Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Крим е руски примерете се западни псета. Слава России!
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
- Торук Макто
А, най-накрая да намеря една политическа тема в този интересен форум. Впечатлен съм.
КНДР написа:Крим е руски примерете се западни псета. Слава России!
Съгласен ! А Чечнчя, Ингушетия и Дегестан ,какво ще ги правим ?
dunavfc написа:КНДР написа:Крим е руски примерете се западни псета. Слава России!
Съгласен ! А Чечнчя, Ингушетия и Дегестан ,какво ще ги правим ?
Същото каквото и с Тексас.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
В Тексас,колко точно % от населението иска да се отдели ? Аз съм категорично "ЗА" ,но там няма изобщо такива наченки...
Ердоган с нелепият си глас....
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AL6I1IrGRec[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AL6I1IrGRec[/youtube]
dunavfc написа:В Тексас,колко точно % от населението иска да се отдели ? Аз съм категорично "ЗА" ,но там няма изобщо такива наченки...
В Украйна колко точно % от населението искаха оставката на Янукович и колко % от населението всъщност е одобрило новото правителство. Казах ви - спирайте с двойните стандарти.
Иначе до това, че нямало наченки -
турчулята забраниха и тубата,много ми е интересно кво е мнението на великата демокрация хАмерика за диктатурата,цензурата и жертвите по протестите там? 
Офтопик:
Офтопик:
Tobacco написа:турчулята забраниха и тубата,много ми е интересно кво е мнението на великата демокрация хАмерика за диктатурата,цензурата и жертвите по протестите там?
Нарича се избирателна демокрация.
fcb_bg написа:dunavfc написа:В Тексас,колко точно % от населението иска да се отдели ? Аз съм категорично "ЗА" ,но там няма изобщо такива наченки...
В Украйна колко точно % от населението искаха оставката на Янукович и колко % от населението всъщност е одобрило новото правителство. Казах ви - спирайте с двойните стандарти.
Иначе до това, че нямало наченки -
Категорично по-голямата част от Украйна искаше оставката на Янукович ! Не мисля,че е нужно изобщо това да бъде дискутирано. При мен няма двойни стандарти,точно затова и казах,че съм съгласен с отделянето на Крим,но смятам,че би трябвало да има подобна инициатива и в Дегестан, Ингушетия или Чечня.
Дай ми някакъв сериозен аргумент в тезата си за Тексас, защото трудно ще ме убедиш,че мнозинството от тамошното население иска отделяне от САЩ.