Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот TristaNNN » 09 авг 2023 18:52

bubka написа:
TristaNNN написа:Хм, букмейкърите направо са ни зачеркнали с дебелия флумастер за утрешния мач. Много странно. :roll:

Има завишен коеф в Winbeta да вкарате гол от 1,62 на 2,06. Чудя си дали да го пробвам.

Аз бих сравнил колко е да не вкараме в Ефбет и бих пробвал, но бих изчакал до късно тази вечер или утре, когато най-вероятно и Бетано ще вдигнат мача на 0% марж. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 10 авг 2023 15:06

Някой теглил ли е чрез банкова карта от спортинг уин и ако да колко време отнема за теглене, тъй като в момента имат проблеми с изплащане по изи пей .

dunav84dunav
Контакти:

Мнениеот dunav84dunav » 11 авг 2023 07:44

Че тези спортингуин плащат ли изобщо? Аз още откакто излязоха мислех да отворя сметка, но ме отказаха лошите коментари по тях.
И този бонус с 5 колонки в бетаното нещо не го намирам, да не е изтекъл?

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 11 авг 2023 12:24

От спортингуин ми се обаждаха по тел. преди няколко дни да ми кажат че първоначалния ми бонус спорт бил още активен.....викам - хубаво,ама това отиграване на живо го няма никъде,сверете си часовника с другите букита.Изобщо английските букмейкъри ни имат за тревопасни,и бетуей нямат никакви бонуси...Българският потребител е разглезен,как мислят да го привлекат,не знам - нито коеф. им са високи,нито бонуси....
Бетаното преди година и половина имаха мисия ефбет лига с безплатен залог 50 лв при губеща колонка от 50 лв.....сега ми пуснали колонка висша лига или ла лига залог 50 лв и 20 лв фрийбет при губещ....тоест - 40 %.Донякъде пак е далавера,но няма да го играя,стига са смъквали летвата,няма да ги учим така :)

Спортингуин ги ползвах пролетта за играчи на баскет,но не съм теглил.Сега на 25 Август почва Световно по баскетбол,ще ги видим...помня че веднъж като депозирах през изипей,пак нещо имаха ''проблем''.

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 11 авг 2023 12:54

Аз съм доволен плащането стана по карта за един час без никакви отдръжки. Иначе имат бонуси като играеш редовно пускат смс-и или директно в профила . Бетуей не ги цъкам само бонуса отиграх, но не ми допата, че няма опция депозит с изипей . Иначе да се оплача Алфауин отново ми резнаха бонусите преди година, две пак стана и после се появиха отново след известно време коеот адски ме учуди, но сега не вярвам да се случи.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 11 авг 2023 23:00

Бе дано да няма проблеми със спортингуина,че излизат страшно много дупки....Betway не знам изобщо на кво разчитат,разглеждал съм версията им за Гана (!).....да,държавата Гана,там имат един джакпот с 5 футболни мача,но тук не е наличен....много му разбирам на тоя джак,имаше го в 7777,даваха 3000 лв фонд за познати 5-ци и 1000 лв за познати 4-ки,там колко пара изкъртих,не е истина :) ....а най-ценното беше че не си заплашен от лимит,организаторът не го интересува кой точно печели,а да набере средства.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2023 08:36

dunav84dunav написа:...
И този бонус с 5 колонки в бетаното нещо не го намирам, да не е изтекъл?

Обикновено го пускат в началото на седмицата и не всяка седмица, като е активен само за даден период. Трябва да следиш в менюто Мисии - Налични мисии.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 14 авг 2023 17:27

Някой може ли да ми даде инфо за Елитбет ?
Днес се регнах,потърсих първоначален бонус спорт - махнали са го....а преди няколко седмици като влизах в сайта имаше 100 лв начален бонус спорт.Сега само 100 фрий спинс след верификация,и някаква ''бонус колонка'' - депозираш 50 лв,пускаш колонка с 3 мача за 50 лв и ако губи,ти връщат 50 лв кеш,който трябва да отиграеш един път....от правилата не ми стана ясно и отиграването ли трябва да е на колонка,или може сингъл....потърсих чат - не намерих,звъннах им на посочения в сайта телефон - никой не вдига (беше след 17,00 ч.)

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 15 авг 2023 11:34

Мога само да кажа, че имам няколко тегления вече и плащат засега, като се регистрирах още го имаше стартовия бонус.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 15 авг 2023 16:36

Бетано продължават със странностите си....последните 3-4 седмици даваха мисия Шампионска лига за предварителните кръгове,а днес и утре,на етап когато останаха сериозни отбори - няма..... :?

Върни се в “Свободна зона”