Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот megan fox » 14 ное 2010 22:32

Реклама:
[offtopic]
INGTV написа:Бихме желали да Ви информираме, че излъчваме тези мачове пряко!

ШАМПИОНСКА ЛИГА И ЛИГА ЕВРОПА!

Пряко Предаване: Предаваме пряко над 8 000 събития всяка година, като
най- интересното включва футбол от Серия А и Мастърс Сериите по Тенис.

Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО при нас на Вашия Компютър в сайта:
http://www.Gundi.tv ВИДЕО НА ЖИВО в Меню- то вляво! Да гледате
спорт и футбол на живо по интернет, просто само с регистрация в сайт и
без инсталиране на допълнителен софтуер до преди няколко години беше
платено удоволствие и да си признаем доста трудно. Този бизнес за
някои беше доста добър и доходен, но големите играчи в този бизнес
вече се появиха.

Залагайте и спечелете хиляди левове от събиране на бонуси!

Излъчват пряко над 8000 спортни събития на година.

Спортовете, които предлагат в момента са конни надбягвания, футбол,
тенис, баскетбол и снукър.

Приятно гледане!
[/offtopic]

gong/viewtopic.php?f=35&t=66397&st=0&sk=t&sd=a&start=10
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 ное 2010 09:26

levski/viewtopic.php?f=&t=66543

Минимум 4 нарушения на правилата, като изключим подигравателният ник.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 ное 2010 20:12

До колкото ми е направило впечатление,тази тема gong/viewtopic.php?f=30&t=10460&p=1572077#p1572077 е направена за цел хората да дадат някакво тяхно предложение за форума,а не да се оспорват предложения!Смятам,че хората,които оспориха това мое решение трябва да бъдат наказани(както аз бях наказан)!Всъщтност и самите модератори ме атакуваха...
Абе за пореден път ставам свидетел как модератор нарушава правилата на форума!После ми говорете как някои потребители не ги спазвали....
Умолявам ''нормалните'' модератори като Slaviа _ Forever да въведат някакъв ред в тази тема и също така модераторите,нарушаващи правилата,да бъдат наказвани,а не само да се наказват потребители!
Благодаря за разбирането!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 16 ное 2010 21:07

rudy написа:Като толкова много знаете я кажете къде са акциите на цс*ка?
Щото за разлика от нашите розови приятелки аз мога да цитирам новини от преди месец:
Жеваго държи акциите на ЦСКА
Титан" не са платили, правете изводи

http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=66595&st=0&sk=t&sd=a&start=30#p1573105

Моля модераторите да вземат мерки защото за левскарите всяка новина за Левски пусната от цесекар е провокация и започват с обидите. Нека правилата важат за всички

Captain Stottlemeyer написа:Е и какво излезе в крайна сметка, господа цеденевисти?! :lol: Поредната буря в чаша вода, май?! :lol: Още веднъж в аванс, честита 42-годишнина от 17-ти ноември, 1968 г.: 7:2! :mrgreen:

http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=66595&st=0&sk=t&sd=a&start=30#p1573131
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 ное 2010 00:11

delqnski47 написа:До колкото ми е направило впечатление,тази тема gong/viewtopic.php?f=30&t=10460&p=1572077#p1572077 е направена за цел хората да дадат някакво тяхно предложение за форума,а не да се оспорват предложения!Смятам,че хората,които оспориха това мое решение трябва да бъдат наказани(както аз бях наказан)!Всъщтност и самите модератори ме атакуваха...
Абе за пореден път ставам свидетел как модератор нарушава правилата на форума!После ми говорете как някои потребители не ги спазвали....
Умолявам ''нормалните'' модератори като Slaviа _ Forever да въведат някакъв ред в тази тема и също така модераторите,нарушаващи правилата,да бъдат наказвани,а не само да се наказват потребители!

Ами прегледах "сигнала" ти, но ми се струва, че нещо сериозно си противоречиш! Доколкото видях в темата, ти спориш там със Slavia_forever, с Casper, с MORSKI обиждаш Кашчей, та въпроса ми кои според теб са "нормални" и кои са "ненормални" модератори? Да разбирам ли, че искаш да санкционираме горенаписаните? И защо? Защото не са съгласни с тебе и се опитват да ти обяснят нещо? Ако изпълним твоите искания, Slavia_forever няма да може да "въведе някакъв ред" защото ще е наказан! Хайде сега уточни се! И приеми, че и другите хора имат право на мнение. Апропо, пишеш, че модераторите нарушават правилата! Очаквам факти, иначе това ще го приема като обикновенна клевета, а теб като обикновен лъжец! А ти явно в "почивките", които са ти осигурявани ( безплатно!!!) така и не си си направил труда да прочетеш правилата! Тези същите с които си се съгласил, регистрирайки се в този форум!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 ное 2010 16:54

kartago написа:
delqnski47 написа:До колкото ми е направило впечатление,тази тема gong/viewtopic.php?f=30&t=10460&p=1572077#p1572077 е направена за цел хората да дадат някакво тяхно предложение за форума,а не да се оспорват предложения!Смятам,че хората,които оспориха това мое решение трябва да бъдат наказани(както аз бях наказан)!Всъщтност и самите модератори ме атакуваха...

