peliforewer написа:Това е мнение на фен на Левски от м.ноември,подарявам ти го.
Върнете се в началото
аз вярно, че ходя в А сектор, но все щях да забележа дупки отсреща... ако ми покажеш снимка къде аджеба са тия липсващи седалки ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
peliforewer написа:Това е мнение на фен на Левски от м.ноември,подарявам ти го.
Върнете се в началото
terata написа:1. И понеже повдигнахте въпроса за спама, защо именно ти MORSKI ми пращаш откровен спам като лично съобщение:
Изпратено на: 01 Мар 2011 02:44
От: MORSKI
До: terata
Здрастиchernomore/viewtopic.php?f=53&t=74803&start=0 Виж този линк
Ще коментираме наживо по радио Реакция двубоя Челси- Манчестър Юнайтед, ако искаш слушай ни- http://www.reakcia.net. Лека вечер
2. А по темата - защо въпреки огромните недоразумения с дълговете си, отбора на ЦСКА получи лиценз?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Thsmith написа:това радио на каква честота е?peliforewer написа:Това е мнение на фен на Левски от м.ноември,подарявам ти го.
Върнете се в началото
аз вярно, че ходя в А сектор, но все щях да забележа дупки отсреща... ако ми покажеш снимка къде аджеба са тия липсващи седалки ...
terata написа:1. И понеже повдигнахте въпроса за спама, защо именно ти MORSKI ми пращаш откровен спам като лично съобщение:
Изпратено на: 01 Мар 2011 02:44
От: MORSKI
До: terata
Здрастиchernomore/viewtopic.php?f=53&t=74803&start=0 Виж този линк
Ще коментираме наживо по радио Реакция двубоя Челси- Манчестър Юнайтед, ако искаш слушай ни- http://www.reakcia.net. Лека вечер
2. А по темата - защо въпреки огромните недоразумения с дълговете си, отбора на ЦСКА получи лиценз?
MORSKI написа:
В интернет еВ поуста на Картаго и моя поуст има линк .
Thsmith написа:MORSKI написа:
В интернет еВ поуста на Картаго и моя поуст има линк .
демек в кола няма как да го слушам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта