cska_90 написа:Дърво без корен написа:Ти определено си много ограничен.Не бих казал тъп, но ограничен със сигурност.
За теб и аз съм ограничен, защото не харесвам и не понасям чалгата.. във всичките и проявления, не само като музика.Представям си следната картинка с теб....Зъболекарски кабинет.Пациент на стола, с отворен заради пулпит зъб.По радио Веселина (Вероника) пускат последният диско-кючек.Ти, просто не издържаш на напъъна от великата музика, която изпълва кабинета ти и скачаш с два крака върху масичката с петри-то и бордчетата и друсваш един луд кючек.. защото просто това е твоята музика и ти не можеш да и устоиш.
Ако на теб ти харесва нещо подобно, на мен не ми харесва.Отивам да си пия хапчетата, преди да ми ги предпишеш, нищо, че не си още оторизиран да го правиш![]()
Браво бе гений как го измисли това!!Познаваш ли ме да знаеш какъв съм или си бръщолевиш колко да не заспиш??![]()
![]()
Къде съм казал ,че тия дето не слушат чалга са ограничени,аа????Вие се заяждете-аз да съм нападнал някой дето слуша друг вид музика-секи си има това право-ама ти дай да се правим на важни и да определяме другите-СМЕШНИК!
Нали не мислиш, че впечатленията ми от теб са само от тази тема?