70 години от масовото убийство, наречено "Народен съд"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: 70 години от масовото убийство, наречено "Народен съд"

Мнениеот anihilator » 01 фев 2015 23:57

Yoda_ написа:
anihilator написа:Скоро пак ще има Народен съд за националните предатели, които съсипаха България и я превърнаха в колониална държава !
На тяхната съвест тежат над 3 000 000 избити без съд и присъда, жертви на ГЕНОЦИДА или прогонени от родните си места българи !

За най-голямо съжаление, втори Народен съд няма да има....

Интересно ми е, как млади, но необразовани и неуки индивиди, каквито са 99% от младите в България, взимат отношение за неща, за които нищо не знаят, а само са чували некъде по стадионите, докато люпят семки... Нацията ни тотално изпростя...

Гадно, тъпо и просто племе, което напълно заслужава съдбата си !

Учителю туй не съм го писал аз що тъй си го пльоснал :?:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 фев 2015 00:03

honda написа:Мир на праха на всички жертви на т.н. "Народен съд"
За мен това не е съд ,а някаква форма на разправа -голяма част от т.н. съдии нямат никаква юридическа квалификация,освен това хора са съдени за "престъпления",който не са били претъпления според действащите закони в момента на извършването им.
Още по-страшно е ,че т.н. "Народен съд" е една много малка част от престъпленията на взелите властта след 9.9.1944. Не е никаква тайна ,че непосредствено след тази сакрална дата започва повсеместна саморазправа с "враговете" на властта,като убитите според разследване в-к "Демокрация" са над 200 000.

А убитите от демокрацията са над 2 милиона, по далеч по-мъчителен път!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 02 фев 2015 00:06

За да защитаваш мазните потни каскети устроили т.н. "народен съд" или трябва да си отроче-катил на същите тези каскети или незнайно какъв урод населяващ тази земя :x Вечна анатема за безродниците наречени комунисти,които чрез своето котило съсипват и до ден днешен тази изстрадала България.
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 фев 2015 00:10

W84me написа:
honda написа:Мир на праха на всички жертви на т.н. "Народен съд"
За мен това не е съд ,а някаква форма на разправа -голяма част от т.н. съдии нямат никаква юридическа квалификация,освен това хора са съдени за "престъпления",който не са били претъпления според действащите закони в момента на извършването им.
Още по-страшно е ,че т.н. "Народен съд" е една много малка част от престъпленията на взелите властта след 9.9.1944. Не е никаква тайна ,че непосредствено след тази сакрална дата започва повсеместна саморазправа с "враговете" на властта,като убитите според разследване в-к "Демокрация" са над 200 000.

А убитите от демокрацията са над 2 милиона, по далеч по-мъчителен път!

Това е псевдо-демокрация, водена от старите комунистически муцуни и ДС генерали! А бе, ти да не си минал на другия бряг и да си станал чорбар? :shock:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 фев 2015 00:11

Добре ве, разбирачите! Някой ще ми обясни ли как е било много зле, а сме били 9 милиона, от които 8.5 милиона българи, как става тоя номер? Демокрацийката ни докара до там да сме малцинство в собствената си страна! 7 милиона население, от които 5.5 милиона българи! Честита да ви е! Иначе жалко за избитите невинни, но покрай тях са избити и хората, заради които сме загубили десетки хиляди квадратни километри БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, оставили са над 1 милион българи ОТВЪД границата на България, а вие ги защитавайте! Да не говорим пък тези същите колко народ са избили без съд и присъда, колко масови гроба стоят забравени!
Последна промяна от W84me на 02 фев 2015 00:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 фев 2015 00:13

diplomat написа:Това е псевдо-демокрация, водена от старите комунистически муцуни и ДС генерали! А бе, ти да не си минал на другия бряг и да си станал чорбар? :shock:

Това последното никога няма да стане, а и Левски е бил 300 пъти по-добре тогава, отколкото е сега.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 фев 2015 00:21

W84me написа:Добре ве, разбирачите! Някой ще ми обясни ли как е било много зле, а сме били 9 милиона, от които 8.5 милиона българи, как става тоя номер? Демокрацийката ни докара до там да сме малцинство в собствената си страна! 7 милиона население, от които 5.5 милиона българи! Честита да ви е! Иначе жалко за избитите невинни, но покрай тях са избити и хората, заради които сме загубили десетки хиляди квадратни километри БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, оставили са над 1 милион българи ОТВЪД границата на България, а вие ги защитавайте! Да не говорим пък тези същите колко народ са избили без съд и присъда, колко масови гроба стоят забравени!

Ще ти го кажа така - със стари курви нов бардак не се прави!!

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 02 фев 2015 00:50

W84me написа:Добре ве, разбирачите! Някой ще ми обясни ли как е било много зле, а сме били 9 милиона, от които 8.5 милиона българи, как става тоя номер? Демокрацийката ни докара до там да сме малцинство в собствената си страна! 7 милиона население, от които 5.5 милиона българи! Честита да ви е! Иначе жалко за избитите невинни, но покрай тях са избити и хората, заради които сме загубили десетки хиляди квадратни километри БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, оставили са над 1 милион българи ОТВЪД границата на България, а вие ги защитавайте! Да не говорим пък тези същите колко народ са избили без съд и присъда, колко масови гроба стоят забравени!

То бива някой да ти обясни и защо след като е било толкова гадно, след като е имало толкова онеправдани хора и толкова много дисиденти и демократи, сме чакали 45 години да падне режима 8-)
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 02 фев 2015 01:07

Добре ве разбирач чакай нещо да ти обесня : през нашата история битки и територии сме губили много но никога преди комунистите не сме предавали народа си , а именно че в Македония няма Българи и нещо повече те са преследвали и убивали хора които са смеели да се нарекът Българи :!:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 02 фев 2015 01:09

Е това са комунистите и безродниците както и руските слуги . Още преди освобождението Раковски е предупреждавал да не вярваме на русофилите .

Върни се в “Свободна зона”