Продаде ни – територията ни става бежански лагер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Продаде ни – територията ни става бежански лагер

Мнениеот HardWork » 24 сеп 2015 23:51

fcb_bg написа:Бегай да си легаш циркаджия. Джамията в Рим събира 2000 повече човека и е с 10 000 квадрата отгоре от тази открита в Москва.

и като търсиш некво инфо в гугъла, ползвай английски език в търсачката. Щото медиите като "24 часа", написаха, че ИЛ-62 е товарен самолет. Оня дето минал над България.

Ей ся си лягам, само още няколко линка изобличаващи лъжите ти :mrgreen: :lol:
http://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/putin-und-erdogan-eroeffnen-europas-groesste-moschee-13819575.html
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_mosques

позволявам ти, да ми напишеш още един пък вица с джамията в рим :mrgreen: :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 сеп 2015 23:53

Чакаш реда си да я лапнеш, че напоследък доста се навъдихте.Имай търпение и онанирай на някоя снимка с орангутан.
п.п.Оооо, ти беше този,който ни оправял имиджот у немачко.Е те сега ще ти го оправят отзад по шириатски.Нещастен комплексар и мияч на чинии.Сега и ибрици ще миеш. :mrgreen:
Последна промяна от гражданин от село на 24 сеп 2015 23:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 сеп 2015 23:56

В тоя линк от уикипедия, даже си го пише за капацитета бе малоумен ли си?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 24 сеп 2015 23:56

гражданин от село написа:Чакаш реда си да я лапнеш, че напоследък доста се навъдихте.Имай търпение и онанирай на някоя снимка с орангутан.

Браво, кой те научи така да псуваш?
Последна промяна от HardWork на 25 сеп 2015 00:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 сеп 2015 23:58

Айде лягай пезвент, и на мен ми е криво за тая московска джамия, ако ше ти стане по-леко.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 сеп 2015 00:03

HardWork написа:
гражданин от село написа:Чакаш реда си да я лапнеш, че напоследък доста се навъдихте.Имай търпение и онанирай на някоя снимка с орангутан.

Фес, лапай рязаната тояга, и пази жена си добре, щото има и други мюсюлмани обичащи любовта с кози!

Отрепко, нали и ти си същия е(мигрант) търсещ "по–добри" условия за живот като джагалите от Азия и неграта от Африка.Да не мислиш, че си нещо по–различно от тях? ;)

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 25 сеп 2015 00:03

fcb_bg написа:В тоя линк от уикипедия, даже си го пише за капацитета бе малоумен ли си?

Виждам какво пише! Джамията в Москва събира 19 000, в рим 12 000! Логично е след като в Москва живеят 2 милиона резняка! Жабарите и те по примера на Путич се ислямизират, там исляма идва от Африка през негрите дето не се давят! Мазало става тука, ще има екшън скоро! Кол оф дюти на живо по европейските улици :mrgreen:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 25 сеп 2015 00:06

гражданин от село написа:
HardWork написа:

Фес, лапай рязаната тояга, и пази жена си добре, щото има и други мюсюлмани обичащи любовта с кози!

Отрепко, нали и ти си същия е(мигрант) търсещ "по–добри" условия за живот като джагалите от Азия и неграта от Африка.Да не мислиш, че си нещо по–различно от тях? ;)

Аз не търся, аз ги нося със себе си ;) пичага, не знам защо се опитваш да ме разсмиваш цяла вечер, но ти благодаря! Стана ми симпатичен, няма повече да се закачам с женати ти, само ще те мополя да я ваксинираш против шап, че да не тръгне и по моя добитък :lol:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 25 сеп 2015 00:09

Тая вечер ме убедихте да стана русофил, къде да се запиша? Искам и аз да съм като вас, велик русофил! Права си нов акаунт и започвам с про руската агитация ...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 сеп 2015 00:17

fcb_bg написа:Айде лягай пезвент, и на мен ми е криво за тая московска джамия, ако ше ти стане по-леко.

Колко джамии има в Москва?А и контролът е по–лесен.Да не говорим, че с изключение на източен Кавказ болшинството мюсюлмани са като нас българите – ходят на църква само на Велик ден и Коледа.В Москва има 6(шест) действащи джамии вкл. новата.

Върни се в “Свободна зона”