[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kqkvapw-FCc[/youtube]
Това е от първоизточника, каквото има за сега.
И малко майтап.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

FLANKER написа:Колеги ,постнете някакво инфо за новите удари,че съм на работа и е малко неудобно да се ровя.
Ще ви бъда благодарен.
FLANKER написа:Колеги ,постнете някакво инфо за новите удари,че съм на работа и е малко неудобно да се ровя.
Ще ви бъда благодарен.
 Или още им пускат аванта руснаците, на тия примати.Викат ли още тия животни Аллах Акбар
 Или още им пускат аванта руснаците, на тия примати.Викат ли още тия животни Аллах Акбар 
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Стотици ирански войници и "Хизбула" предприемат сухопътна операция в Сирия
Стотици въоръжени ирански войници са пристигнали в Сирия преди 10 дни, за да вземат участие в сухопътни операции в контролираните от различни ислямистки групировки райони в Северна Сирия.
Междувременно ливанската радикална групировка „Хизбула", която е съюзник на Иран и сирийския режим, се подготвя да се присъедини към операцията. Това са съобщили ливански източници пред "Ройтерс".
Сухопътната операция заедно със сирийската армия ще придружава въздушните удари, предприети от руските военновъздушни сили, са посочили информирани източници.
„Руските въздушни удари в близко бъдеще ще бъдат придружени от сухопътно настъпление от сирийската армия и нейните съюзници", разкрил един от източниците.
Източниците са изтъкнали, че операцията има за цел възвръщането на територията, загубена от президента Башар ал Асад в полза на бунтовниците.
"Иран прати сухопътна войска в Сирия
Скоро се очаква съвместна операция с Русия и армията на Асад"

GA_ veliki написа:"Иран прати сухопътна войска в Сирия
Дали е вярно?
HoUs4oOL написа:GA_ veliki написа:"Иран прати сухопътна войска в Сирия
Дали е вярно?
За Русия едва ли, по-скоро Асад, Иран и може би Ирак.
Поне за сега руснаците отричат, че ще участват в сухопътна операция.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта