И преди го казах и сега ще го повторя.Нормалната реакция след като си извадиш медицинско е да заведеш дело , а не да викаш компрометирано предаване като Господари на Ефира и компрометирала се телевизия като Нова.
Както и преди казах за мен не е нормално една жена по тъмно за изпраща мъж при условие , че има мъж който си седи кротко вкъщи вместо той да придружи общият приятел.
И като последно защо приятеля който уж е пострадал повече никъде не се появява.Никъде не видях да се казва , че жената и приятеля са завели дело за побой след като има свидетели.
Историята на Латинова поне звучеше достоверно за разлика от тази.Толкова много въпроси и нито един отговор.
Пореден полицейски произвол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пореден полицейски произвол
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
А полицая що никъде не се появява? Да каже аджеба, кво точно е станало... Да излъже нещо ако ще. Що се крие тоз добър човек- да не би да е някой срамежлив? 

... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:А полицая що никъде не се появява? Да каже аджеба, кво точно е станало... Да излъже нещо ако ще. Що се крие тоз добър човек- да не би да е някой срамежлив?
Ти наистина си ужасно неграмотен.Докато тече проверката не очаквай да видиш от него изявление.Такива са правилата.За пореден път се убеждавам , че ти си скаран с четенето.
И колко време ще тече тая проверка, грамотни?
язе написа:И колко време ще тече тая проверка, грамотни?
Задай си въпроса към разследващият офицер

язе написа:А полицая що никъде не се появява? Да каже аджеба, кво точно е станало... Да излъже нещо ако ще. Що се крие тоз добър човек- да не би да е някой срамежлив?
Длъжен ли е по протокол да го направи? Изобщо не съм сигурен, че ТИ ще приемеш за вярно казаното от него в такова интервю, просто защото си предубеден предварително.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Какво ще рече длъжен ли е? Теб ако те обвинят в побой несправедливо, няма ли да кажеш поне едно "не е вярно".
язе написа:Какво ще рече длъжен ли е? Теб ако те обвинят в побой несправедливо, няма ли да кажеш поне едно "не е вярно".
Ако знам, че каквото и да кажа, ако то не съвпада с предварителната обществена нагласа-не, няма да кажа нищо пред тези, които нямат намерение да ми вярват.
За теб, за Меси-фена и още няколко човека, писали в темата, полицаят е виновен, само защото е полицай, а тя е невинна, само защото е жена. При такива нагласи защо да се хабя?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:язе написа:Какво ще рече длъжен ли е? Теб ако те обвинят в побой несправедливо, няма ли да кажеш поне едно "не е вярно".
Ако знам, че каквото и да кажа, ако то не съвпада с предварителната обществена нагласа-не, няма да кажа нищо пред тези, които нямат намерение да ми вярват.
За теб, за Меси-фена и още няколко човека, писали в темата, полицаят е виновен, само защото е полицай, а тя е невинна, само защото е жена. При такива нагласи защо да се хабя?!
Не го смятам за виновен, само защото е полицай, а защото съм си направил такъв извод от всичко прочетено по темата. В предишни мнения съм изложил причините, но ти явно не си си направил труда да ги прочетеш... При това положение спора е безмислен.
Сега, защо предварителната обществена нагласа е такава, е много интересен въпрос, но той е обект на съвсем друга тема. Най- краткия отговор е, защото българската полиция е направила предостатъчно, та да се дискредитира до такава степен, че никой да не и вярва. Вината за това си е изцяло нейна, а не на обществото...
Нерде Джамбол, нерде Стамбул... Бравос ИлиЯне! Повече нямам какво да ти кажа. Всъщност имам, ма то не е за тебе.