в-к" 7дни спорт "спря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: в-к" 7дни спорт "спря

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 дек 2016 12:46

На мен определено ще ми липсва.
Когато си вземам вестници, започвах именно със "7 Дни Спорт".
Макар в един момент да залитаха към "Армията", пак не съм преставал да го чета.
Всъщност литкането на "7 дни Спорт" към "Герена" и "Армията", се редуваше, така че балансът се запази. :lol:
Нямам наблюдение да е станал вестник на Лудогорец.
Ей го, имам брой от преди 4 дена, така че наблюдението ми е прясно.

Инак като седна някъде да убия половин-един час на кафе, дори и с лаптоп да съм, пак си купувам вестник.
Навик. :mrgreen:
Вреден или не, но така ми е удобно и съм свикнал. :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 11 дек 2016 13:21

Това не мога да го разбера - хем не го харесвате този вестник , хем сте го чели редовно.Това явно е някаква много странна форма на мазохизъм ! Не харесвам Спортал - там не влизам , не харесвам ТопСпорт - там не влизам :)
[offtopic]
[/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 дек 2016 13:42

iliev72 написа:Това не мога да го разбера - хем не го харесвате този вестник , хем сте го чели редовно.Това явно е някаква много странна форма на мазохизъм ! Не харесвам Спортал - там не влизам , не харесвам ТопСпорт - там не влизам :)

Аз, примерно, никъде не съм твърдял, че не го харесвам. А и ти, доколкото ти четох две теми, не харесваш форума на ГОНГ, но киснеш тук!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 дек 2016 13:50

Тоя парцал четеше ли го някой :?: :oops: :shock:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 дек 2016 14:18

Кашчей написа:
iliev72 написа:Това не мога да го разбера - хем не го харесвате този вестник , хем сте го чели редовно.Това явно е някаква много странна форма на мазохизъм ! Не харесвам Спортал - там не влизам , не харесвам ТопСпорт - там не влизам :)

Аз, примерно, никъде не съм твърдял, че не го харесвам. А и ти, доколкото ти четох две теми, не харесваш форума на ГОНГ, но киснеш тук!

Не харесва отношението на модераторите към него специално .

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 11 дек 2016 14:26

[offtopic]И двамата сте далеч от истината :) Просто искам модераторите да си вършат работата според правилата , а не да проявяват излишно творчество.И тъй като тук е забранено да се коментират техните действия там ги коменторам :)
Те там нямат власт и мога да пиша каквото си мисля за тях и техните действия и не задължавам никой да се съгласява или да не се съгласява.[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 дек 2016 21:26

Мечтиииии. Този вестник стана кочина още преди 10-тина години, когато стана 7 дни Левски и тиража му падна главоломно. Как ви боли а? Ей затова Домуза е полезен да футбола тук. Натика цървулите на комунизма в миша дупка, тези, които слязаха от окрадените мандри като Джуров престъпника и Цола мумията и правеха футбол в лицето на Левски и ЦСКА сега сте на колене пред Домуза. Нека ви тъпче и подритва, нека, най-вече на европейско ниво, там най-много ви боли, цял свят да знае и свързва България и футбола с някой друг, но не и с комунистическите кочини в синьо и червено! ВСЕКИ български фен - моряк, бероец, локомотивец, ботевист се наслаждава с усмивка на похода на Лудогорец и Домуза и на униженията на които подлага комунистите най-вече на европейско ниво. Всеки нормален фен подкрепя Домуза. Всеки нормален фен знае, че Домуза е лесно отстраним, но комунистическите гниди не можем ги махна от футбола ни 70 години и кусур....докато тоя Домуз успя да ги нарита, те без купените си титли и купи почнаха да фалирват и да се разпадат, няма как, присмиват им се, унижават ги, Мури, Зимбрута, Иртиши и такива ги пердашат, оня играе в ШЛ, дори в София си създаде баси фенската маса от глорихънтъри, всеки ден ви опяват кога играел Лудогорец (чета ви форумите) и УМИРАТЕ от злоба! Само така Домуз, хакай ги мъжката, тъпчи докато спрат да мърдат, ние всички останали ще помагаме мълчаливо, добре знаем, че след това с него къде-къде по-лесно ще се оправим :roll:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 11 дек 2016 22:39

Нещо не си в час :lol: :lol: :lol: Никой никъде не опява ;) Само такива като теб които не излизат от форумите си мислят , че апчетата имат фенска маса :lol: :lol: :lol: Що не питаш онзи с 2 висше образувания(не е грешка) колко приходи имат от фенски артикули :mrgreen:
[offtopic]
[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 дек 2016 22:50

iliev72 написа:Нещо не си в час :lol: :lol: :lol: Никой никъде не опява ;) Само такива като теб които не излизат от форумите си мислят , че апчетата имат фенска маса :lol: :lol: :lol: Що не питаш онзи с 2 висше образувания(не е грешка) колко приходи имат от фенски артикули :mrgreen:

Вие колко приходи имате с нерегламентирано използване на име и емблема?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 12 дек 2016 08:44

Кашчей написа:
iliev72 написа:Нещо не си в час :lol: :lol: :lol: Никой никъде не опява ;) Само такива като теб които не излизат от форумите си мислят , че апчетата имат фенска маса :lol: :lol: :lol: Що не питаш онзи с 2 висше образувания(не е грешка) колко приходи имат от фенски артикули :mrgreen:

Вие колко приходи имате с нерегламентирано използване на име и емблема?

Питай Гришата , Склери !
[offtopic]
[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”