Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот dunavfc » 05 фев 2015 00:25

Добре, кажи ми поне, каква точно е далавера на Лафка. Как точно им се помага, питам сериозно, без да се заяждам. Каква е причината, че те станаха монополисти ? Аз не мога ли да направя подобна верига, ако имам нужният капитал ? Да не би конкурсите за тези павилиони да се правят по начин по който само Лафка, може да ги вземе. Питам наистина сериозно, може пък, наистина да излезе нещо.
Въпреки, че думата монополист има негативно значение за повечето хора, самият термин не е незаконен или неморален. Монополист е и единственият магазин в село Х, той не е виновен, че няма конкуренция, но му се лепва етикета монополист и това автоматично означава нещо лошо.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 фев 2015 00:29

GOLEADOR написа:
fcb_bg написа:Медиен и тютюнев. Конкуренцията не може да си позволи промоция на 2 кутии цигари, една бонус. Отделно, ако си с 40 обекта в града, доставната цена на каквото се сетиш ти е друга. Я сега кажи кой е начинът да ги съборя, освен с на Петьо багера?

За цигарите конкурент ти са контрабандистите,а Лафка може да я смажеш с работно време,по-добро обслужване и все неща от този сорт.Аз не пазарувам от Лафка и си ходя точно при конкурентите им.Доволен съм от тях и не виждам Лафка да им пречи.

Аха, а освен контрабандата, тези клиенти които питат аз нямам ли промоция 2+1 кутии бело виктори? Или мога да си позволя реклама в моите вестници и медии? Ок, ти си възприел така да правиш. Колко са като теб?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 фев 2015 00:29

Някой който пазарува от Лафка да каже какви са разликите в цените спрямо другите павилиони.Утре ще взема да мина през лафка и да видя какво толкова повече предлагат от другите.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 фев 2015 00:33

dunavfc написа:Добре, кажи ми поне, каква точно е далавера на Лафка. Как точно им се помага, питам сериозно, без да се заяждам. Каква е причината, че те станаха монополисти ? Аз не мога ли да направя подобна верига, ако имам нужният капитал ? Да не би конкурсите за тези павилиони да се правят по начин по който само Лафка, може да ги вземе. Питам наистина сериозно, може пък, наистина да излезе нещо.
Въпреки, че думата монополист има негативно значение за повечето хора, самият термин не е незаконен или неморален. Монополист е и единственият магазин в село Х, той не е виновен, че няма конкуренция, но му се лепва етикета монополист и това автоматично означава нещо лошо.

Ами вземи наистина малко почети инфо как влизаха на пазара и дали условията са равни за всички търговци. Е, в "Десант" има материал.

Как да е, заеви, аз си лягам, а и не беше това основното което ти казах в началото за кмета.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 фев 2015 00:37

fcb_bg написа:
dunavfc написа:Добре, кажи ми поне, каква точно е далавера на Лафка. Как точно им се помага, питам сериозно, без да се заяждам. Каква е причината, че те станаха монополисти ? Аз не мога ли да направя подобна верига, ако имам нужният капитал ? Да не би конкурсите за тези павилиони да се правят по начин по който само Лафка, може да ги вземе. Питам наистина сериозно, може пък, наистина да излезе нещо.

Ами вземи наистина малко почети инфо как влизаха на пазара и дали условията са равни за всички търговци. Е, в "Десант" има материал.

Как да е, заеви, аз си лягам, а и не беше това основното което ти казах в началото за кмета.

Добре, айде малко понамали тия реплики - "Ами вземи наистина малко да почетеш....", защото не съм аз човекът, който изстрелва нещо във въздуха, а пък аргументи насреща няма. Попитах те съвсем елементарен въпрос, свързан със червените пичове, които удряли с камък по амбициите на Лафка, а ти се измъкна, доста елементарно. Аз ще ти кажа със същата сила, че всички кметове на БСП са крадци, ама абсолютно всички, но, когато ти ми дадеш пример с някой за който и аз да се съглася, че не е крадец, ще кажа, че преди е било така, а сега, как е , не ме интересува и не знам.

Не искам да чета статии, искам твоето мнение, защото има статии и "статии". Искам ти да ми обясниш утре, каква е врътката, защото ти изрази някаква позиция по въпросът. Никой от в. Десант не е бил в форума за да му търся сметка.
Последна промяна от dunavfc на 05 фев 2015 00:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 фев 2015 00:37

fcb_bg написа:Аха, а освен контрабандата, тези клиенти които питат аз нямам ли промоция 2+1 кутии бело виктори? Или мога да си позволя реклама в моите вестници и медии? Ок, ти си възприел така да правиш. Колко са като теб?

Аз не пуша и ми е трудно да ти дам решение на задачата,но винаги може да предлагаш класни цигари,пури и тютюн.За рекламата във вестниците-за мен това са пари хвърлени на вятъра.Има вестници с безплатни обяви-използвай тях.Относно колко хора избягват Лафка-наистина не знам.Но има толкова много националистически партии в БГ,дано техните членове избягват Лафка.Дано и съфорумците избягват тази фирма.Въпрос на личен избор е все пак.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 фев 2015 01:02

Още ли употребявате цигари и разгръщате парцалите на Тошо Тошев. Нямате ли нет?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 05 фев 2015 01:07

NOMER14 написа:Още ли употребявате цигари и разгръщате парцалите на Тошо Тошев. Нямате ли нет?

Някои сме младички още. :mrgreen: Когато съм вкъщи мога и да не пуша много, ама изляза ли... и без това въздуха в Софето е много зле. :mrgreen: Общо взето, една кутия я пуша средно на 3 дена.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 фев 2015 08:58

fcb_bg написа:
dunavfc написа:
fcb_bg написа:
dunavfc написа:Светни ме. Да разбирам, че кметът Димитър Николов има лична врътка с Пеевски и прокарва интересите на компанията в Бургас :roll: Нали правиш разлика между врътки направени от приближени на ГЕРБ и кмет излъчен от ГЕРБ. Защото врътки винаги ще има и там няма политически цвят, но малко несериозно ми звучат обвиненията ти към кмета.

Лична няма, Слънчицето ви има. Ако Николов иска да е кмет, ще изпълнява. Или може би имаш друго обяснение, защо Лафка без проблем влязоха в общините с кметове герберасти, а удариха на камък с червени?

Е ти сериозен ли си ? Къде точно удариха камък Лафка ? Кой е тоя град в който няма Лафка ?

Вече са почти навсякъде, аз спрях да се интересувам, загубихме битката. Казвам ти - влязоха в герберските общини без проблем, на другите места им се опънаха.

При нас няма :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 05 фев 2015 09:11

И при нас си дойдоха без проблем при БКП-кмет.

Върни се в “Свободна зона”