bufara написа:Всичко реално на този свят се крепи на факти и доказателства. Да и за извънземните няма такива, но защо по дяволите фена на лейди гага започна да прокламира наизустени фрази и псалми от Библията и да се прави на проповедник? Вярвал във светата истина! Въобще не ни пука в какво вярваш, прокламирай си библейските възгледи другаде, а не тук да повтаряш едно нещо по 20 пъти. И човека ви го каза много точно - такива като теб нямат разум и не разсъждават логически! Такива като теб, които си мислят, че човека е произлязъл от кал имат нужда от незабавно лечение! Егати заблудените хора, това вече минава всички граници на благоприличието.
Подобни жалки доводи не заслужават дори вниманието ми . Понеже се включи неблагоразумно в една материя , от която хал хабер си нямаш , ти ме принуди да вляза в полемика с теб .
За разлика от вас аз не съм робот , който разчита на калкулатори и компютри , за да живее нормално . Няма да се учудя и ако отречеш същуствуването на емоциите
Пак не разбрах какво общо има музиката ? Слушам и други банди и соло-изпълнители , ако искаш можем и за тях да говорим , но в друга тема .
Пак ти казвам , че тези фрази , както ти ги наричаш , се предават от хилядолетие на хилядолетие , защото са истина и истина ще останат . Хора , които се кланят на числата и са полуроботи се нуждаят от нещо много повече - те се нуждаят от разум , но от истински разум , който различава важното от второстепенното . Бог е сътворил човека , щеше ли да има логика без Сътворението ?
Човек се развива с течение на времето , но Бог е в началото , Бог е в бъдещето .
Така че - почитайте маймуните , защото явно така ви е по-угодно - да сте необременение с неща , които не разбирате .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]