Отстраниха Местан от ДПС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Отстраниха Местан от ДПС

Мнениеот Цецо Чука » 25 дек 2015 00:06

diplomat написа:Без Доган и тези около него, България в момента нямаше да има нужда да бъде "спасявана" от никого.

Да,предполагам, ако населението НЕ включваше около милион граждани с турско етническо самозъзнание, нямаше да има нужда от такива като Доган, прав си.
Но тук сме в сферата на хипотетичните невероятности, така че...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 25 дек 2015 00:07

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=D046Z6GHreI[/youtube]
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
suburban

Мнениеот suburban » 25 дек 2015 00:13

#Кой към кого? Весели празници!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 дек 2015 00:14

urkoto написа:Ето за това си говорим, огромно е разделението сред българската нация по всевъзможни признаци.
При доктрината Урец подобно нещо е недопустимо - един народ, една държава, един Урец! Поредната причина да заложим на хер Уреца в стремежа му да построи чиста и свята република :idea:

Направо си е един Курец, ами хайде 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 дек 2015 00:15

Цецо Чука написа:
diplomat написа:Без Доган и тези около него, България в момента нямаше да има нужда да бъде "спасявана" от никого.

Да,предполагам, ако населението НЕ включваше около милион граждани с турско етническо самозъзнание, нямаше да има нужда от такива като Доган, прав си.
Но тук сме в сферата на хипотетичните невероятности, така че...

Точно Доган и ДПС ги направиха с "турско етническо самосъзнание", а Местан продължи "борбата", но явно късата памет е заразна. Но Лютвито се оказа опортюнист и реши, че чрез помощ от Турция може да избута Доган, за да завземе цялата власт в ДПС. Заради това е цялата работа, но ти си в пълното си право да защитаваш когото и каквото намериш за добре.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 25 дек 2015 00:27

diplomat написа:Точно Доган и ДПС ги направиха с "турско етническо самосъзнание",

Ахахахахахах МОЛЯ?
Възродителен процес anyone?

Абе ти даваш ли си ИЗОБЩО сметка че бяхме на ШИБАН КОСЪМ от тва да станем второ Косово при това с ДАЛЕЧ по-основателен повод от орииналното?
Ти на колко години си?16?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 дек 2015 00:29

Интересно ... Днешните събития показаха за пореден път позабравения сокол като най-добрия български политик :!: С един удар свали напрежението, което заиграването на ДПС с турската власт създаваше и в същото време си спечели симпатизанти за следващи парламентарни избори. Да, на всеки е ясно, че Доган е агент на ДС и се облажи доста покрай т.нар. "преход" , обаче ... Обаче подобни действия ще докарат хората до фазата, в която си задават въпроса: "Абе, аз не съм ли прекалено тесногръд като гласувам на принципа "която партия от българските ми се струва най-малкото зло - за нея" ? " Щото влизането във властта на недоразумения като РБ, ПФ и много голям процент от ГЕРБ като, че ли показват, че само да ти е българско името не е достатъчно ... С какво гореспоменатите "сили" са показали, че са истински българи :?: Всеки да си мисли за себе си, но аз почвам да се колебая ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 дек 2015 00:32

Цецо Чука и Боянчо - новите Чобанов и Близнашки. :lol: Да ви е сладко...

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 25 дек 2015 00:34

boabbb написа:Интересно ... Днешните събития показаха за пореден път позабравения сокол като най-добрия български политик :!: С един удар свали напрежението, което заиграването на ДПС с турската власт създаваше и в същото време си спечели симпатизанти за следващи парламентарни избори. Да, на всеки е ясно, че Доган е агент на ДС и се облажи доста покрай т.нар. "преход" , обаче ... Обаче подобни действия ще докарат хората до фазата, в която си задават въпроса: "Абе, аз не съм ли прекалено тесногръд като гласувам на принципа "която партия от българските ми се струва най-малкото зло - за нея" ? " Щото влизането във властта на недоразумения като РБ, ПФ и много голям процент от ГЕРБ като, че ли показват, че само да ти е българско името не е достатъчно ... С какво гореспоменатите "сили" са показали, че са истински българи :?: Всеки да си мисли за себе си, но аз почвам да се колебая ...

За пръв път съм 100% съгласен с нещо което си написал.
По Коледа верно ставали чудеса.

P.S. Не че някога, когато и да било в живота си ще гласувам за ДПС, но е абсолютен факт, че тези дни Доган спечели поддръжници в слоеве на обществото,за които никога,през цялата си политическа кариера не е мечтал дори.
Последна промяна от Цецо Чука на 25 дек 2015 00:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 дек 2015 00:36

Цецо Чука написа:
diplomat написа:Точно Доган и ДПС ги направиха с "турско етническо самосъзнание",

Ахахахахахах МОЛЯ?
Възродителен процес anyone?

Абе ти даваш ли си ИЗОБЩО сметка че бяхме на ШИБАН КОСЪМ от тва да станем второ Косово при това с ДАЛЕЧ по-основателен повод от орииналното?
Ти на колко години си?16?

Отново проблем, тръгнал от ДС и комунистите - майката и бащата на ДПС. А на първите избори след 89-та, ДПС взима 300 000 гласа. За какви милиони бръщолевиш? :?: Ако искаш да се псуваме, няма проблем - само казваш, за да съм наясно и аз.

Върни се в “Свободна зона”