Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
И на вторият залог лимит,там на баскета получих лимит след 3 залога по 50 евро.Не се занимавай със този смешен сайт,особенно вторият бонус дето дават по 2 евро на ден,това си е чиста подигравка.
няма как да ти сложат лимит докато превърташ бонус,аз по принцип не играя и не поддържам сметка с пари там,но като ми пуснат такъв мазен бонус,зареждам,превъртам и тегля всичко....миналата година два пъти ги изпързалях така и сега пак ми предлагат бонуси
...
в крайна сметка - всеки играе както си иска - един по нормалния начин - с колонки и тем подобни глупости и губи дългосрочно,друг чака 15 октомври,аз пък обирам всичко де що може - и в най-слаб месец изкарвам 150 - 200 лв от арбитражи и бонуси...и това - всеки месец,нямам месец на нула или на загуба,няма как
освен това,не бива да се смесват нещата - от арбове може да изкараш 2,3 до 5 % и то не с изключително голям залог/заради опасността от лимит/,ето защо на играч залагащ на дупки - 2-3-5 лева чисто от 100 заложени на арб му се виждат малко,но просто такива са 'правилата' на играта в този сегмент....

в крайна сметка - всеки играе както си иска - един по нормалния начин - с колонки и тем подобни глупости и губи дългосрочно,друг чака 15 октомври,аз пък обирам всичко де що може - и в най-слаб месец изкарвам 150 - 200 лв от арбитражи и бонуси...и това - всеки месец,нямам месец на нула или на загуба,няма как

освен това,не бива да се смесват нещата - от арбове може да изкараш 2,3 до 5 % и то не с изключително голям залог/заради опасността от лимит/,ето защо на играч залагащ на дупки - 2-3-5 лева чисто от 100 заложени на арб му се виждат малко,но просто такива са 'правилата' на играта в този сегмент....
Мене ми сложиха лимит в bwin-a, а даже не съм правил залог над 5 евро
, тея ги признавам за мега малоумници, пиша по чата, оня не знае какво да ми отговори и ми цитира точката от правилата, която казва, че букмейкъра си запазва правото да лимитира, когато си поиска
.

волфи написа:Мене ми сложиха лимит в bwin-a, а даже не съм правил залог над 5 евро, тея ги признавам за мега малоумници, пиша по чата, оня не знае какво да ми отговори и ми цитира точката от правилата, която казва, че букмейкъра си запазва правото да лимитира, когато си поиска
.
на мен още ми е много чудно защо изобщо Bwin си взеха лиценз за България? Сигурно нямат хиляда регистирация от България.. те не могат да си избият таксата за ДКХ
bwina наистина понякога лимитират веднага без причина....иначе е много полезен сайт за дупки, но....трябва да имаш късмет да не те лимитират.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

ако играеш колонки,в който и букмейкър да е,едва ли ще те лимитират
преди десетина години планетуин 365 бяха направили наземни пунктове - коеф. които приемаха бяха същите като в сайта - отиваш и си пускаш примерно Кайл Лаури под 6,5 асистенции на 1,85 коеф.,вземаш си фиша - и чао - нито ти знаят име,адрес,как ще те лимитират
онлайн залагането има много предимства,но и този огромен недостатък - нас,опонентите си,букитата ни виждат под лупа....
...два-три месеца отрая организаторът на пунктовете тогава,и нашите мутри го гръмнаха,може би се сещате за случая...аз даже доскоро си пазех някъде вкъщи фишове от това ''чудо''...

преди десетина години планетуин 365 бяха направили наземни пунктове - коеф. които приемаха бяха същите като в сайта - отиваш и си пускаш примерно Кайл Лаури под 6,5 асистенции на 1,85 коеф.,вземаш си фиша - и чао - нито ти знаят име,адрес,как ще те лимитират

онлайн залагането има много предимства,но и този огромен недостатък - нас,опонентите си,букитата ни виждат под лупа....
...два-три месеца отрая организаторът на пунктовете тогава,и нашите мутри го гръмнаха,може би се сещате за случая...аз даже доскоро си пазех някъде вкъщи фишове от това ''чудо''...
mizantrop написа:ако играеш колонки,в който и букмейкър да е,едва ли ще те лимитират![]()
преди десетина години планетуин 365 бяха направили наземни пунктове - коеф. които приемаха бяха същите като в сайта - отиваш и си пускаш примерно Кайл Лаури под 6,5 асистенции на 1,85 коеф.,вземаш си фиша - и чао - нито ти знаят име,адрес,как ще те лимитират![]()
случаят е от 2012 г, когато го гръмнаха, но той имаше пунктове само в Югозападна България. Беше направил своя фирма под шапката на Планет уин, но бачкаше без лиценз и просто влезе много остро на монополиста Еврофутбол, затова го и бастисаха. Все пак бъдещето е в онлайн залозите и всички други сфери от живота ни.
аз съм от Велико Търново,тук също имаше пункт - отиваш там,сядаш пред един монитор,избираш си залози и ти пускат книжен фиш...тогава още в еврофутбол нямаха такъв фиш - изписваше се залог и потенциална печалба,ако не се лъжа около месец-два просъществуваха...
я дайте да помислим върху това :
залози за играчи,бейзбол,в 7777 - пазарът е на англ. - Total Hits by the Player - Including Extra Innings - дали има да се посрещне в бет 365 - защото там има изобилие от залози за играч,но пък написани на бълг. ? ...аз лично не виждам такъв пазар ''общо удари за играч'',но може да не го превеждам правилно....
тази вечер има доста мачове в Сащ
залози за играчи,бейзбол,в 7777 - пазарът е на англ. - Total Hits by the Player - Including Extra Innings - дали има да се посрещне в бет 365 - защото там има изобилие от залози за играч,но пък написани на бълг. ? ...аз лично не виждам такъв пазар ''общо удари за играч'',но може да не го превеждам правилно....
mizantrop написа:я дайте да помислим върху това :
Изглежда в бета няма такъв пазар. Има всякакви други, но не и за хитове. Освен ако в бета хитове не е заменено от друга дума, ама не знам как да разберем

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.