BadBoy написа:fcb_bg написа:BadBoy написа:За СОЦ-а милеят тези които бяха се научили на готово, друг да им върши работата и т.н.
Днес когато им се налага да показват професионалните си умения, наистина да работят и произвеждат единица труд и са първи да пищят колко е лошо едното, колко е добро другото и т.н.
Първата ми работа беше на 14г. - общак на строеж за да събера пари да ида на Петрова нива.
Я дай нещо друго за аргумент, че нещо не влизам в критериите.
Вашите толкова ли не можеха да съберат пари в идеалния соц строй, че да те заведат на това място?
А относно детския труд, той законен ли беше, ти с трудов договор ли беше и т.н.
Да вадиш единични примери въобще не е представителна извадка за едно или друго време.
Днес по-зле ли живееш спрямо преди и защо?
Лично мен нито ме интересува САЩ, нито Русия, нито Израел, нито ЕС - визирам политиката им.
Имам пълната свобода и никой не ми пречи да реализирам знанията и уменията си където искам по света.
О, аз също съм работил като малък, така че примера не е единичен. Не става въпрос дали родителите ни са имали или нямали пари, а за култура и начин на мислене. Учеха ни да работим от малки, толкова ли странно ви се вижда днес това нещо

И точно тази твоя реакция е достатъчно показателна за това, кой, ккакво и как бил работел преди и сега (предния ти пост). Сам си вкара автогол, ама така сте вие работливите младежи от по-ново време

И да, напълно законно си беше. На който му се работи, не му се пречеше

Пък вие си плюйте на воля, колкото си искате. Вашите мантри ги знаем