Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот slavia_forever » 28 окт 2009 22:31

Deliba6 написа:А бе, модове /и по-точно Емил/, оливате се! :evil: Каква е, примерно, тая тема от 27 септември миналата година "Димитър Телкийски официално играч на Левски !!!!" дето сте изровили за основа на мненията за Телкийски?!... Вътре в темата пълен бъркоч от взаимно несвързани мнения от преди година и от вчера... Престанете с това тъпо МОДно "творчество" с триене на стари мнения по нечие силно необективно усмотрение! Ако сте решили да чистите форума от стари работи го правете наведнъж и без "подбор" /например всичко до 1 януари 2009 г. под ножа/... Щото сега е пълна боза и няма реално нищо вярно с истинската история на форума. Примерно моя случай, регистрацията от 15 юни, а първи пост от 30 юли - аз през време на този промеждутък да не съм си чесал мъдурите?! :mrgreen:
Всеки който хване калема, разбирай МОДната схемичка, брише, пише, подсмърча почесвайки се с молива в носа, прилага "Точка 555.....", гони си пост №1000000 и си вика "Лелеее, колко съм велик!"...
ПИСНА МИ!!! А СОПРЕТЕ СЕ МАЛКО, ОБЩЕСТВОвЕДИ!!! Изображение

Пиша ви тук, защото в "Предложения за форума на Гонг" последният пост е на Майк28 и най-добре ще е да си остане той! Само ще ви цитирам подписа му в този пост:

"Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред..."
"Да получиш власт, е случайно нещо, а да я предадеш на друг, е доблест."

Сенека

Ако имате малко пипе ще се усетите какво е искал да ви каже!!! :mrgreen: :geek:

Разбирам евентуалното ти притеснение. Нека се опитам да обясня. ЕМИЛ е нов модератор, но за сметка на това е един от малкото модератори, които с идването си в раздела на Левски, е решил да го сложи в ред, почиствайки го. Mike28 също е почиствал разделите, а и освен това е направил много за форума. Никой не може да му го отрече! Нека уважаваме работата на колегите, за да има взаимно уважение. Делибашев, познаваме се вече и лично за мое удоволствие и всички разбрахме, че си интелигентен и начетен човек! Сигурен съм, че ще разбереш, че ЕМИЛ наистина работи относително добре и доста мотивирано. Нека му отдадем дължимото уважение, което заслужава и му се полага! Това, което в момента прави, е да разчисти синия раздел, с оглед на това да изглежда добре и аз го подкрепям!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 окт 2009 06:03

Моля модераторите да накажат всички пуснали и писали провокации по тая тема!

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=3105
Последна промяна от Old_death на 29 окт 2009 06:10, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 окт 2009 06:09

Обърнал съм внимание на администрацията Олд Дет.Като се събудят ще се реши проблема.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 окт 2009 06:12

от ЕМИЛ на 29 Окт 2009 07:09

Обърнал съм внимание на администрацията Олд Дет.Като се събудят ще се реши проблема.

Благодаря!Ама ти не спиш ли бе :lol: :lol: :lol:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 29 окт 2009 14:46

[offtopic]
sedem_!_dva написа:А може ли някой да ми каже кой ми баннва IP адреса постоянно за по 5-6 дни в седмицата... единия път пише заобиколен бан, другата седмица пише като причина sedem_!_dva... ебати причината... чакам някой да отговори или пак ще ми сложи бан на IP адреса. Тази седмица имам работа много и няма да мога да отида до Дарик, но другата или следващата ще ида и лично ще питам Stenly ли е или който ще да е там, Ники Александров или който отговаря за форума и е в Дарик да ми каже причината...

Докато аз съм модератор, ще направя всичко, ама всичко, което е по силите ми, ника sedem_!_dva да не се появява в този форум! Заобикаляй бана, докато можеш![/offtopic]

botev forever

Мнениеот botev forever » 29 окт 2009 19:13

мисля,че наложения ми бан е в абсолютен противовес на правилата на форума!!!надявам се справедливоста да възтържествува и той да бъде отменен.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 29 окт 2009 21:48

botev forever написа:мисля,че наложения ми бан е в абсолютен противовес на правилата на форума!!!надявам се справедливоста да възтържествува и той да бъде отменен.

Самото заобикаляне на БАН е нарушение, което се наказва винаги и безусловно. Съжалявам!

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Мнениеот samolitex » 30 окт 2009 15:28

Converse написа: [offtopic]Хаххаахахх на "Лазур" имаше около 15 000 човека, а 50%-70% от тях бяха от Бургас :lol: иначе с Латекса нямахте повече от 500 човека......[/offtopic]

gong/viewtopic.php?f=1&t=4880&p=541073#p541073
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 31 окт 2009 12:52

Рекламиране на сайт :

levski/viewtopic.php?f=1&t=28803&p=542837#p542837

Няма да го видиш повече ;)
Изображение

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 31 окт 2009 18:46

Поста ми се отнася за предишната тема, която бях пуснал-"Боят настана, тупат сърца ни..", а и за още няколко, така нагло изтрити без отговор!Въпроса ми е трябва ли, когато даден модератор трие тема да предупреди потребителя, който я е публикувал за причината поради премахването и?Не виждам никаква причина да се трие хумористичната ми тема, и се надявам модератора който я изтри да ми напише тук причината или да ми позволи да си я публикувам отново!Благодаря!
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”