Кой е града с най-красивите жени в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mikel_arteta1990
- Контакти:
Re: Кой е града с най-красивите жени в България
за мен наистина колкото е не скромно да звучи Бълтарките са най-красивите жени и не само жени но и по-младите 15-20 год. за мен не е жена е момиче . В Пазарджик там където живея аз всяка 3 е красавица а по-принцип в Пловдив а най-красиви но и най-надути

- petrof
- Контакти:
nekakav написа:Студентски град![]()
E това е верния отговор! Който е бил студент и е имал квартира в Студентски град ще го потвърди
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
- mikel_arteta1990
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:lothar_matthaus написа:Няма такова нещо като най-красиви жени в някоя държава или град. В София според теб на всяка втора крачка колко от момичетата са софиянки или във Варна, Бургас, Русе, Плевен, Стара Загора и т.н. Шведки виждал ли си? Това, че сме най-красиви, умни, надарени, с най-красивата природа е комплекс на малоценност на малката държава. Били ли сте на всички места по земята, за да го твърдите?
Съгласен съм с това мнение, във всеки град има много красиви момичета, не мога да кажа че в един са по-добри от друг, относително еА и честно казано не съм съгласен, че българките са най-красивите, да има много красиви, обаче съвсем не всички са свестни, тоест само външната красота не прави една жена привлекателна, поне не и за мен
![]()
Иначе в Аржентина, Швеция, Бразилия, Русия и балтийските държави също е пълно с мацки
тук поне аз разбирам че става въпрос за външна красота иначе е ясно че има все по-малко красиви свястни жени/момичета
- Captain Stottlemeyer
levskifenka написа:.......Знам аз,че българските мъже (повечето поне) нямат капка кавалерство,уважение и толерантност,но това се потвърди за пореден път.![]()
Колежке, не съм съвсем съгласен с теб.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Всеки има свои разбирания за красота, някои харесват напудрени, натокани, нагримирани и т.н., ами аз не споделям това мнение, смятам, че ако едно момиче е красиво, нужен е лек грим, който да подчертава красотата й, винаги съм харесвал естествената красота, а не изкуствената
А това за Плевен, не знам от къде е тръгнало, но също не мога да се съглася с него, във всеки град си има ку*ви, както и свестни, просто един път като тръгне една приказка, че сестра ти е еди-каква си, върви после доказвай, че нямаш сестра, та така си и обяснявам тоя мит за Плевен, сякаш в Русе, Стара Загора или другите градове са по-малко такива
Въобще, поставянето под общ знаменател винаги е много грешен подход 
А това за Плевен, не знам от къде е тръгнало, но също не мога да се съглася с него, във всеки град си има ку*ви, както и свестни, просто един път като тръгне една приказка, че сестра ти е еди-каква си, върви после доказвай, че нямаш сестра, та така си и обяснявам тоя мит за Плевен, сякаш в Русе, Стара Загора или другите градове са по-малко такива

Значи на 24 години съм и мисля, че може да се каже, че имам някакъв опит, макар и не достатъчно голям... та затова, което говорите за жените подражаващи на чалга певиците или плеймейтките, които си слагат екстенжъни, ноктопластика, избелват си зъбите, ходят нагримирани и надпудрени с тонове грим, фон дьо тен, разголени на места, за които е видно, че не са подходящо облечени и т.н та мисълта ми е, че с такива изобщо не си заслужава да се занимаваш, в 95 % от случайте под тази изкуствена обвивка намираш също толкова изкуствена вътрешност, та това от личен опит го казвам, защото допреди може би малко по-малко от година и аз като една голяма част от мъжете се захласвах и съм ходил с такъв тип жени, ей вярвайте ми, че колкото по-бързо се осъзнаеш и се разкараш от такива хора, толкова по-добре ще се чувстваш... но зависи де, за всеки е индивидуално усещането и точно какво търси. 
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
По обясними причини класацията е следната : Стара Загора , Казанлък , Пловдив .......... и всички не знам точно колко населени места има в България.Господ като е давал тука си е изсипал чувала

През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.
- PLOVDIV PEE 1912
В Пловдив е страшно.На второ място бих поставил Асеновград и на трето София.
megan fox написа:lothar_matthaus написа:Няма такова нещо като най-красиви жени в някоя държава или град. В София според теб на всяка втора крачка колко от момичетата са софиянки или във Варна, Бургас, Русе, Плевен, Стара Загора и т.н. Шведки виждал ли си? Това, че сме най-красиви, умни, надарени, с най-красивата природа е комплекс на малоценност на малката държава. Били ли сте на всички места по земята, за да го твърдите?
Не, не съм бил на всички места по света, но съм обиколил половин Европа, бил съм в: Испания, Италия, Франция, княжество Монако, Германия, Англия, Австрия, Унгария, Чехия, Словения, Сърбия, Хърватска, Гърция, Турция, Македония, Румъния + че съм ходил на Канарските острови (на остров Тенерифе) и определено възоснова на това, което съм видял във всичките тези държава мога да кажа, че българските са по-красиви! И по-важното... във всяка една от тези страни има много красиви жени, но като цяло красивите жени са рядкост там! Хеле в Испания и Гърция е някакъв кошмар!
Предвид, че живея в туристически град, говорил съм с много чужденци и всички са впечатлени от 3 неща: жените ни, цените на алкохола ни и колите, които се карат у нас! Но винаги, абсолютно винаги всички почват да хвалят жените ни! Замисли се защо...
И аз имам такива наблюдения.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
А казвали ли са ви в лицето чужденци, че жените ни са лесни
Щото на мен да и честно казано ми стана доста неприятно, въпреки че отново са относителни понятия лесни, трудни и така нататък ...