Порошенко праща българи на война

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Порошенко праща българи на война

Мнениеот CTAHKO » 05 авг 2014 19:06

THE G.A.M.E написа:
Messi_fan написа:Иначе да отговоря на въпросчето ти - няма как да стане. НАТО никога и няма как да се "сборичка" с Русия. Нямат нито възможността, нито топките. Ето сам виждаш, Русия свали Бойнга без да им мигне окото. Някой каза ли им нещо ? Не. Никой не смее да им гъгне дори. Нито ООН, нито НАТО. Така че, такива наизустени сценарийчета "Ако стане това, ако стане онова...." хайде не на нас. ;)

Въпроса беше риторичен.

Пък дали НАТО има възможности, и какво - що, има бъдеще, ще видим.
Но принципно, на Запада не му се налага особено много да се бие, когато иде реч за Държава, разполагаща с множество ядрени бойни глави.
Има други начини... 1989-та г. не беше толкова далеч.

Путин да благодари, че настояща Русия е удобна в много голяма степен на Запада ( най-вече на САЩ ) ..., Иначе, досега да беше се осъществило действието - GAME OVER. ;)

Ех тези добри янки бе :lol: :lol: :lol: Добрините им край нямат :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 05 авг 2014 19:06

Kris_men2000 написа:Ставай страна агромная ,ставай на смертней бой.Само тава да не запеят братушките ,че жална им майка и на украинците пък и на Европа.

Туй е много вярно. :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 05 авг 2014 19:06

-1914- написа:По-различно стоят нещата.
Има хора, които търсят причини за личните си неуспехи в разни сфери.
Най-удобно е, причините да са в другите. Защо не и в една огромна консприрация ?
Все пак, обяснение за личен провал последно се търси в себе си.
Как и защо, един доказан капацитет като примерно Станко, трябва да иска от майка си три лева всеки ден за да си купи цигари?
Ми как, Америка, Еврейте, Сорос..., вие избирате.
Причината случайно да е, че става въпрос за човек без образование, неспособен да се интегрира в един нов, динамичен свят?
Никога !

Абсолютно вярно !

Но само до тук...

Такива като гореописаните от -1914-, и в Куба и в Америка, и при комунистите и при капиталистите, пак ще са последната дупка на кавала, господин никой, необразовани и полуграмотни отрепки, на които винаги някой друг им е виновен... Такива само плюят и мразят....

Накратко: Ако не беха гадните комунисти, сега гореописаните от -1914- нямаше да са едни най-обикновени празноглави, заядливи и обидени на всички и всичко, нищо не значещи господин "Никой", а щяха да са космонавти (командири на совалка, като оная, на Брус Уилис :lol: ), професори по клетъчна микробиология, мозъчни хирурзи, известни архитекти или пък носители на Нобелова награда по ядрена физика.

Ама на, кофти късмет, по някакъв техен си начин, комунизма им е попречил да се образоват, да се развият, да разперят криле, да се реализират, и да осъществят мечтите си...

:lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 05 авг 2014 19:08

Всеки който тръгне да се бие срещу Русия, го чакат ей такива "Москвичи", а и други изделия!:)))))
https://www.youtube.com/watch?v=icVhJ7opENE
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 05 авг 2014 19:10

CTAHKO написа:
Messi_fan написа:
THE G.A.M.E написа:Някои, нещо, много са се "загрижили" за нашите сънародници отвъд граница.

Ако НАТО някога реши да се сборичка с Русия, и същата вземе, че изпрати на 1-ва линия българи ( към 100 хиляди са по-офи данни на територията на Руската Федерация ) ... Дали отново ще има такъв рев ? :roll:

Е как какво ще стане. Не четеш ли тук във форума колко форумници самосиндикално се самообявиха за патриоти, родолюбци, българофили и всякакви такива наизустени думички. хахахахах :mrgreen: Те ще ни пазят. Вярно, никога не са служили дори в казарма, ама какво да се прави. След като сами се обявяват за патриоти, родолюбци, българофили и всякакви такива наизустени думички, трябва да им се доверим. хахаххахх :mrgreen: :mrgreen:
Иначе да отговоря на въпросчето ти - няма как да стане. НАТО никога и няма как да се "сборичка" с Русия. Нямат нито възможността, нито топките. Ето сам виждаш, Русия свали Бойнга без да им мигне окото. Някой каза ли им нещо ? Не. Никой не смее да им гъгне дори. Нито ООН, нито НАТО. Така че, такива наизустени сценарийчета "Ако стане това, ако стане онова...." хайде не на нас. ;)

Няма нищо 8-) Ако ги питаш, ще ти обяснят че имат богат военен опит, защото са играли кънтър страйк 8-) Така че от личен опит знаят, че като те убият, никак не боли. Само че ще видят малко проблеми при рестартирането на играта :lol:

Хахаххахаха абсолютно си прав. Хахахахах фактец. Пак ги направи на две и половина. ;) 8-)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 авг 2014 19:11

THE G.A.M.E написа:
Messi_fan написа:Иначе да отговоря на въпросчето ти - няма как да стане. НАТО никога и няма как да се "сборичка" с Русия. Нямат нито възможността, нито топките. Ето сам виждаш, Русия свали Бойнга без да им мигне окото. Някой каза ли им нещо ? Не. Никой не смее да им гъгне дори. Нито ООН, нито НАТО. Така че, такива наизустени сценарийчета "Ако стане това, ако стане онова...." хайде не на нас. ;)

Въпроса беше риторичен.

