Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Част ли е gong.bg от медийната империя на Пеевски

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 фев 2014 12:54

1912plovdiv написа:
Captain Stottlemeyer написа:
obi4am_pirin написа:Част ли е gong.bg от медийната империя на Пеевски?Задавам най-обикновен въпрос и ако някой е запознат нека каже!
Всеки път щом напиша думата ДПС или турци и ми трият мнението...и логично дойде този най-обикновен въпрос!

Пиши Hak ve Özgürlükler Hareketi или Türkler и не само, че няма да ти трият мнението, ами може и модератор да те направят... ;) Ще отговаряш за подфорума на един пловдивски отбор... 8-)

Дърт изгнил гупако, ДПС са отроче и произведение на ДС , да точно тия дето създадоха в епроветка гнусния урод Динамо 1914 :idea:

Всички динамовци са с партийни книжки , точно както вождовете в дпс :oops:

СРАААААААААААААААММММ :oops:

Дърт изгнил глупак можеш да викаш на баща си, ако го познаваш, разбира се. За целта майка ти трябва да е сигурна и да ти го е посочила, когато минавате през Столипиново или Шекер махала... 8-)
А това са някои от названията на твоето любимо отборче - сателит на "централните" красноармейци от София през годините (сигурно тези имена са му дали марсианците):
• Ботев при ДНВ (Ботев при Дома на народната войска) - 1949 и 1950 г.;
• ДНВ (Дом на народната войска), след присъединяването на "Стефан Кираджиев" и СК на Пловдивския гарнизон [22] - 1950 и 1951 г.;
• ДНА (Дом на народната армия) от 1952 до 1955 г.;
• СКНА (Спортен клуб на народната армия) - 1956 и 1957 г.;
• АСК Ботев (Армейски спортен клуб Ботев) - от 1957 до 1964 г.;
• Ботев - от 1964 до 1967 г.;
• Тракия - след обединение на Ботев, Спартак (1947 г.) и Академик (1949 г.) - от 1967 до 1972 г.;
• АФД Тракия (Армейско физкултурно дружество Тракия) - от 1972 до 1985 г.;
:lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 19 фев 2014 12:56, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 19 фев 2014 12:54

Не ! Гонг няма нищо общо с Делян Пеевски ! Поровете из интернет и ще видите чия собственост е Гонг.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 фев 2014 12:55

venomcho написа:
boabbb написа:
drughi написа:Не.

Медиите на Пеевски и сие мисля че са - тв7, Нюз7, Труд, 7 дни спорт, Меридиан мач, Блиц, Спортал, Новспорт има и още нека който се сеща ме допълни. Само като видиш гръмките заглавия и статии за фирмения отбор на ДПС в тези медии ти става ясно кой ги управлява.

Ботев (Пд) :? :lol:

Ботев (Пд) медия ли е бе, ге(ни)й ?

Медия е, знаеш ли как забавляваха хората с Любимец, а сега и с Енисей :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 19 фев 2014 12:56

Не знам кой е собственик на gong.bg, но в в него виждаме имена на журналисти, които работят и в Дарик радио. Много ми е странно, защо в Дарик радио може да се кажат неща, които тук не може да се напишат или веднага се изтриват?

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 19 фев 2014 12:57

boabbb написа:
venomcho написа:
boabbb написа:
drughi написа:Не.

Медиите на Пеевски и сие мисля че са - тв7, Нюз7, Труд, 7 дни спорт, Меридиан мач, Блиц, Спортал, Новспорт има и още нека който се сеща ме допълни. Само като видиш гръмките заглавия и статии за фирмения отбор на ДПС в тези медии ти става ясно кой ги управлява.

Ботев (Пд) :? :lol:

Ботев (Пд) медия ли е бе, ге(ни)й ?

Медия е, знаеш ли как забавляваха хората с Любимец, а сега и с Енисей :mrgreen: :lol:

Щом това ти е успокоението в живота, значи за теб трябва да се прави кампания с СМС-и...

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 19 фев 2014 12:58

Captain Stottlemeyer и boabbb са някакви изперкали индивиди.
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 19 фев 2014 12:59

boabbb написа:А, аз ги псувам фесовете във всяка тема, пък нищо :? Явно нещо си сгафил ;)

Ти си от ЦСКА. За вас правилата не важат. Вие имате право да не плащате, да пишете ... :) :) :)

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 19 фев 2014 13:00

костенурк написа:
drughi написа:Жълтите подскачат като ужилени :lol: Нещо ги заболя май :mrgreen:

Боли ме ку*а :) пиши си за дпс щом тва те успокоява.Тото Динев ще довърши столипиново веднъж завинаги 8-)

Това ли е смисъла на живота ви :?: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 19 фев 2014 13:00

bultras4e написа:
Captain Stottlemeyer написа:
obi4am_pirin написа:Част ли е gong.bg от медийната империя на Пеевски?Задавам най-обикновен въпрос и ако някой е запознат нека каже!
Всеки път щом напиша думата ДПС или турци и ми трият мнението...и логично дойде този най-обикновен въпрос!

Пиши Hak ve Özgürlükler Hareketi или Türkler и не само, че няма да ти трият мнението, ами може и модератор да те направят... ;) Ще отговаряш за подфорума на един пловдивски отбор... 8-)

Капитане , капитане...пак си пропуснал хапчетата!

Някой май позна за кой Пловдивски отбор става дума :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 фев 2014 13:01

Agnostic front 1912 написа:Captain Stottlemeyer и boabbb са някакви изперкали индивиди.

Който не се кланя на Цецооу и новите господари от Долината на широките гащи е изперкал, така ли :? :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”