СидерOFF!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: СидерOFF!

Мнениеот Балкански Орел » 26 окт 2015 13:56

Купени избори, намалящи гласоподаватели, луди политици и най-вече фалшифициране на гласове.Радвам се, че не участвам в тази сапунка.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 26 окт 2015 14:01

След подобен силен пост няма нужда от повече коментари, още повече от двамата над мен.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 окт 2015 14:38

Кво става сега с проекта Атака на БСП реализиран от ДПС? Ще потъне ли в забвение или ше покрета още две години и малко, та да дръпне 2-3% от дясно-центрийските гласове? Сидеров ще го скрият ли в Куба? Деница Гаджева ще остане ли с него след 2016?
Трябва БСП и ДПС да създадат нов прирастък, който да отцепва гласове. Атака и ББЦ са компрометирани. Изпълниха си ролята.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 окт 2015 14:41

iori написа:
Да не забравите на следващите избори да си останете вкъщи или да пропуснете да гласувате за ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА,РБ,АБВ, 22% от вашите съграждани търсим друго различно решение на статуквото..

Кажи ми, многознайко, понеже явно много ги разбираш нещата, на следващите избори да ида и за кого да гласувам, кои са честните политици, чакам конкретен отговор ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 26 окт 2015 14:41

парци написа:
iori написа:... 50% отказват да упражнят правото си на глас и чакат някой от горе да ги оправи...

Не, отказваме да участваме в пародии и да легитимираме престъпници.

Да си жив и здрав, все така щастлив.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 26 окт 2015 14:46

1982 написа:
iori написа:
Да не забравите на следващите избори да си останете вкъщи или да пропуснете да гласувате за ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА,РБ,АБВ, 22% от вашите съграждани търсим друго различно решение на статуквото..

Кажи ми, многознайко, понеже явно много ги разбираш нещата, на следващите избори да ида и за кого да гласувам, кои са честните политици, чакам конкретен отговор ??

Само трябва да търсиш отговора на този въпрос, това е нещото което всеки сам решава.Ти очакваш да ти кажа име, което веднага да оплюваш, а това е въпрос на ценности и възгледи в живота. Нима искаш да ти кажа аз за кого да гласувам, майкати те е родила с глава на раменете.
Последна промяна от iori на 26 окт 2015 14:48, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 26 окт 2015 14:48

Serafim написа:Кво става сега с проекта Атака на БСП реализиран от ДПС? Ще потъне ли в забвение или ше покрета още две години и малко, та да дръпне 2-3% от дясно-центрийските гласове? Сидеров ще го скрият ли в Куба? Деница Гаджева ще остане ли с него след 2016?
Трябва БСП и ДПС да създадат нов прирастък, който да отцепва гласове. Атака и ББЦ са компрометирани. Изпълниха си ролята.

Май доста хора имат къса памет? :roll:
Откъде тръгна атака?
Не беше ли оттам, откъдето след това тръгна и НФСБ на Валери Симеонов?

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 окт 2015 14:49

Red_Neck написа:Аз пък мисля, че някой отклонява вниманието от големите губещи - БСП, Атака, ДПС ..... или съм в грешка :?:
Местан имаше претенции да бъде №2 на тези избори, не стана.
БСП продължава свободното падане.
Атака са под санитарния минимум и едно евентуално обединение на останалите т.нар "патриотични формации" със сигурност ще ги остави извън играта

БСП и ДПС не могат да бъдат наречени големите губещи, защото големите "печелещи" са техни двойници и сиамски близнаци. Споделят една и съща политика, едни и същи икономически интереси, произлизат от едно място, обслужват еднакви чуждестранни интереси и са абсолютно еднакво вредни за страната. Те са просто скачени съдове и на двата "отбора" им е удобно другият да им е враг. От една страна е добре, че БСП и ДПС вървят надолу, но от друга страна не тръгнат ли заедно с тях надолу ГЕРБ и РБ за сметка на нови лица нищо в тази държава няма да се промени към по-добро.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 26 окт 2015 14:51

iori написа:
1982 написа:
iori написа:

Само трябва да търсиш отговора на този въпрос, това е нещото което всеки сам решава.Ти очакваш да ти кажа име, което веднага да оплюваш, а това е въпрос на ценности и възгледи в живота. Нима искаш да ти кажа аз за кого да гласувам, майкати те е родила с глава на раменете.

Значи всеки сам решава ЗА кого да гласува, но няма право да решава ДАЛИ да гласува? :lol:
Ти провери ли дали си роден с глава на раменете? :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 окт 2015 14:56

iori написа:
1982 написа:
iori написа:

Ето, аз, неориентираният, те питам теб, който очевидно си наясно кои са лошите и кои добрите, плюеш ме, че не съм гласувал, но като те питам за кого да гласувам, кои са добрите, не искаш да ми отговориш.

"Главата на моите рамене" казва, че в политиката, поне у нас, не виреят качествени и честни хора, не виждам такива, уви, такива биват мачкани още в зародиш, а вече дори и не си правят труда май да влизат, допускат се само марионетки, готови да си дадат гъза за по някой шибан лев.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”