търсим дупките, въпроса е в кои сайтове излизат и как си с лимитите там. На живо също излизат страхотни дупки, аз даже там влагам основно сили

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 11 сеп 2023 21:00

Има една крилата мисъл - ''В днешно време не е трудно да направиш пари.Трудно е да си ги вземеш след това'' :)
Аз лично работя от два профила,с два различни лаптопа и различни ай-пита....досега винаги е било така.
Което не значи,че знам всичко.
Знам че засичат ай-пи-то,засичат устройството - значи ако реша примерно от единия ми адрес,на който вече съм лимитиран във всички важни сайтове,как мога да ''рестартирам''....примерно ако помоля интернет-доставчикът да ми смени ай-пи адреса,възможно ли е това ?....чувал съм и за ''мак адрес'' - какво е това ?
Букмейкърите засичат ли и местоположението ти ?
С какво устройство да си сменя старото,което вече е ''засечено'' - дали с таблет (вероятно най-евтин вариант),или някой китайски лаптоп за 250 лв от aliexpress ?
Който има опит,моля да споделя.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 сеп 2023 22:31

Според мен бетано засичат местопложението, а бета със сигурност не, засега. Тоест ако си лимитирван в бетано и те засекат варианта е тиймвюър или енидеск
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 сеп 2023 22:32

mizantrop написа:
kingofpop написа:как сте момци :mrgreen: доста затегнаха положението вече с дупките, НБА вече всичко е 1 към 1. В момента най-доброто, което има, е арбитражи на асистенции на четирите големи първенства. Бета вече пуска ъндери, а бетано копира betonline и така има арбитражи. Примерно на Кимих оня ден имаше 5.0 1.53, на Чалханоглу 6.0 1.36 и т.н.. Ако положите усилия и имате акаунти ще станат нещата

Има брутални дупки в баскета - 2-3-4 точкови за точки,също много за асистенции и борби - за първенствата на Германия,Франция,Италия,Испания и Гърция....плюс Евролигата,разбира се.На Световното голям хит се оказаха дупките на ''грешки''(turnovers).

е Евролигата не е почнала, тепърва ще се види :mrgreen: иначе между кои сайтове са тия дупки на тия първенства, предполагам става въпрос за тия бг-тата дето веднага лимитирват

П.П. За дупките на грешки(turnover) ми е доста трудно да повярвам, имайки предвид, че винаги всичко е 1 към 1 там. Според мен си играл друг пазар на едната граница :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

dunav84dunav
Контакти:

Мнениеот dunav84dunav » 12 сеп 2023 08:26

аз пък от моя опит мога да потвърдя, че бет365 засичат местоположението, докато бетано не. в бетано правя трети акаунт от едно място, просто сменям ай-пито всеки път и ми изплащат. Докато бет365 след смяна на ай-пи направих акаунт на жената и веднага бе лимитиран след верификация. Чувал съм от приятели, че и при тях има случаи когато при направа на нов акаунт веднага е лимитиран. Преди няколко години в бет365 играех едновремено от 3-4 акаунта от едно айпи просто с различни браузъри и нямах проблем, те бяха лимитирани и си залагах с дребни суми на еднакви неща през няколко секунди и си плащаха, но това се промени и от тогава не бях се занимавал с тях. Но сега явно е още по-напреднала технологията им, щом лимитират веднага след направа на нов акаунт.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 12 сеп 2023 16:54

Поразрових си тетрадката (всичко си записвам :) ) - ето две ''кражби'' от Световното :
на 27 Август - Карл-Антъни Таунс 2.5 - 3.5 - влезе с точно 3,коеф. бяха 1,70 - 2,25.
на 29 Август - Валанчюнас 1.5 - 2.5 - влезе с точно 2,коеф. 1,76 - 2,08.
Аз съм се бъркал така с американския футбол да заложа на два различни пазара,но тук грешка няма - направих сравнение в сайта за резултати flashscore - в българската версия е ''грешки'',а в английската - turnovers......спортингуин изписват пазара като ''откраднати за играч'',но като кликнеш върху коеф. - горе във фиша го изписва turnovers....Грешка няма ! :)
Иначе от прочетеното дотук в темата оставам с впечатлението,че английските сайтове бет 365,Бетуей и спортингуин лимитират по-бързо и от българските....явно ни имат за някакви туземци - не дават бонуси,коеф. им не са високи,плюс ако играеш само сингъли и сметката ти расте - лимит.
п.п. - сега гледам и някакви борби - Базумана Коне 0,5 - 1,5 - но е завършил с 2 борби,това си е за яд ! :evil:

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 14 сеп 2023 21:35

Още два нови български сайта - единият предстои да отваря - Everbet.com
другия е като някаква лотария с топки и вече е действащ - Igra.bg

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 15 сеп 2023 12:51

Супер нека има опции. Елитбет иначе са палави и с малко опции, но аз ги цъкам на живо и понякога излизат доста добри коефиценти.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 сеп 2023 21:30

Горе долу е все тая колко български още ще отварят. Ако са с платформата на вече съществуващи няма голяма полза от тях.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 15 сеп 2023 22:32

Има защото така мога да разпределям залозите между сайтовете и да се пазя от лимити за по дълго време.

Върни се в “Свободна зона”