Дискриминацията (от лат. discriminatio — „правене на разлика“) към или спрямо даден човек или група е третирането или възприемането му на базата на класа, категория, раса, етнос, религиозна принадлежност, сексуална ориентация или нещо друго вместо спрямо неговите лични качества
Сега се надявам да ми обясниш тези думи-който пуши е глупак? И не ме интересува, че ти не си твърдял това-аз не съм визирал теб!
Дискриминация има тогава, когато е налице официално или неофициално разделяне на хората в отделни групи по някакъв техен общ признак, при което им се дават или отнемат дадени права, задължения и възможности, според групата към която принадлежат. Отношението към хората от различни групи трябва да е различно, неравноправно и нерационално.
Проявите на дискриминация са в особено широк спектър. Те могат да бъдат най-малкото преднамерено нелюбезно или бавно обслужване в търговски обекти, недопускане до такива, а също — расистки, етнически и др. обиди, лишаване от работа или жилище, физическо насилие, и дори геноцид.
Сега помисли отново и над думите ми, че не е доказано 100%, че цигарите вредят, особено пък пасивното пушене.
Ще ти кажа и нещо по другия въпрос-на теб никой не ти забранява нищо, а съветът е нещо, което не е задължително да приемеш-това го прочети внимателно-може да си ходиш и правиш каквото си искаш! Ти искаш да забраниш на хората да правят нещо, което даже ти писах не е доказано вредно. Най-странното е че непушачите са малцинство и се мъчат да налагат на мнозинството някакви си свои виждания. Това е най-малкото егоистично, а егоизмът не се съчетава много с това, че живеем в общество! Стига сте мислили само за себе си-помислете понякога и за другите. Знам, че е трудно, но понякога някои успяват и аз лично уважавам много такива хора-това е моето виждане за нещата

На никой целта му не е да ви обижда или нещо от сорта-целта е да се проведе една нормална дискусия, но изглежда това, че имате избор нещо ви дразни

Нещо даже ми се струва, че някои се плашат от кърО-баце, бил съм там много пъти и не съм се изплашил-даже след време желанието ми е точно там да отида-освен това май не разбра, че аз не пуша вече а? И ако мислиш, че природата и селото са само един кър леко си се заблудил
Хайде приятен съботен ден-аз изчезвам някъде сред природата