Ами прегледах "сигнала" ти, но ми се струва, че нещо сериозно си противоречиш! Доколкото видях в темата, ти спориш там със Slavia_forever, с Casper, с MORSKI обиждаш Кашчей, та въпроса ми кои според теб са "нормални" и кои са "ненормални" модератори? Да разбирам ли, че искаш да санкционираме горенаписаните? И защо? Защото не са съгласни с тебе и се опитват да ти обяснят нещо? Ако изпълним твоите искания, Slavia_forever няма да може да "въведе някакъв ред" защото ще е наказан! Хайде сега уточни се! И приеми, че и другите хора имат право на мнение. Апропо, пишеш, че модераторите нарушават правилата! Очаквам факти, иначе това ще го приема като обикновенна клевета, а теб като обикновен лъжец! А ти явно в "почивките", които са ти осигурявани ( безплатно!!!) така и не си си направил труда да прочетеш правилата! Тези същите с които си се съгласил, регистрирайки се в този форум!

Първо,искам да кажа,че изобщо нямам никакво време и намерение да водя война с модератори и да се занимавам с анонимни хора!Най-цивилизовано направих едно предложение(добро или лошо модераторите ще преценят(То вече преценихте де.Окей разбрах ви)) и някакъв си Кашчей започна да спори кое било ''тъпо'' и кое не!Вместо да ми пише на лична(както си му е реда),той започна да спори с мен в тема,която е направена за хората да си дават предложенията,а не ДА СЕ СПОРИ!Ако смяташ,че всичко си е наред окей,няма проблем значи!
Второ,аз лично съм гледал писаници как модератори нарушават правилата и даже съм подавал сигнали!Конкретно за темата в която спорих с 5 човека,вместо модераторите да въведат ред и да накажат Кашчей,че пише коментари,които нямат нищо общо с целта на темата,както и мен,че му отговорих,абсолютно всички се нахвърлиха срещу мен(Доколкото съм запознат,работата на модератора е да въвежда ред и да прекратява излишни спорове(като тази в темата за предложения),а не да се включва в спора и да взима страна на един от нарушителите!)!Ако и тук няма проблем,окей!
От вас модераторите(и по конкретно глобалните) изобщо не очаквам да се съгласите с моето предложение!Но гледайте да си вършите работата както трябва,та да няма ощетени!Все пак не искам да сте перфектни!До колкото знам не ви се плаща(поправете ме ако греша) за тази работа,която я вършите тук!
А отностно кои са ''нормални'' модератори и кои не,няма смисъл да ги назовавам!Те си знаят....
П.П.Всеки се е регистрирал в този форум като е цъкнал на ''съгласен съм'' с гореспоменатите правила,които му са се появили на монитора!Но няма никаква гаранция,че той няма да ги наруши след време!Това,че съм нарушил правилата,не означава,че не ги знам!Има много такива хора като мен,само че някои от тях са и (бивши) модератори!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 ное 2010 17:41

Делянски, тук не сме за да спорим. Тук се подават сигнали. Модераторите преценяват, какво, как и дали да правят. В момента, в който някой оцени на обща, как и/или дали са си свършили работата, този някой е в нарушение за бан. Оттук нататък приканвам всички потребители да подават сигнали, само едно изречение и линк към нарушението. Спорове, критики и обсъждане на модераторски действия, както и каквито и да било дискусии в темата са не само нежелателни, но и забранени от правилата по точки 6, 10 и 11.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 18 ное 2010 12:34

Мога ли да попитам защо emi_loko_plovdiv_usa е с бан след като не е нарушила добрия тон във темата,която е пуснала за Апостол Попов?Аз лично не виждам някакво нарушение на правилата там,което да заслужава бан.Тя също иска да знае,защо е с бан.Моля многоуважаваните модератори да обяснят ако е възможно.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 ное 2010 13:49

bobonikolov написа:Мога ли да попитам защо emi_loko_plovdiv_usa е с бан след като не е нарушила добрия тон във темата,която е пуснала за Апостол Попов?Аз лично не виждам някакво нарушение на правилата там,което да заслужава бан.Тя също иска да знае,защо е с бан.Моля многоуважаваните модератори да обяснят ако е възможно.

Ами запознай се с правилата преди да изгориш и ти! Добрия тон не е бил към "Уефски" обаче защото е провокирала много хора и си заслужава наказанието!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 ное 2010 01:29

TPAKTOP написа:
bobonikolov написа:Мога ли да попитам защо emi_loko_plovdiv_usa е с бан след като не е нарушила добрия тон във темата,която е пуснала за Апостол Попов?Аз лично не виждам някакво нарушение на правилата там,което да заслужава бан.Тя също иска да знае,защо е с бан.Моля многоуважаваните модератори да обяснят ако е възможно.

Ами запознай се с правилата преди да изгориш и ти! Добрия тон не е бил към "Уефски" обаче защото е провокирала много хора и си заслужава наказанието!

Само да добавя, че подобно запитване за БАН се задава на лична. Нарушаването на добрия тон е само едно от правилата. Има и други, например за неправилното изписване на имена, най-вече на отбори, за обсъждане на модератори и техните действия и т.н. Веднага след като напомних за пореден път в по-горен пост, че в тази тема се сигнализира с едно разяснително изречение и с линк към нарушението, тук отново се запитва за модераторски действия. Как трябва да вече да обясняваме, какво трябва да се случи?!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”