Проклятието „българофил в Русия“
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Проклятието „българофил в Русия“
Гледам че някои мозъчни донори се опитват да зачекнат Санстефанският мирен договор. Та въпрос №1 към евроибрястиките
Кой подписва Санстефанския мирен договор, кой не го подписва и защо не е приет на Берлинската конференция
Хайде моите неграмотни патенца, чакам 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
demy27 написа:Не е нужно човек да се "бара психолог" за да е наясно с термина проекция. При условие, че ти години наред си ходил във външна тоалетна и си клякал на две тухли, и с твоя умствен багаж, трудно можеш да си представиш, че има и хора, които не са като теб. Освен това, в опит да ме засегнеш, използваш обидната квалификация "селянин", с което отново блестиш с липса на всякакъв интелект. Смяташ, че думата "селянин" е обидна, защото вероятно ти се обиждаш ако някой те нарече така. А дребните и жалки човечета се обиждат най-много от истината.
Недей да философстваш, ами задал съм ти въпрос. Отговаряй по-бързо, че нямам излишно време да се занимавам с глупостите ти и да ти чета пасквилите
Последна промяна от CTAHKO на 27 мар 2016 20:43, променено общо 1 път.
sin4ec написа:demy27 написа:sin4ec написа:demy27 написа:Определено това, че в речника ми липсват думи като "се барай", "капиш" и "мангал" означава, че не владея български език особено добре.
Продължавай да спориш с интелигентни хора, щом това те кара да се чувстваш умен и значим. Само дето докато си мислиш, че някой спори с теб е много вероятно той всъщност тънко да ти се подиграва, а ти нямаш потенциала да го разбереш. Причината да си тук е защото страдаш от липса на внимание, а подигравките, които ти приемаш като полезен спор позапълват тези липси.
На теб много неща ти липсват, и не само в речника ти. Неграмотен селянин, че и психолог се бара-заеби. Глей ся-късай си вестници за пирона в кенефа отвън, сипвай люцерната на пилията и не се занимавай с неприсъщи дейности. Можеш и да си боцнеш нещо отзад за настроение, пробвай с краставица!
Не е нужно човек да се "бара психолог" за да е наясно с термина проекция. При условие, че ти години наред си ходил във външна тоалетна и си клякал на две тухли, и с твоя умствен багаж, трудно можеш да си представиш, че има и хора, които не са като теб. Освен това, в опит да ме засегнеш, използваш обидната квалификация "селянин", с което отново блестиш с липса на всякакъв интелект. Смяташ, че думата "селянин" е обидна, защото вероятно ти се обиждаш ако някой те нарече така. А дребните и жалки човечета се обиждат най-много от истината.
Боцкай краставичката и се скрий, селендур!
Гледам, че и от краставици разбираш...
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
-
yury_lodygin
CTAHKO написа:Гледам че някои мозъчни донори се опитват да зачекнат Санстефанският мирен договор. Та въпрос №1 към евроибрястикитеКой подписва Санстефанския мирен договор, кой не го подписва и защо не е приет на Берлинската конференция
Аз ще дам верният отговор!
Санстефанския мирен договор го подписва Русия! Берлинския конгрес се свиква 3 месеца по-късно от Англия , защото територията на България , дадена им от Русия им се вижда твърде голяма!
Западните велики сили нямат интерес от голяма славянска държава и затова разкъсват България и връщат голяма част от територията й на тогавашният им партньор Османската Империя!
CTAHKO написа:demy27 написа:Не е нужно човек да се "бара психолог" за да е наясно с термина проекция. При условие, че ти години наред си ходил във външна тоалетна и си клякал на две тухли, и с твоя умствен багаж, трудно можеш да си представиш, че има и хора, които не са като теб. Освен това, в опит да ме засегнеш, използваш обидната квалификация "селянин", с което отново блестиш с липса на всякакъв интелект. Смяташ, че думата "селянин" е обидна, защото вероятно ти се обиждаш ако някой те нарече така. А дребните и жалки човечета се обиждат най-много от истината.
