Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот CSKA 78 » 05 апр 2020 12:59

Който има глава на раменете си ползва маска навън, както и ръкавици, когато пазарува или плаща сметки! Който няма, той постоянно казва, че маски нЕма, ръкавици нЕма! Не защото ги няма, а защото ще го ограничат! А и носенето на маски правело картината още по - апокалиптична! Ми... тогава можеш да си купиш "фешън" маска - на цветчета, в цвета на любимия ти отбор, на калинки, ако щеш! :lol: И тогава няма да са толкова "апокалиптични", а ще предпазват от заразяване носещите ги, както и хората около тях! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 апр 2020 13:43

CSKA 78 написа:Thsmith, аз те разбрах какво искаш,,но явно ти нищо не си разбрал! !

Твърдя, че е най добре всичко да се пусне, всички да се заразим по най-бързия начин и каквото сабя покаже.

И кой ще го разреши това?! Не тук, а в света?!

Тези, които ще са изправени пред линч от гладен народ. Освен ако не искат да свършат като Чаушеску.

Или по точно, когато мнозинството обърне плочата и вече е готово с изнежените си чувства да преживее известни човешки жертви за да продължи да се върти колелото на живота.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 апр 2020 13:51

Няма Чърчил, няма Тачър и светът се срива с либералистически простотии.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 апр 2020 13:58

Thsmith написа:
CSKA 78 написа:Thsmith, аз те разбрах какво искаш,,но явно ти нищо не си разбрал! !

Твърдя, че е най добре всичко да се пусне, всички да се заразим по най-бързия начин и каквото сабя покаже.

Тези, които ще са изправени пред линч от гладен народ. Освен ако не искат да свършат като Чаушеску.

Или по точно, когато мнозинството обърне плочата и вече е готово с изнежените си чувства да преживее известни човешки жертви за да продължи да се върти колелото на живота.

Ами...то затова, защото винаги има недоволни, когато се прави пълна карантина, тогава участва и армията! И неслучайно доста държави са в Извънредно положение! И ако има размирици, всеки от министрите(ако държавата е парламентарна република) може да извика жандармерията, дори армията! Като при Извънредно положение - заповед издадена, от който и да е от министрите, се превръща в закон до 24 часа! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 апр 2020 13:58

NOMER14 написа:
BEROE_StZ написа:https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries-към този час
...................................................................................
Предпоследната колона на таблицата. Моля за коментар по данните, ако някой разбира. Говори ли ви нещо?
Къде сме ние,както обичат да пишат анализатори, социолози, политолози?
Аз не правя коментар, защото не съм компетентен.

Тъй като ни осведомяват ежесачно какво правят в България, числото, стоящо в нашата графа, е драстично ниско. Има още съвсем малко държави с ниски числа. Има четири-пет държави с число, по-малко от заразените. Почти половината държави нямат число в графата си, включително и Китай. Най-големи числа имат най-богатите и най-големи държави. Би трябвало TOTAL TESTS да се превежда като пълни,завършени изследвания. Т. е. нашите правят само правят тест и нищо повече. Тези 566 трябва да тестове за ВИП-ове. Дано утре мисирките да питат на брифинга.
На кораба графата също е празна.

Поправиха си грешката. Към момента сме направили 15899 теста, а не вчерашните написани 566. Сбъркали са вчера - първата и втората цифра (старшите разреди) машинописката не ги е въвела. Ако правим около 600 теста дневно, такива са сметките. Освен по-богатите, по-големите държави, правещи повече тестове, бих добавил и по-болните.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 апр 2020 14:08

CSKA 78 написа:
Thsmith написа:

Ами...то затова, защото винаги има недоволни, когато се прави пълна карантина, тогава участва и армията! И неслучайно доста държави са в Извънредно положение! И ако има размирици, всеки от министрите(ако държавата е парламентарна република) може да извика жандармерията, дори армията! Като при Извънредно положение - заповед издадена, от който и да е от министрите, се превръща в закон до 24 часа! ;)

