Deliba6 написа:А бе, модове /и по-точно Емил/, оливате се!Каква е, примерно, тая тема от 27 септември миналата година "Димитър Телкийски официално играч на Левски !!!!" дето сте изровили за основа на мненията за Телкийски?!... Вътре в темата пълен бъркоч от взаимно несвързани мнения от преди година и от вчера... Престанете с това тъпо МОДно "творчество" с триене на стари мнения по нечие силно необективно усмотрение! Ако сте решили да чистите форума от стари работи го правете наведнъж и без "подбор" /например всичко до 1 януари 2009 г. под ножа/... Щото сега е пълна боза и няма реално нищо вярно с истинската история на форума. Примерно моя случай, регистрацията от 15 юни, а първи пост от 30 юли - аз през време на този промеждутък да не съм си чесал мъдурите?!
![]()
Всеки който хване калема, разбирай МОДната схемичка, брише, пише, подсмърча почесвайки се с молива в носа, прилага "Точка 555.....", гони си пост №1000000 и си вика "Лелеее, колко съм велик!"...
ПИСНА МИ!!! А СОПРЕТЕ СЕ МАЛКО, ОБЩЕСТВОвЕДИ!!!
Пиша ви тук, защото в "Предложения за форума на Гонг" последният пост е на Майк28 и най-добре ще е да си остане той! Само ще ви цитирам подписа му в този пост:
"Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред..."
"Да получиш власт, е случайно нещо, а да я предадеш на друг, е доблест."
Сенека
Ако имате малко пипе ще се усетите какво е искал да ви каже!!!![]()
Разбирам евентуалното ти притеснение. Нека се опитам да обясня. ЕМИЛ е нов модератор, но за сметка на това е един от малкото модератори, които с идването си в раздела на Левски, е решил да го сложи в ред, почиствайки го. Mike28 също е почиствал разделите, а и освен това е направил много за форума. Никой не може да му го отрече! Нека уважаваме работата на колегите, за да има взаимно уважение. Делибашев, познаваме се вече и лично за мое удоволствие и всички разбрахме, че си интелигентен и начетен човек! Сигурен съм, че ще разбереш, че ЕМИЛ наистина работи относително добре и доста мотивирано. Нека му отдадем дължимото уважение, което заслужава и му се полага! Това, което в момента прави, е да разчисти синия раздел, с оглед на това да изглежда добре и аз го подкрепям!