Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Масов побой м/у феновете на ЦСКА § ЛЕВСКИ

Мнениеот turbogena » 27 дек 2011 23:59

milen.hristov написа:
Black&White1926 написа:Един приятел са го свалили с дъска. Имало е хора от СЗ.

всички са били от сз ,на тази любовна среща с директора само те си ходят

В рейса е нямало хора на СЗ. Това разбра ли го? Бити са обикновени фенове ,капиш? СЗ си идват и си ходят с коли на мачовете ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 дек 2011 23:59

BadBoy написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
Гара Дембеле написа:Типично за цесекари, след побоя над шофьора сега нападат мирни фенове на Левски. Само затвор за такива !

+1 Mного точно и обективно мнение си дал колега 8-) ХВАЛАААА :lol:

Във Варна фенове на Левски не сториха ли същото в някакво заведение, както и във Велико Търново, това не са фенове без значение с какъв цвят са, това е просто добитък и упадъка на обществото.

бяха същите тези фенове наричащи сбе си утраси, които ядоха бой днес

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 дек 2011 23:59

Синьо сърце написа:
delqnski47 написа:
Синьо сърце написа:Тия не ги е страх от нищо и не бягат от нищо

...като са много ;)
Кат мангалите бе...същата работа!

Вярвай си...Лошо няма-важното е да си вярваш!

''Много сме,силни сме....безсмъртни сме'' ;)
Сещаш ли се
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 дек 2011 23:59

А аз не мога да разбера докога прокуратурата и държавата ще продължават да търпят словесните помии на типове като ГА и Ефрем, тези проводници на омразата :evil: :evil: :evil: Заради такива отрепки като тях българи бият и колят българи ...
Изображение

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 28 дек 2011 00:00

milen.hristov написа:
Black&White1926 написа:Един приятел са го свалили с дъска. Имало е хора от СЗ.

всички са били от сз ,на тази любовна среща с директора само те си ходят

И ти много ги разбираш, от спорт1 ли го научи това? :roll: Ей, няма на света форум с повече професори от тоя бе :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 дек 2011 00:00

turbogena написа:
delqnski47 написа:
turbogena написа:Казвам ,че нямате смелост да нападнете СОФИЯ ЗАПАД! Чети малко! Не обикновените фенове ,а СЗ! Никога не сте го правили и няма да го направите ,защото знаете какво ще стане ;)

Ти нещо много знаеш за СЗ!Никога не ги нападали,ала бала...
Да не си някой техен член!Или клиент :lol: :lol: :lol:

Нито съм член ,нито клиент на СЗ. Просто съм от много години в Сектора и ги познавам в голямата им част. И на гостувания ги знам и в София. Просто където и да ходят не им пука от никой и нищо. И без да преувеличавам ти казвам ,че никоя ваша фракция не би ги нападнала ;)

Така всички струпани на едно място,всички са чудовища и безсмъртни!Така е! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Фенове на цска безчинстват в София

Мнениеот POPCORN » 28 дек 2011 00:00

Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:еми като цяло може и да има , аз не съм запознат.далече съм от тия неща.поначало не съм фен нито на фракции нито на ултраси и тн.заради тия фракции стават най-голямите проблеми по стадионите и извън тях.аз не мога да ги разбера как може да набиеш някой и да знаеш,че си му счупил кофата и после да се прибереш вкъщи и да заспиш спокойно!Това са хора без мозък

Това е като да отидеш на кръчма, да пийнеш три ракии и да набиеш някой, който ти се стори подходящ и си преценил, че те гледа лошо или кара Форд, а ти се кефиш на Мерцедес. Не знам, липса на мозък ли е или възпитание, но много зачестяват подобните случай и не е зле да се вземат някакви мерки...

аз нямам обяснение.това го мразя най-много на футбола.липса на мозък и комплексарщина най-вече.и после да се похвалиш бях там и се бихме и така.на един му счупих главата и така.ама те си се хвалят в тяхните среди, защото ако се похвали на мене или на някой друг няма да му се издигне в очите.Това за мене си е яка комплексарщина, затова стават тия неща!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 дек 2011 00:00

Не само,че модераторите допускат такива изплющяшки теми,ами един от тях е активен участник!Тц,тц,тц...Както се казва "активен борец против"...СЗ. :o Барабар Петко с мъжете!Ши паднЪ от смях!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Фенове на цска безчинстват в София

Мнениеот Blue_Lion » 28 дек 2011 00:02

POPCORN написа:
Васе, идеята е, че поне като нападаш, направи го мъжки ! И не за сметка на хора, които не се интересуват от футбол, или поне не така, както въпросните претендират...

абе те хората са един и същи..това ,че някой се интересува от футбол незначи,че трявба да го пребиеш от бой, като въобще може да няма общо с тия фркации мракции и тн.повечето винаги имат боксери и тн и не влизат в бой без такива неща.така че това с бухалките и тръбите не ме очудва.то всеки се прави на мъж и че носи яко на бой ама без тия неща не може :)

Мдам :)
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 дек 2011 00:03

Rivaldo10 написа:
milen.hristov написа:Нали се разбрахме софия запад нямат нищо общо с Левски.В случая някакви ''вандали са пребили наркомани и дилъри''.В СЛУЧАЯ НАСИСЛИЕТО ПОРАЖДА НАСИЛИЕ.

Колко хора членуват в "София-Запад", какво работят, не работят ли? Понеже си много компетентен, разясни и на нас, простосмъртните. :roll:

голямяа част от тях НЕ работят ,парите знаем какси ги изкарват.Допълнително един мустакат чичко им плаща за гостуванията, и за мълчанието им.

Върни се в “Свободна зона”