Естествено, че всеки може. Да попитам, Чаушеско можел ли е да прави същото, че и 10 пъти отгоре? :lol: Можел, но в един момент е спрял да може.
Лесно е да обявяваш такива мерки и да сееш заплахи. Трудно ще стане като достатъчно голямо количество хора са вече безработни и нямат какво да сложат на масата си. Когато озвереят и искат разплата с тези, които са им го причинили.
Не ме разбирай погрешно, никога не съм искал да се случват подобни неща из София. Те не са добри за никого, но ще са неминуеми с такава самоунищожителна политика на затваряне.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 апр 2020 14:22

Thsmith написа:
Естествено, че всеки може. Да попитам, Чаушеско можел ли е да прави същото, че и 10 пъти отгоре? :lol: Можел, но в един момент е спрял да може.
Лесно е да обявяваш такива мерки и да сееш заплахи. Трудно ще стане като достатъчно голямо количество хора са вече безработни и нямат какво да сложат на масата си. Когато озвереят и искат разплата с тези, които са им го причинили.
Не ме разбирай погрешно, никога не съм искал да се случват подобни неща из София. Те не са добри за никого, но ще са неминуеми с такава самоунищожителна политика на затваряне.

Сега вече започваш да говориш глупости! Да, знам че смелостта е безгранична пред компа! :lol: Ама само при вида на жандармерията, забележи дори не споменавам армията, дори и да са се събрали 100-на "смелчаци" някъде, те ще се разбягат с подвити опашки! А ако има някой останал, той първо ще бъде третиран със силна струя студена вода, и ако това не помогне, с гумени куршуми! А и освен това тези, които участват в размирици по време на епидемия/пандемия и Извънредно положение, се смятат от закона за терористи! Така че евентуалните останали, не само че нищо няма да направят, но ги грози и затвор за дълго време! Като в тези случаи се работи по бързата процедура! ;)

ПП Изглежда си доста млад и неособено мъдър да го наречем! :)

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 05 апр 2020 14:37

Thsmith написа:....... преди "пандемията" (каквато не съществува по установените норми за заразени на глава от населението).... :lol: :lol:

Също така не съществува "извънредно положение" в цял свят (по установените норми на някакъв си костовист), в цял свят не са се скрили от вирус (по установените норми на децата от квартал Редута за криене при жмичка), а като част от мащабна кооп продукция снимаща филм за бъдещето при което голяма част от човечеството е решила вече няколко седмици да не ходи на работа и да участват като статисти в този филм.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 апр 2020 14:49

CSKA 78 написа:
Thsmith написа:

Сега вече започваш да говориш глупости! Да, знам че смелостта е безгранична пред компа! :lol: Ама само при вида на жандармерията, забележи дори не споменавам армията, дори и да са се събрали 100-на "смелчаци" някъде, те ще се разбягат с подвити опашки! А ако има някой останал, той първо ще бъде третиран със силна струя студена вода, и ако това не помогне, с гумени куршуми! А и освен това тези, които участват в размирици по време на епидемия/пандемия и Извънредно положение, се смятат от закона за терористи! Така че евентуалните останали, не само че нищо няма да направят, но ги грози и затвор за дълго време! Като в тези случаи се работи по бързата процедура! ;)

ПП Изглежда си доста млад и неособено мъдър да го наречем! :)

Ти да не си милиционер?
А, ако в един момент тия милиционери и армията(голяма смешка няма такъв емотикон) вземат да застанат на страната на протестиращите, щото примерно тия протестиращи им плащат заплатите.
Мисля, че просто не искаш да разбереш, че много хора са на ръба, морално, финансово и както искаш го разбирай, но на чужд гръб ....
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 апр 2020 14:56

Що се отнася до Западна Европа, кой ще докаже, че починалите от ковид са починали именно от това, след като биват кремирани и не знам - правят ли се аутопсии?

Свидетели сме на ГЕНОЦИД.
Последна промяна от metodito на 05 апр 2020 15:01, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”