Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TheCorruptor
Контакти:

Re: Отбор за "Форум лига"!!!

Мнениеот TheCorruptor » 05 окт 2010 14:08

Love_ написа:Аз лично съм за, ако ме искате ;) Само имам няколко въпроса.
Има ли сериозен вратар, хора които имат поне малко престава от играта и се намират в поне някаква физическа форма. Какви типове футболисти има в отбора.

Аз лично се виждам като дефанзивен халф или защитник. Въпреки че предпочитам да се включвам от време на време в атаките, така че дефанзивен халф. :)

АЗ ще пазя :)

Потребителски аватар
TheCorruptor
Контакти:

Мнениеот TheCorruptor » 05 окт 2010 14:12

TPAKTOP написа:
vratar4eto написа:
TPAKTOP написа:Много важно!!!
Според т.13 на правилата за регистриране:
Условия за участие на играч: Минималните критерии за участие на играч са членство в съответния форум и дата на първата публикация във форума поне 8 месеца преди участие в среща от турнира.
Така че що се отнася до ново регистрираните бъдете по-постоянни във форума и след 8 месеца ще може да сте в отбора!
източник: Форум лига
[offtopic]Ей и аз почнах като МОД да говоря само в т. еди коя си, т. еди коя си :mrgreen:[/offtopic]

Значи ме бройте след 28ми февруари :(

Ами за съжаление е така! Ще те запишем пък от когато имаш право тогава ще играеш!

аз съм регистриран от 2008 значи мога да играя нали???

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 05 окт 2010 14:32

По тази точка можеш! Виж по средата на това което си цитирал има в синичко едно линкче Форум Лига, цъкаш на него и четеш всичките условия ;)

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 05 окт 2010 18:41

Прочетох правилата лично аз мисля, че съм "легален"
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 05 окт 2010 18:55

berbatov написа:
krum_futbolista написа:Аз ще съм Масажист :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти ше си масажист на майоретките, ако успееш да се пребориш с конкуренцията.

Ще се преборя и още КАК ! :mrgreen: :lol: Ама ако има некакъв проблем Марти или някой др може да помага нали Марти ще е мениджър :lol:
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 05 окт 2010 19:05

аз пък мисля, че от тая седмица е хубаво да е събираме поне по веднъж да имаме някаква представа кой как играе и поне да имаме някакъв сихрон...а не да отидеме на първият мач декември и да гледаме мача от близо хахах
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 05 окт 2010 19:08

POPCORN написа:аз пък мисля, че от тая седмица е хубаво да е събираме поне по веднъж да имаме някаква представа кой как играе и поне да имаме някакъв сихрон...а не да отидеме на първият мач декември и да гледаме мача от близо хахах

Васко за това ще се разберем петък вечер! До колкото знам тоя уикен е зает поне за 5 човека! така че може да е добре за другата седмица!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 05 окт 2010 19:09

TPAKTOP написа:
POPCORN написа:аз пък мисля, че от тая седмица е хубаво да е събираме поне по веднъж да имаме някаква представа кой как играе и поне да имаме някакъв сихрон...а не да отидеме на първият мач декември и да гледаме мача от близо хахах

Васко за това ще се разберем петък вечер! До колкото знам тоя уикен е зает поне за 5 човека! така че може да е добре за другата седмица!!

еми то и те да не дойдат не е фатално ние пак ще сме 15.. пак може да направим некви отбори..хубаво е обаче да ходиме някъде на закрито ,че вече е студено
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 05 окт 2010 19:11

POPCORN написа:
TPAKTOP написа:

еми то и те да не дойдат не е фатално ние пак ще сме 15.. пак може да направим некви отбори..хубаво е обаче да ходиме някъде на закрито ,че вече е студено

За това си прав! Добре петък вечер като се видим ще се оговорим още за този уикенд! Съгласни ли сте всички!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 05 окт 2010 19:13

За това си прав! Добре петък вечер като се видим ще се оговорим още за този уикенд! Съгласни ли сте всички!

дай поне като се събираме некаде .. да си запазим телевизор брат.. петък е мача :lol: :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Свободна зона”