Недей да философстваш, ами задал съм ти въпрос. Отговаряй по-бързо, че нямам излишно време да се занимавам с глупостите ти и да ти чета пасквилитеВ темата има още двайсет като теб, на които трябва да обърна подобаващо внимание и да бъдат върнати в първи клас
Че някъде там ви е спряло умственто развитие
Естествено, моля да бъда извинен, ако съм надценил умственото ви развитие
Хайде, кратко, точно и ясно и без да се притеняваш. Не е толкова срамно да станеш за резил. Не боли чак толкова. Малко ще ти е кофти в началото, ама се свиква някак си
Пък и вие мате доста тренинг в това отношение
Надценил си единствено собственото си умствено развитие, да смяташ, че някой, вместо да ти се подиграва, ще участва в безумните спорове, които обикновено водиш сам.
L'Europa non è lontana
Русия не ни освобождава от Османската империя, а ни поробва. За щастие на 22 септември 1908 г. извоюваме свободата си за пръв път след близо 6 века, но идва ВСВ и отново губим свободата си, завладени от Русия.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.
demy27 написа:CTAHKO написа:demy27 написа:Не е нужно човек да се "бара психолог" за да е наясно с термина проекция. При условие, че ти години наред си ходил във външна тоалетна и си клякал на две тухли, и с твоя умствен багаж, трудно можеш да си представиш, че има и хора, които не са като теб. Освен това, в опит да ме засегнеш, използваш обидната квалификация "селянин", с което отново блестиш с липса на всякакъв интелект. Смяташ, че думата "селянин" е обидна, защото вероятно ти се обиждаш ако някой те нарече така. А дребните и жалки човечета се обиждат най-много от истината.
Недей да философстваш, ами задал съм ти въпрос. Отговаряй по-бързо, че нямам излишно време да се занимавам с глупостите ти и да ти чета пасквилитеВ темата има още двайсет като теб, на които трябва да обърна подобаващо внимание и да бъдат върнати в първи клас
Че някъде там ви е спряло умственто развитие
Естествено, моля да бъда извинен, ако съм надценил умственото ви развитие
Хайде, кратко, точно и ясно и без да се притеняваш. Не е толкова срамно да станеш за резил. Не боли чак толкова. Малко ще ти е кофти в началото, ама се свиква някак си
Пък и вие мате доста тренинг в това отношение
Надценил си единствено собственото си умствено развитие, да смяташ, че някой, вместо да ти се подиграва, ще участва в безумните спорове, които обикновено водиш сам.
Не виждам отговор на въпроса
yury_lodygin написа:CTAHKO написа:Гледам че някои мозъчни донори се опитват да зачекнат Санстефанският мирен договор. Та въпрос №1 към евроибрястикитеКой подписва Санстефанския мирен договор, кой не го подписва и защо не е приет на Берлинската конференция
Аз ще дам верният отговор!
Санстефанския мирен договор го подписва Русия! Берлинския конгрес се свиква 3 месеца по-късно от Англия , защото територията на България , дадена им от Русия им се вижда твърде голяма!
Западните велики сили нямат интерес от голяма славянска държава и затова разкъсват България и връщат голяма част от територията й на тогавашният им партньор Османската Империя!
Защо им подсказваш и им помагаш да се измъкнат от сложната за тях ситуация
demy27 написа:Гледам, че и от краставици разбираш...
Аз разбирам от краставици, а мухльовци като тебе си ги завират изотзадзе.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Uncle_Sam написа:Русия не ни освобождава от Османската империя, а ни поробва. За щастие на 22 септември 1908 г. извоюваме свободата си за пръв път след близо 6 века, но идва ВСВ и отново губим свободата си, завладени от Русия.
Ти си доказателство, че природата все пак търпи празни пространства
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?