А, какво? Още ли се съмнявате в мен?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Понеже някои се съмняват, че съм Сашо Диков, ще попитам така: Стоичков не прави ли циркове с това, видиш ли колко се ядосва, за загубата и червените картони, помагайки в същото време на Лудогорец, след като две от звездите му няма да играят срещу разградчани?
ralka_levskarka написа:
аз НИКОГА не съм се съмнявала в тебСвалям те все пак, алооо !
ralka_levskarka написа:СТАНКООООООООООООООООО Делянски пише роман да знаеш
ehh написа:ralka_levskarka написа:СТАНКООООООООООООООООО Делянски пише роман да знаеш
Абе той вярно утихна нещо. Мирише ми на цунами, което ще връхлети след малко
Абе...я да те питам като по-в час с бг първенствотоПоследно...каква е директивата,че вече му се вижда края на първенството
![]()
![]()
ehh написа:Понеже някои се съмняват, че съм Сашо Диков, ще попитам така: Стоичков не прави ли циркове с това, видиш ли колко се ядосва, за загубата и червените картони, помагайки в същото време на Лудогорец, след като две от звездите му няма да играят срещу разградчани?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
delqnski47 написа:ся на вечното дерби ше ни резнат за да може лудите да станат шампиони и левски да си взема точки за европата сега миньоро полегна на лудите и им оправи головата разлика тъй като е замислено още в началото последния кръг ние и лудите да сме с равен брой точки но първия мач завършихме равен и сега втория мач пак сигурно ще е равен ние ще поведем с голове на присо и мораеш но на лудите ще им дадат две дузпи от които болито ше ги спаси след това пет засади несъществуващи на мораеш ше дадат той ше се развика и ш*бания съдия пше го изгони след това ше контузят бандата грънчов и страничния съдияно въпрек това няма да изгонят играч на лудите и накрая ше ни отменят три гола а на лудите ше дадат 3 дузпи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта