Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Дърво без корен

Re: Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Мнениеот Дърво без корен » 30 юни 2011 22:46

cska_90 написа:
Дърво без корен написа:Ти определено си много ограничен.Не бих казал тъп, но ограничен със сигурност.
За теб и аз съм ограничен, защото не харесвам и не понасям чалгата.. във всичките и проявления, не само като музика.Представям си следната картинка с теб....Зъболекарски кабинет.Пациент на стола, с отворен заради пулпит зъб.По радио Веселина (Вероника) пускат последният диско-кючек.Ти, просто не издържаш на напъъна от великата музика, която изпълва кабинета ти и скачаш с два крака върху масичката с петри-то и бордчетата и друсваш един луд кючек.. защото просто това е твоята музика и ти не можеш да и устоиш.

Ако на теб ти харесва нещо подобно, на мен не ми харесва.Отивам да си пия хапчетата, преди да ми ги предпишеш, нищо, че не си още оторизиран да го правиш ;) :mrgreen:

Браво бе гений как го измисли това!!Познаваш ли ме да знаеш какъв съм или си бръщолевиш колко да не заспиш?? :roll: :roll: :roll: Къде съм казал ,че тия дето не слушат чалга са ограничени,аа????Вие се заяждете-аз да съм нападнал някой дето слуша друг вид музика-секи си има това право-ама ти дай да се правим на важни и да определяме другите-СМЕШНИК!

Нали не мислиш, че впечатленията ми от теб са само от тази тема?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 юни 2011 22:46

cska_90 написа:Е кво се натрапва -в кафета аз чалга незнам да пускат??В автобусите много по-често ми пускат тия румънски хаусове-отколкото чалга!!Кое се натрапва толкова??

Азисе заради теб ми трият мненията :o Ще се опитам да науча цигански и ще се помъча да ти пиша по- рабираемо. Бай Мангал е велик!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 юни 2011 22:48

cska_90 написа:аз да съм нападнал някой дето слуша друг вид музика-секи си има това право-ама ти дай да се правим на важни и да определяме другите

Май ти се е случвало.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 30 юни 2011 22:52

MCMXIII написа:
cska_90 написа:аз да съм нападнал някой дето слуша друг вид музика-секи си има това право-ама ти дай да се правим на важни и да определяме другите

Май ти се е случвало.

Неее... той само нападаше тези, които не подкрепяха бойкота им.Те бяха какво ли не, но той иначе е добър по душа-никого не напада и не обижда ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 юни 2011 22:58

MCMXIII написа:

Май ти се е случвало.

Примери!! ;) Така секи може да си говори!! Обидите ти деликатно ги пропускам-не ми се изпада до нивото ви -въпреки,че съм чалгар-демек каруцар и простак! ;)
Изображение

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 30 юни 2011 23:00

cska_90 написа:
MCMXIII написа:

Май ти се е случвало.

Примери!! ;) Така секи може да си говори!! Обидите ти деликатно ги пропускам-не ми се изпада до нивото ви -въпреки,че съм чалгар-демек каруцар и простак! ;)

Падане до нивото.... дали да се поровим малко из темите "Анти Титан" от миналата година, с твоето активно участие?Тъкмо ще ти видим нивото :mrgreen:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 юни 2011 23:02

Дърво без корен написа:
Падане до нивото.... дали да се поровим малко из темите "Анти Титан" от миналата година, с твоето активно участие?Тъкмо ще ти видим нивото :mrgreen:

Чакам-покажи ми някъде къде съм обидл някого без да съм провокиран!!??
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 юни 2011 23:05

cska_90 написа:
Дърво без корен написа:

Чакам-покажи ми някъде къде съм обидл някого без да съм провокиран!!??

Диме, наши хора сме, ама тука вече не си прав. Сам знаеш какво си писал "еди-какво-си за Телевизионните зрители", "същото и за не-протестиращите" и тн. Теоритично да примем, че няма нищо лошо, но не си честен просто.
Не ме карай да ти ровя из мненията отпреди 10 месеца, защото сам се сещаш, че това е последното, което ще правя в 11 вечерта ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 юни 2011 23:07

Tака -аз не го отричам!!Ама всичко това защо стана??
Още с пускането на темата за бойкота сички почнаха-абе наркоман скрий се, аре ти и сички лумпени махайте се, шайка кретени и т.н.-е ти как очаквш да реагирам?? ;) ;)
Никой не съм обидил без причина!!
А КЗТЗ си е ясно :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 юни 2011 23:10

cska_90 написа: [offtopic]Tака -аз не го отричам!!Ама всичко това защо стана??
Още с пускането на темата за бойкота сички почнаха-абе наркоман скрий се, аре ти и сички лумпени махайте се, шайка кретени и т.н.-е ти как очаквш да реагирам?? ;) ;)
Никой не съм обидил без причина!!
А КЗТЗ си е ясно :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Можеш ли, да напишеш имената на всички отбори в "А" група? Без грешка обаче.[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”