fcb_bg написа:Ти си един малък Бойко!
Е сега вече наистина ме засегна!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:Ти си един малък Бойко!
child in time написа:На Великден бяха на тротоара!При тая касапница скоростта и сега е висока!
megan fox написа:Не ме разбра! Да избягват тротоарите на най-натоварените булеварди! Да вървят по други улици като цяло, а самите булеварди да са пусти от пешеходци и да има само шофьори!
megan fox написа:fcb_bg написа:Ти си един малък Бойко!
Е сега вече наистина ме засегна!
megan fox написа:child in time написа:На Великден бяха на тротоара!При тая касапница скоростта и сега е висока!
Не ме разбра! Да избягват тротоарите на най-натоварените булеварди! Да вървят по други улици като цяло, а самите булеварди да са пусти от пешеходци и да има само шофьори!
MCMXIII написа:megan fox написа:Не ме разбра! Да избягват тротоарите на най-натоварените булеварди! Да вървят по други улици като цяло, а самите булеварди да са пусти от пешеходци и да има само шофьори!
Спирките на "Цариградско", да ги освободим ли?

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
child in time написа:megan fox написа:child in time написа:На Великден бяха на тротоара!При тая касапница скоростта и сега е висока!
Не ме разбра! Да избягват тротоарите на най-натоварените булеварди! Да вървят по други улици като цяло, а самите булеварди да са пусти от пешеходци и да има само шофьори!
Определено ще е революция в Европа ! В Америка е така ама дебелите Американци не могат да кихнат без автомобил!
megan fox написа:MCMXIII написа:Спирките на "Цариградско", да ги освободим ли?
Ако не искате да има смъртни случаи... Избора е ваш!
Има един лаф: "Който го е страх от мечки, да не ходи в гората!" Е по същата тази логика..., който го е страх да не го блъсне кола да си седи вкъщи!
П.П. Като пешеходец 5 пъти ме е блъскала кола, като колоездач още 2 пъти! Така че отлично знам какво е да си от другата страна, знам какво е да те насметат и да си потрошен, така че Take it easy!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта