Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Martinez1948
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Martinez1948 » 18 май 2023 19:13

ReBorn1982 написа:Открит лист се искаше за влизане и излизане от пограничните райони без значение дали отиваш при Ванга или да нахраниш на дедо ти кучето. Това няма нищо общо с Ванга.

Никога няма да забравя един от последните разговори с баща ми, беше по темата с Ванга / той лично нямаше лошо мнение за нея, индиферентен /. 60ти набор беше.
Та по темата за Ванга го питах, отговори, че нашия народ е за добро или зло я обичал и уважавал /сиреч признавал нейната дарба/.
Но било сложно да отидеш при нея , градът е на границата, пък и се знаело че ако ходиш на там, ще е да отидеш заради нея. А тогавашната власт нямало добро око за нея, поне привидно.
Та, двама негови познати във времето са ходили при нея, по онова време. Случая с жената ми е останал по-фрапиращ, когато преди посещение си в Петрич се изповядала в МВР, коя е от къде идва, къде отива, защо отива баща, майка, тъта мъта …..
Женичката срещайки се с Македонката, от вратата е почната “ела Марийкеее , щерката ке влезе у университета, дедо ти ке му се оправи кръста, я вижда че го боли….” И Мария и дори да е имало и най-малко съмнение за качествата на Евангелина, вече са се изпарили.
И го питам баща ми, добре де, ама тя тази информация нали я е дала в милицията ….
Лично мнение: единствената причина ДС да са запазили бабичката, която взима 10лв вход на онова време !!! Е пропагадната й “Русията е тялото , България е душата” …”Мацква ке пребъде…” и тн.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 май 2023 19:15

Златен е тоя форум! Какви индивиди има само!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 май 2023 19:17

Не е нужно да се концентирате върху дадена личност. Или вярвате в магьосничество и ясновидство или не. Това е всичко.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 май 2023 19:18

Drunken_Master написа:Бахмут преди да се появи Украйна...
Изображение

Буча преди да се появи Русия на 24 февруари 2022.

Изображение

Бахмут

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 май 2023 19:36

Между другото, именно Ванга е казала, че гърците са лукави, турците са "мешани", та най-добре да поддържаме отлични отношения с велика Русия, понеже сме братски и християнски народи, свързани с векове. Няма строй, който да прекъсне тази братска връзка, понеже ни е дадена от горе!

Цитирам по памет... от едно предаване по НоваТВ, където говореше нейната племенница.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 май 2023 19:43

Като ще намесвате врачки, екстрасенси, магове и други магьосници на свободна практика в тази тема, да бяхте разискали поне оня ватник, който ги хипнотизирал навремето групово по/през телевизора ;))))
Не се сещам за името, ама съм гледал клипове в Тубата - голям смях! :)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 май 2023 19:45

Red_Neck написа:Като ще намесвате врачки, екстрасенси, магове и други магьосници на свободна практика в тази тема, да бяхте разискали поне оня ватник, който ги хипнотизирал навремето групово по/през телевизора ;))))
Не се сещам за името, ама съм гледал клипове в Тубата - голям смях! :)))

Кажи какво стана с тия пусти жертви, че направо еВа мамата на математиката. Значи... 200 000 избити и още 400 000 ранени, така ли излиза сметката? 1:3 по принцип е съотношението убити-ранени, ама айде да е 1:2. Гледам да ти влезна малко в положението. Т.е. в момента имаме минус руски солдати?
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 май 2023 20:44

Drunken_Master написа:Между другото, именно Ванга е казала, че гърците са лукави, турците са "мешани", та най-добре да поддържаме отлични отношения с велика Русия, понеже сме братски и християнски народи, свързани с векове. Няма строй, който да прекъсне тази братска връзка, понеже ни е дадена от горе!

Цитирам по памет... от едно предаване по НоваТВ, където говореше нейната племенница.

Ами както казах, глупости до 10 то коляно. Ама какво да се очаква от подобни. И да, дори да защитаваше обратната теза, пак щях да кажа, че това е храна за наивници и да се чудя кой може да вярва в магьосничество в през 2023 г.

Drunken_Master написа:Значи... 200 000 избити и още 400 000 ранени, така ли излиза сметката? 1:3 по принцип е съотношението убити-ранени, ама айде да е 1:2. Гледам да ти влезна малко в положението. Т.е. в момента имаме минус руски солдати?

Под жертви се има предвид убити и ранени в повечето случаи с тези статистики. Един вид, излезли от употреба войници, а не умрели непременно.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 май 2023 20:57

Ами не знам, тук до момента се твърдеше, че са били убити. По тая логика излиза, че към 65 000 души са убити а други над 130 000 са били ранени. Нещо подобно.

Само дето така представено е напълно различна картинка...
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 18 май 2023 21:16

JimBeam написа:
nghcvth написа:Защо ли ми се струва, че в това за свалените 6 кинжала има повече измислици, отколкото истина? Обаче им признавам на украинците, добре го измислиха- миналата седмица подготвиха почвата, как уж свалили 1 кинжал, а вчера добавиха още 6. Интересно и как са свалили уж всички кинжали, след като дори американците потвърдиха, че ПВО-то им е ударено.

Между разрушен и нанесени минимални щети има разлика.
Много сте превъзбудени "неутралните" в последните дни на тема Patriot, а преди това нещо се ви няма що така бе, "неутрални"?

Ти на страната на Русия ли си или ще продължиш да замазваш положението с неутралитет т.е. скрита подкрепа за Русия?

На ничия старана не съм, а и почти не съм писал в темата. Чисто геополитически не съм толкова на страната на Русия, колкото съм анти- ЕС/ САЩ. А и честно да ти кажа, слабо ме вълнува на чия страна ще ме припишеш. Теб те помня, че това за "неутралните" си го писал стотина пъти и с него обвиняваш всеки, който се осмели да осмее украино- атлантическата пропаганда. Поне измисли някоя друга приказка, че това се изтърква.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Свободна зона”