kartago написа:delqnski47 написа:До колкото ми е направило впечатление,тази тема
gong/viewtopic.php?f=30&t=10460&p=1572077#p1572077 е направена за цел хората да дадат някакво тяхно предложение за форума,а не да се оспорват предложения!Смятам,че хората,които оспориха това мое решение трябва да бъдат наказани(както аз бях наказан)!Всъщтност и самите модератори ме атакуваха...
Абе за пореден път ставам свидетел как модератор нарушава правилата на форума!После ми говорете как някои потребители не ги спазвали....
Умолявам ''нормалните'' модератори като Slaviа _ Forever да въведат някакъв ред в тази тема и също така модераторите,нарушаващи правилата,да бъдат наказвани,а не само да се наказват потребители!
Благодаря за разбирането!
Ами прегледах "сигнала" ти, но ми се струва, че нещо сериозно си противоречиш! Доколкото видях в темата, ти спориш там със Slavia_forever, с Casper, с MORSKI обиждаш Кашчей, та въпроса ми кои според теб са "нормални" и кои са "ненормални" модератори? Да разбирам ли, че искаш да санкционираме горенаписаните? И защо? Защото не са съгласни с тебе и се опитват да ти обяснят нещо? Ако изпълним твоите искания, Slavia_forever няма да може да "въведе някакъв ред" защото ще е наказан! Хайде сега уточни се! И приеми, че и другите хора имат право на мнение. Апропо, пишеш, че модераторите нарушават правилата! Очаквам факти, иначе това ще го приема като обикновенна клевета, а теб като обикновен лъжец! А ти явно в "почивките", които са ти осигурявани ( безплатно!!!) така и не си си направил труда да прочетеш правилата! Тези същите с които си се съгласил, регистрирайки се в този форум!
Първо,искам да кажа,че изобщо нямам никакво време и намерение да водя война с модератори и да се занимавам с анонимни хора!Най-цивилизовано направих едно предложение(добро или лошо модераторите ще преценят(То вече преценихте де.Окей разбрах ви)) и някакъв си Кашчей започна да спори кое било ''тъпо'' и кое не!Вместо да ми пише на лична(както си му е реда),той започна да спори с мен в тема,която е направена за хората да си дават предложенията,а не ДА СЕ СПОРИ!Ако смяташ,че всичко си е наред окей,няма проблем значи!
Второ,аз лично съм гледал писаници как модератори нарушават правилата и даже съм подавал сигнали!Конкретно за темата в която спорих с 5 човека,вместо модераторите да въведат ред и да накажат Кашчей,че пише коментари,които нямат нищо общо с целта на темата,
както и мен,че му отговорих,абсолютно всички се нахвърлиха срещу мен(Доколкото съм запознат,работата на модератора е да въвежда ред и да прекратява излишни спорове(като тази в темата за предложения),а не да се включва в спора и да взима страна на един от нарушителите!)!Ако и тук няма проблем,окей!
От вас модераторите(и по конкретно глобалните) изобщо не очаквам да се съгласите с моето предложение!Но гледайте да си вършите работата както трябва,та да няма ощетени!Все пак не искам да сте перфектни!До колкото знам не ви се плаща(поправете ме ако греша) за тази работа,която я вършите тук!
А отностно кои са ''нормални'' модератори и кои не,няма смисъл да ги назовавам!Те си знаят....
П.П.Всеки се е регистрирал в този форум като е цъкнал на ''съгласен съм'' с гореспоменатите правила,които му са се появили на монитора!Но няма никаква гаранция,че той няма да ги наруши след време!Това,че съм нарушил правилата,не означава,че не ги знам!Има много такива хора като мен,само че някои от тях са и (бивши)
модератори!