Нова ТВ: Руснаците ни спират газа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Re: Нова ТВ: Руснаците ни спират газа

Мнениеот irradeum » 31 дек 2015 00:22

HoUs4oOL написа:
irradeum написа:Обаче ако си дадем задника на Рашките , това е висш патриотичен акт !? Сериозно?! :) :) :) :) :lol:

Не, това просто е типичната българска външна политика, политиците все търсят на кой да дадат дупе. :mrgreen:

Не гледай политиците , а виж себе си. Продал си се отдавна .Не ти ли е гадно сутрин като се погледнеш в огледалото?
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 31 дек 2015 00:23

irradeum написа:Аз , за разлика от вас , рубладжиите ОБИЧАМ Родината си, докато вие, руските подлоги , обичате чужда такава и породавате собствената си за жълти копейки. Достатъчно ясно ли се изразих, другарю ? :lol: :lol: :lol:

Миииииии, не, на мен не ми хареса, според мен си пропито от злоба човече, силно комплексирано от българската история, видимо е, че мразиш майка България, на 99% съм сигурен, че в мненията, които си написал в тоя форум си споменал Русия 3 пъти повече от България, това говори за жалък комплекс за малоценност. :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 31 дек 2015 00:25

irradeum написа:Не гледай политиците , а виж себе си. Продал си се отдавна .Не ти ли е гадно сутрин като се погледнеш в огледалото?

Не, добре съм си, даже съм доволен от себе си.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 31 дек 2015 00:37

HoUs4oOL написа:
irradeum написа:Аз , за разлика от вас , рубладжиите ОБИЧАМ Родината си, докато вие, руските подлоги , обичате чужда такава и породавате собствената си за жълти копейки. Достатъчно ясно ли се изразих, другарю ? :lol: :lol: :lol:

Миииииии, не, на мен не ми хареса, според мен си пропито от злоба човече, силно комплексирано от българската история, видимо е, че мразиш майка България, на 99% съм сигурен, че в мненията, които си написал в тоя форум си споменал Русия 3 пъти повече от България, това говори за жалък комплекс за малоценност. :lol: :lol: :lol:

Трудно се комуникира със зомбирани подлоги на застаряващи диктатори на една отиваща си на бунището на историята кървава империя.Хапнах обилно тази вечер и рискувам твоите словоизлияния да ми докарат някой стомашен рефлукс. Заработвай си рублите със здраве- ясно ми е , че се обезценяват и трябва да се трудиш всеки ден все повече във форумите, за да сложиш нещо за храна у дома на масата в края на деня.Но не ми жал за тебе - даже и презрението ще е прекалено аристократично чуство към жалки чуждестранни подлоги като теб.Много ми е чудно руски трол с такъв аватар на джуджето от Кремъл на високи токчета, да ми държи сметка що съм споменавал Русия повече от България.
Наглостта ви , другари рубладжии , надминава всякакви граници,простотията ви - също.
Скоро ще го отнесете като Волен Сидеров дясно кроше или като руски СУ 24 - турска ракета. :lol: :lol: :lol: :lol:
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 31 дек 2015 00:45

Тъъъъкмо закара газчицата до хасиендата си в село Бистрица и да му я спрат блядовете ! Ех Саше , Саше , така да те ебават братята . Най - големия майтап е , че по трасето никой неще да се включи . Много евтино било и е под достойнството на бистричани :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 31 дек 2015 00:46

Любимата ти Юкрейн иска да дига цената на транзита на газа. Това значи по-висока цена за България. Ще ревеш ли ся срешу укрите, пернат *******, дето им писа славни постове одеве?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 31 дек 2015 00:49

irradeum написа:Трудно се комуникира със зомбирани подлоги на застаряващи диктатори на една отиваща си на бунището на историята кървава империя.Хапнах обилно тази вечер и рискувам твоите словоизлияния да ми докарат някой стомашен рефлукс. Заработвай си рублите със здраве- ясно ми е , че се обезценяват и трябва да се трудиш всеки ден все повече във форумите, за да сложиш нещо за храна у дома на масата в края на деня.Но не ми жал за тебе - даже и презрението ще е прекалено аристократично чуство към жалки чуждестранни подлоги като теб.Много ми е чудно руски трол с такъв аватар на джуджето от Кремъл на високи токчета, да ми държи сметка що съм споменавал Русия повече от България.
Наглостта ви , другари рубладжии , надминава всякакви граници,простотията ви - също.
Скоро ще го отнесете като Волен Сидеров дясно кроше или като руски СУ 24 - турска ракета. :lol: :lol: :lol: :lol:

Изображение :lol:

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 31 дек 2015 00:50

fcb_bg написа:Любимата ти Юкрейн иска да дига цената на транзита на газа. Това значи по-висока цена за България. Ще ревеш ли ся срешу укрите, пернат *******, дето им писа славни постове одеве?

"Укрите" преди Майдана ви бяха "братя", сега са "укри".Приятно ли е да загубиш приятел и съюзник и да доведеш НАТО съвсем до границите си. Според мен е тъпотия , но ти кажи какво е , че ми е любопитно как ще формулираш опорната точка. :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 31 дек 2015 00:52

HoUs4oOL написа:
irradeum написа:Трудно се комуникира със зомбирани подлоги на застаряващи диктатори на една отиваща си на бунището на историята кървава империя.Хапнах обилно тази вечер и рискувам твоите словоизлияния да ми докарат някой стомашен рефлукс. Заработвай си рублите със здраве- ясно ми е , че се обезценяват и трябва да се трудиш всеки ден все повече във форумите, за да сложиш нещо за храна у дома на масата в края на деня.Но не ми жал за тебе - даже и презрението ще е прекалено аристократично чуство към жалки чуждестранни подлоги като теб.Много ми е чудно руски трол с такъв аватар на джуджето от Кремъл на високи токчета, да ми държи сметка що съм споменавал Русия повече от България.

Изображение :lol:

Последна промяна от irradeum на 31 дек 2015 00:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 31 дек 2015 00:54

irradeum написа:"Укрите" преди Майдана ви бяха "братя", сега са "укри".Приятно ли е да загубиш приятел и съюзник и да доведеш НАТО съвсем до границите си. Според мен е тъпотия , но ти кажи какво е , че ми е любопитно как ще формулираш опорната точка. :) :) :) :) :)

Укрите и сега са ни братя, защото нямаме комплекси за малоценност подобно на поляци и укри. :lol:
Специално на първите им подарихме конституция, за да им благодарим, че влязоха в Русия с Наполеон, ама ей ги на, комплекси за малоценност, няма лек за тая работа.

Върни се в “Свободна зона”