АНКЕТА: Одобрявате ли руските атаки срещу ИД и Ал-Кайда?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: АНКЕТА: Одобрявате ли руските атаки срещу ИД и Ал-Кайда?

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2015 12:08

aleksandrov77 написа:
WPWW написа:Изображение

Тази карикатура обаче е много добра! 8-)
И показва истинската действителност в Света! 8-)

Интересно е да се замислим върху факта, че Русия владееше цяла Украйна, а сега владеят едва 1/3-та от нея. :lol:

Карикатурите са си карикатури, но фактите и реалноста, са съвсем друго нещо. :geek:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 10 окт 2015 12:10

THE G.A.M.E написа:Интересно е да се замислим върху факта, че Русия владееше цяла Украйна, а сега владеят едва 1/3-та от нея. :lol:
Карикатурите са си карикатури, но фактите и реалноста, са съвсем друго нещо. :geek:

След 2-3 години максимум пак ще си говорим! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Paco_Radev
Контакти:

Мнениеот Paco_Radev » 10 окт 2015 12:11

Може да поздравим един изстрадал народ, народ който е блъзък с нашия, и с който никога не сме имали каквито и да е проблеми.

http://gantegh.agbubulgaria.org/%D0%B2- ... hjUjSt2PHZ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2015 12:13

Инак по-темата ...

Безразлични са ми руските удари в Сирия, просто защото знам каква е целта им, а тя не е да се борят против крайният ислям, а просто се явяват като трета мафиотска структура, която се намесва в конфликт между други две мафиотски групировки.

Едните ( САЩ ) ... 1 г. имитираха действия срещу И.Д. щото се надяваха същата, да свали Асад, а другите ( Русия ) ... Освен джихадисти, помитат и опозицията на Асад... Тъй де, явно са на принципа, че покрай сухото, гори и мокрото.

Какво по-точно трябва да подкрепям в конфликт, в който са замесени само и изцяло деструктивни и деградивни сили ? :roll:

Ега, поне дано се избият там... "Янките" да свалят некой руски самолет, руснаците да отговорят, покрай тях да си заминат и силите на Асад и джихадистите... Еее, мечти.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 окт 2015 12:30

NOMER14 написа:Капитане,
приели сме евроатлантическите ценности и сме в НАТО, но Русия си е Русия (като "упование"), а Туркия си е Туркия (има български израз: на турчин вяра нямам). Аз, ти, Кашчей и доста тук говорим и разбираме руски език отлично, но турски - не.
В тази патова и безпътова ситуация за меркелизирала се Европа нещо трябваше да се случи. Цял месец европейците зовяха барачестия, но то си е хюсеин някакъв. Русия чу европейските молби и в унисон със своите интереси в региона се намеси.
Капитане,
политиката не е емоции, но не е само принципи. Политиката е прагматизъм.

Съвсем накратко, защото имам доста работа:
1. Нашето "упование" призна ли Съединението на България? Не. Изтегли ли своите офицери от Българската армия преди да ни нападнат "братята" сърби? Да. Натресе ли ни комунистическия режим, чиито последици усещаме още на гърба си? Да.
2. Аз пиша, говоря и превеждам от и на руски, немски и английски език. Това няма нищо общо с моите възгледи. :)
3. Напълно съм съгласен с тезата за прагматизма. Преди имаше СИВ и Варшавски договор, ЕИО и НАТО. Сега няма СИВ и Варшавски договор, но все още има ЕИО (сега вече ЕС) и НАТО. Ако приемем сърбите за "неутрални", преди имахме 1 (един) съюзник на границата - Румъния и два противника - Гърция и Турция с една от най-силните армии в света, срещу която задачата беше да устискаме 2 (два) часа. Сега двата бивши противника са наши съюзници.
Толкова от мен по темата, още повече самото заглавие-въпрос е некоректно. Хубав ден на всички. :)
П.П. Война не се печели само по въздуха. Рано или късно Путин ще трябва да започне военни действия по суша. Десетгодишният афганистански сериал "Черно лале: Товар 200" сме го гледали. За децата, които не знаят: "Черното лале" е самолет АН-12, а "товар 200" са ковчези, които не са празни... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 10 окт 2015 12:38, променено общо 7 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 10 окт 2015 12:31

damyanov1963 написа:Санди, Матушка РОССИЯ може да каже някой руснак, защото това е неговата Родина. Когато някой друг го каже, звучи като нищожество. Историята е показала, че когато някой народ разчита на друг да го спаси, или освободи, той е обречен на РОБСТВО!
Имай го предвид и не го забравяй :!: :idea:

Хмммм верно стават чудеса, Русия са добрите вече,САЩ-лошите, а аз се съгласявам напълно с нещо казано от подуенеца Дамянов, бахти накъде отива света...
По темата-Владо Владов да кара наред, Аллах ще отбира умерените от неумерените...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 10 окт 2015 12:32

DANS написа:Не, не одобрявам убиването на жени и деца,
Русия в съюз с терористите от Хизбула, безпринципно подкрепя кръволока Асад!
Русия технологично изостава поне с 20 г. от НАТО, тактиката им е като на САЩ през 60-те години на 20-ти век срещу Виетнам, тактика на ИЗГОРЕНАТА ЗЕМЯ!
Рашистите мятат бомби безразборно, от всички видеа това се вижда, те нямат високо точни оръжия, половината им крилати ракети не достигнаха целта, при това тези ракети са много скъпи. Путин не може да си позволи скъпа война, защото Русия е бедна държава, по БВП може да се сравнява с Италия например, въпреки, че по територия е №1 в света!
От всичко това страдат най-невинните - старци, жени, деца!!!

АХахаха, ти си ебати идиота,честно...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 10 окт 2015 12:37

THE G.A.M.E написа:Интересно е да се замислим върху факта, че Русия владееше цяла Украйна, а сега владеят едва 1/3-та от нея. :lol:

Няма да е лошо наистина да се замислиш... :lol:
Украйна висеше на врата на Русия като воденичен камък и руснаците я търпяха само заради Крим. Сега драги, Украйна увисна на нашия врат, щото макар и най-бедния член, но все пак сме член на ЕС и от нашия джоб ще трябва да им даваме по нещо, за да не умрат от глад. Като се вземе предвид анархията, корупцията и бандитизма в тая държава, ЕС ще го духа здраво... Главната цел на "умниците" от Големия брат, беше да ударят Русия, лишавайки я от Крим и базата на ЧМ флот... Уви, получиха един отзад, Русия прибра и богатите Домбас и Приднестровие и рестото е за нас, като ЕС...
Е те това е реалността, вместо да му избодат очите, му изписаха веждите на Путин...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 10 окт 2015 12:39

Интересен факт е че според анкетите над 90% от българите подкрепят ударите на Русия.
Бахти, в самата Русия този процент е някъде около 75.
Храна за размисъл за Бацо...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 окт 2015 12:40

ndrangheta написа:Не мога да понасям Асад - всеки път като чуя за политически лидер, които е наследил баща си и печели избори с 99% от гласовете в продължение на 20 години, ми става ясно че това е един корумпиран и кръвожаден тиранин, тарикат, търгаш и мръсник.

Уоу 8-) Ми дай да видим тогава люлката на "демокрацията" - любимите ви САЩ 8-) Джорд Буш - 2 мандата. Синът му Буш младши - 2 мандата, а сега идва и внучето на дъртия рептил 8-) Ама според вас са демокрация 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”