Избори за президент,за кого ще гласувате?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Избори за президент,за кого ще гласувате?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Избори за президент,за кого ще гласувате?

Мнениеот W84me » 23 сеп 2011 21:26

Ако гласуваме за Плевнелиев,автоматично се връщаме 22 години назад!Ще дам гласа си за Ивайло Калфин и Стефан Данаилов!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 23 сеп 2011 21:32

За анкетата сте изпуснали няма да гласувам ;)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 сеп 2011 21:35

Без име написа:За анкетата сте изпуснали няма да гласувам ;)

Извинявам се. Добавих го.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 23 сеп 2011 21:38

8-)

slavia_forever, честно да си призная - не мога да мразя така комунистите, както мразя тези, които имитират тяхна алтернатива, а всъщност са тяхна креатура !
Уважавам тези от комунистите, които през годините не се пребоядисаха и си държаха на партията. Не споделям техните възгледи, но уважавам тяхната достойна позиция.
Ненавиждам тези от измислените "демократични" партии и формации като (с)ДС, ДС(б), нДСв, а сега и от милиционерската партия ГЕРБ !
Признавам: ако Стефан Данаилов се бе кандидатирал за президент щях да гласувам за пръв път в живота си за БСП !!! И щях да го направя с чиста съвест !
Аз съм на принципа да не прикриваме истинските управляващи на България.
Така и така управляват Те, поне нека да е и официално !!!
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2011 21:41

marmi52 написа:8-)

slavia_forever, честно да си призная - не мога да мразя така комунистите, както мразя тези, които имитират тяхна алтернатива, а всъщност са тяхна креатура !
Уважавам тези от комунистите, които през годините не се пребоядисаха и си държаха на партията. Не споделям техните възгледи, но уважавам тяхната достойна позиция.
Ненавиждам тези от измислените "демократични" партии и формации като (с)ДС, ДС(б), нДСв, а сега и от милиционерската партия ГЕРБ !
Признавам: ако Стефан Данаилов се бе кандидатирал за президент щях да гласувам за пръв път в живота си за БСП !!! И щях да го направя с чиста съвест !
Аз съм на принципа да не прикриваме истинските управляващи на България.
Така и така управляват Те, поне нека да е и официално !!!

Аз не уважавам комунистите - не мога да уважавам плиткоумни убийци, изверги, търтеи и хора, които убиха всичко добро в нацията ни. Колкото до общата ти оценка за останалите партии - тя е малко от рода - всички са маскари, което автоматично я прави невярна.

ПП Стефан Данаилов точно по тази причина не се кандидатира за президент.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 23 сеп 2011 21:53

Светльо Витков и Венцислав Мицов
http://vbox7.com/play:f0fe4d44

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 сеп 2011 22:09

W84me написа:Ако гласуваме за Плевнелиев,автоматично се връщаме 22 години назад!Ще дам гласа си за Ивайло Калфин и Стефан Данаилов!

22+45=още 67 години назад :roll:

Потребителски аватар
rocknrola
Контакти:

Мнениеот rocknrola » 23 сеп 2011 22:34

На първи тур -за OZZY OSBOURNE,на втори-за Росен Плевнелиев.
Обречена е държавата , в която милиционерите взимат повече пари от учителите . Казал го е другарят ЛЕНИН .

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 23 сеп 2011 23:47

Със сигурност няма да гласувам за ГЕРБ :roll: На първи тур за Кунева, а после.... за този, който не е от управляващата партия ...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 сеп 2011 00:21

marmi52 написа:Признавам: ако Стефан Данаилов се бе кандидатирал за президент щях да гласувам за пръв път в живота си за БСП !!! И щях да го направя с чиста съвест !

Честна дума ти казвам, подобна позиция е толкова ужасяваща, унизителна и неприемлива, че даже нямам думи да опиша колко! Безкрайно жалко е, ако наистина са репресирали семейството ти, как е възможно да имаш подобна такава. Не те нападам, но Данаилов изиграва ролите на живота си във филми, които изкарват масовите убийци и престъпници, безподобни предатели на Българщината, в полза на съветския съюз като герои! Ти си първият славист, който аз познавам, който има подобна позиция. И като го свържа с говоренето ти основно против ГЕРБ в много от темите и вече започва да ми мирише на пропаганда. Във всеки случай, оценявам честността ти, въпреки мнението ти, което не съвпада ОПРЕДЕЛЕНО ВЕЧЕ с моето! Първо говорихме за това толкова пъти, после отново гледам пишеш за последните 22 години, въпреки че се съгласи с мен, че миналото не е от 89-та година насам. Като съединя фактите с постоянното ти говорене против ГЕРБ и като според социолозите БСП е основен опонент на ГЕРБ, а против БСП - НИЩО, какво да си мисля?! Помним ли какъв е Калфин е съветник на Първанов още от първия му президентски мандат? Първанов е вдъхновителят и създател на тройната коалиция, за която няма какво да се говори. Не знам вече изобщо, дали наистина България не си заслужава случващото й се!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”