Въпросите на референдума
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Слави Трифонов с изявление за фалшификациите на изборите
Не харесвам Слави Трифонов, но истината е, че ако реши да влезе в политиката, политическата клика ще види много зор... Като нищо ще опъне едни 30% гласоподаватели, да не е и повече...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
-
peliforewer
- Контакти:
goro_man написа:peliforewer написа:klamer4o написа:Именно, ГЕРБ и ДПС ще си поделят буквално цялата държава при мажоритарни избори.
А бе кламерчо кои са им личностите в Герб и ДПС че да си поделят държавата,само им виж на Герб кандидатите за президент на миналите избори и сега и си отговори сам какъв им е потенциала като партия .Цветанов отдавна е разкрит,вече и Борисов е тотално неадекватен и прави гаф след гаф.
Ами виж изборите за кмет не е толкова трудно, при мажоритарен вот и 120 места ГЕРБ ще вземат 80....
Герб на първия тур на президентските избори изгуби една трета от доскорошните си поддръжници,между които бях и аз,така че нови избори едва ли ще са толкова печеливши за тях,жалкото е че партиите в дясното пространство са пълна скръб,от цялата работа май ще спечелят така наречените националисти.На Сидеров,Симеонов и Каракачанов им хареса да са във властта и като усетиха че самостоятелно трудно ше минат четири процентовата бариера,заровиха томаховките и станаха първи дружки.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- Балкански Орел
- Контакти:
Явно все още имаме някаква национална сигурност и държавата няма да позволи тъпуните да легализират мажоритарното гласуване, както и задължителното гласуване за престъпници.
[center]Levski & Lazio[/center]
джони написа:
На референдума гласува мнозинството -НАД 51% OT ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС,ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА-МНОЗИНСТВОТО ОПРЕДЕЛЯ,А НЕ НЯКАКЪВ МАРГИНАЛ КАТО ТЕБ
На рефендерума гласуват тези, които искат, а не мнозинството, и точно ти ли ще ме определяш какъв съм, сбърканяк на тема Пеевски и Левски?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Цялата малоумна организация, затрудняваща масово хората да гласуват, беше ясно, че се прави, за да бъдат отказани максимален брой хора да гласуват за референдума и той да не мине.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Не приемайте, че гласувалите на референдума биха гласували за Слави! Аз гласувах на редерендума, но партия на Слави не бих подкрепил за нищо. Активността беше висока от една страна заради кампанията на Слави, а от друга и заради президентския вот.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
1982 написа:Цялата малоумна организация, затрудняваща масово хората да гласуват, беше ясно, че се прави, за да бъдат отказани максимален брой хора да гласуват за референдума и той да не мине.
Ти вярваш ли, че ще бъдат разделени по гласове за и против трите точки на референдума?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- hristo1306
- Контакти:
джони написа:anihilator написа:Ай сиктир писна ми от цигании и лъжи ако ги бяха манипулирали смяташ ли , че Цачевеа щеше да е втораПускат кьорфишеци и веднага се връзвате , незнам вече с какви имена да ви наричам.
При нормални избори-без рекет и манипулации този изрод Цачева няма да вземе повече от 1%
Палко си "пресолил" нещата
1982 написа:Цялата малоумна организация, затрудняваща масово хората да гласуват, беше ясно, че се прави, за да бъдат отказани максимален брой хора да гласуват за референдума и той да не мине.
като влезеш в секцията сам избираш за какво да гласуваш. Аз пропуснах референдума, по мои си виждания. Организацията бе една и съща и за президент, и за референдум.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
peliforewer написа:klamer4o написа:Именно, ГЕРБ и ДПС ще си поделят буквално цялата държава при мажоритарни избори.
А бе кламерчо кои са им личностите в Герб и ДПС че да си поделят държавата,само им виж на Герб кандидатите за президент на миналите избори и сега и си отговори сам какъв им е потенциала като партия .Цветанов отдавна е разкрит,вече и Борисов е тотално неадекватен и прави гаф след гаф.
Колега в България се гласува за партии, не за личности. Това го показа и президентските избори.