Кои потребители са ви направили добро впечатление и кои лошо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Кои потребители са ви направили добро впечатление и кои лошо

Мнениеот fcb_bg » 13 юни 2011 21:58

[offtopic]След като са поуточнени форумните вазиомотношения, автора да вземе да каже къде ще рита догодина. Натисни го малко тоя французин, бе, човек... :mrgreen:[/offtopic]
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юни 2011 22:02

Ако става дума за мене, не мога да разбера за кой французин става дума, но предполагам, че е за Насри :lol: Днеска има информации, че с Арсенал са постигнали споразумение относно заплатата му и той остава в Арсенал. ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 юни 2011 22:07

За мен човека ,който бие всякакви рекорди по "неколегиалност и е вечно търсещият конфронтация " е Gary Shaw!

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 13 юни 2011 22:10

Ами Blue Girl пише правилно,но понякога използва ненужни и по - така...как да се изразя...селски изрази :) Иначе тя. ;)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юни 2011 22:11

boston celtics написа:Ами Blue Girl пише правилно,но понякога използва ненужни и по - така...как да се изразя...селски изрази :) Иначе тя. ;)

Кво разбираш под "пише правилно"? :o :lol: Правописа и пунктуацията са и на ниво пети клас :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 юни 2011 22:12

Cesc Fabregas написа:Ако става дума за мене, не мога да разбера за кой французин става дума, но предполагам, че е за Насри :lol: Днеска има информации, че с Арсенал са постигнали споразумение относно заплатата му и той остава в Арсенал. ;)

Човекът визираше Сеск Фабрегас. Да вземеш да натиснеш малко французина (Арсен Венгер) да те пусне в Барса :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 13 юни 2011 22:13

Cesc Fabregas написа:
boston celtics написа:Ами Blue Girl пише правилно,но понякога използва ненужни и по - така...как да се изразя...селски изрази :) Иначе тя. ;)

Кво разбираш под "пише правилно"? :o :lol: Правописа и пунктуацията са и на ниво пети клас :lol:
Е,как бе :) Незнам,ама я ми виж подписа ;) Е това е 1 клас :roll: :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 юни 2011 22:13

modor написа:А бе всички сте пичове бре.Ай НАЗДРАВЕ!

Не е по темата, но наздраве и от мен!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юни 2011 22:16

Madridist написа:
Cesc Fabregas написа:Ако става дума за мене, не мога да разбера за кой французин става дума, но предполагам, че е за Насри :lol: Днеска има информации, че с Арсенал са постигнали споразумение относно заплатата му и той остава в Арсенал. ;)

Човекът визираше Сеск Фабрегас. Да вземеш да натиснеш малко французина (Арсен Венгер) да те пусне в Барса :)

Ахааааа, е аз съм ограничен, не един и два пъти са ми го казвали разни интелектуалци тук, та явно за'тва не съм разбрал :lol: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 13 юни 2011 22:22

има някъв South_Park , мноо ме дразни , ако го срещна някъде ще го пребия :twisted:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Свободна зона”