Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

socer1
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот socer1 » 16 юли 2019 21:48

И на вторият залог лимит,там на баскета получих лимит след 3 залога по 50 евро.Не се занимавай със този смешен сайт,особенно вторият бонус дето дават по 2 евро на ден,това си е чиста подигравка.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 16 юли 2019 22:37

няма как да ти сложат лимит докато превърташ бонус,аз по принцип не играя и не поддържам сметка с пари там,но като ми пуснат такъв мазен бонус,зареждам,превъртам и тегля всичко....миналата година два пъти ги изпързалях така и сега пак ми предлагат бонуси :) ...

в крайна сметка - всеки играе както си иска - един по нормалния начин - с колонки и тем подобни глупости и губи дългосрочно,друг чака 15 октомври,аз пък обирам всичко де що може - и в най-слаб месец изкарвам 150 - 200 лв от арбитражи и бонуси...и това - всеки месец,нямам месец на нула или на загуба,няма как :mrgreen:
освен това,не бива да се смесват нещата - от арбове може да изкараш 2,3 до 5 % и то не с изключително голям залог/заради опасността от лимит/,ето защо на играч залагащ на дупки - 2-3-5 лева чисто от 100 заложени на арб му се виждат малко,но просто такива са 'правилата' на играта в този сегмент....

волфи
Контакти:

Мнениеот волфи » 17 юли 2019 00:50

Мене ми сложиха лимит в bwin-a, а даже не съм правил залог над 5 евро :lol: , тея ги признавам за мега малоумници, пиша по чата, оня не знае какво да ми отговори и ми цитира точката от правилата, която казва, че букмейкъра си запазва правото да лимитира, когато си поиска :lol: .

pass4o
Контакти:

Мнениеот pass4o » 17 юли 2019 09:41

волфи написа:Мене ми сложиха лимит в bwin-a, а даже не съм правил залог над 5 евро :lol: , тея ги признавам за мега малоумници, пиша по чата, оня не знае какво да ми отговори и ми цитира точката от правилата, която казва, че букмейкъра си запазва правото да лимитира, когато си поиска :lol: .

на мен още ми е много чудно защо изобщо Bwin си взеха лиценз за България? Сигурно нямат хиляда регистирация от България.. те не могат да си избият таксата за ДКХ

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 17 юли 2019 15:50

bwina наистина понякога лимитират веднага без причина....иначе е много полезен сайт за дупки, но....трябва да имаш късмет да не те лимитират.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 17 юли 2019 18:27

ако играеш колонки,в който и букмейкър да е,едва ли ще те лимитират :)
преди десетина години планетуин 365 бяха направили наземни пунктове - коеф. които приемаха бяха същите като в сайта - отиваш и си пускаш примерно Кайл Лаури под 6,5 асистенции на 1,85 коеф.,вземаш си фиша - и чао - нито ти знаят име,адрес,как ще те лимитират :)
онлайн залагането има много предимства,но и този огромен недостатък - нас,опонентите си,букитата ни виждат под лупа....
...два-три месеца отрая организаторът на пунктовете тогава,и нашите мутри го гръмнаха,може би се сещате за случая...аз даже доскоро си пазех някъде вкъщи фишове от това ''чудо''...

rumtsais
Контакти:

Мнениеот rumtsais » 17 юли 2019 18:42

mizantrop написа:ако играеш колонки,в който и букмейкър да е,едва ли ще те лимитират :)
преди десетина години планетуин 365 бяха направили наземни пунктове - коеф. които приемаха бяха същите като в сайта - отиваш и си пускаш примерно Кайл Лаури под 6,5 асистенции на 1,85 коеф.,вземаш си фиша - и чао - нито ти знаят име,адрес,как ще те лимитират :)
онлайн залагането има много предимства,но и този огромен недостатък - нас,опонентите си,букитата ни виждат под лупа....
...два-три месеца отрая организаторът на пунктовете тогава,и нашите мутри го гръмнаха,може би се сещате за случая...аз даже доскоро си пазех някъде вкъщи фишове от това ''чудо''...

случаят е от 2012 г, когато го гръмнаха, но той имаше пунктове само в Югозападна България. Беше направил своя фирма под шапката на Планет уин, но бачкаше без лиценз и просто влезе много остро на монополиста Еврофутбол, затова го и бастисаха. Все пак бъдещето е в онлайн залозите и всички други сфери от живота ни.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 17 юли 2019 20:17

аз съм от Велико Търново,тук също имаше пункт - отиваш там,сядаш пред един монитор,избираш си залози и ти пускат книжен фиш...тогава още в еврофутбол нямаха такъв фиш - изписваше се залог и потенциална печалба,ако не се лъжа около месец-два просъществуваха...

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 17 юли 2019 20:22

я дайте да помислим върху това :
залози за играчи,бейзбол,в 7777 - пазарът е на англ. - Total Hits by the Player - Including Extra Innings - дали има да се посрещне в бет 365 - защото там има изобилие от залози за играч,но пък написани на бълг. ? ...аз лично не виждам такъв пазар ''общо удари за играч'',но може да не го превеждам правилно....
тази вечер има доста мачове в Сащ

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 17 юли 2019 20:42

mizantrop написа:я дайте да помислим върху това :
залози за играчи,бейзбол,в 7777 - пазарът е на англ. - Total Hits by the Player - Including Extra Innings - дали има да се посрещне в бет 365 - защото там има изобилие от залози за играч,но пък написани на бълг. ? ...аз лично не виждам такъв пазар ''общо удари за играч'',но може да не го превеждам правилно....
тази вечер има доста мачове в Сащ

Изглежда в бета няма такъв пазар. Има всякакви други, но не и за хитове. Освен ако в бета хитове не е заменено от друга дума, ама не знам как да разберем :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Свободна зона”