Пък дали НАТО има възможности, и какво - що, има бъдеще, ще видим.
Но принципно, на Запада не му се налага особено много да се бие, когато иде реч за Държава, разполагаща с множество ядрени бойни глави.
Има други начини... 1989-та г. не беше толкова далеч.

Путин да благодари, че настояща Русия е удобна в много голяма степен на Запада ( най-вече на САЩ ) ..., Иначе, досега да беше се осъществило действието - GAME OVER. ;)

Игра, Путин започна неговата си игра:

Руският президент Владимир Путин поръча на правителството да подготви мерки в отговор на санкциите на Запада срещу Русия заради ролята й в Украйна, предадоха световните агенции.

Държавният глава подчерта, че отговорът на Русия на западните санкции трябва да бъде точен и да не нанася вреди на руските производители и потребители.
Путин съобщи това по време на пътуване до Воронеж и среща с губернатора на Воронежка област Алексей Гордеев.
САЩ и ЕС разшириха миналата седмица в един и същи ден санкциите си срещу Русия заради ролята й в украинската криза.
/БТА/

Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2014/08/05/put ... ada.234714
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2014 19:13

FLANKER написа:Как ме виждаш да се бия срещу руснаците? И заради кого ще се бия срещу тях?Заради България? Моля те ,това няма как да стане.По-скоро повечето българи ще преминат на руска страна.Ако има война ,тя ще е Русия-НАТО(САЩ).Изборът ми предполагам знаеш какъв ще е. 8-)
П.П.Война-България-Русия,даже не искам и не смея да си го помисля!!!! :o То няма да е и война.Хиляди български момчета да гинат заради някакви чернилки? НЕ! Благодаря!

Виждаш ли тук е проблема.

Ти имаш 2 родини, аз имам една.

Въпроса не е поради каква причина Русия биха проявили агресия срещу България.
Въпроса е, щом всеки се чувства истински българин, скача, и защитава всичко българско, пък ако ще и да е заради глупав съюзник.

Ние сме българи, не сме страхливци, ако трябва ще умрем и за грешна кауза, но онзи от среща, ще му се стъжни живота. ;)
Поне така аз смятам, че можем да защитим, не само нашето реноме, на нашето поколение, но и паметта на дедите ни.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 авг 2014 19:16

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Как ме виждаш да се бия срещу руснаците? И заради кого ще се бия срещу тях?Заради България? Моля те ,това няма как да стане.По-скоро повечето българи ще преминат на руска страна.Ако има война ,тя ще е Русия-НАТО(САЩ).Изборът ми предполагам знаеш какъв ще е. 8-)
П.П.Война-България-Русия,даже не искам и не смея да си го помисля!!!! :o То няма да е и война.Хиляди български момчета да гинат заради някакви чернилки? НЕ! Благодаря!

Виждаш ли тук е проблема.

Ти имаш 2 родини, аз имам една.

Въпроса не е поради каква причина Русия биха проявили агресия срещу България.
Въпроса е, щом всеки се чувства истински българин, скача, и защитава всичко българско, пък ако ще и да е заради глупав съюзник.

Ние сме българи, не сме страхливци, ако трябва ще умрем и за грешна кауза, но онзи от среща, ще му се стъжни живота. ;)
Поне така аз смятам, че можем да защитим, не само нашето реноме, на нашето поколение, но и паметта на дедите ни.

Да човече,наистина е проблем.Аз такъв съюзник като НАТО и САЩ нямам-натресоха ми го едни "мъже" от една бяла сграда до един...руснак :o на кон!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 авг 2014 19:17

Messi_fan написа:
ivan56 написа:Така сте баровците,цяла година събирате парички за 10 дена на морето.И като дойдете идвате с цялата покъщнина тенджари,буркани, вилици лъжици.Имате два лева в джоба и харчите САМО когато е наложително,търсите прИмоцията печете се като раци само и само като се приберете по родни села и паланки да кажете че сте ходили на море и за вас това е нещо велико което не може да си го позволи всеки :lol:
И все пак със здраве да си харчиш парите ;)

Прав си, такива сте вие бедняците. хахаххах сам си го каза. хахаххаах :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
П.П. И се пише "промоция", селоооооо. :mrgreen: :mrgreen: хаххаа

Ето такива ц@рвули като теб обичам най-много като дойдат август месец на морето.Точа голямата брадва и ги пращам на село по живо по здраво.
ПрИмоция се пише бе гражданиноооооо.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2014 19:19

FLANKER написа:Да човече,наистина е проблем.Аз такъв съюзник като НАТО и САЩ нямам-натресоха ми го едни "мъже" от една бяла сграда до един...руснак :o на кон!

И друг път съм го писал ...

Няма никакво значение, какво смяташ за руснаците.
За тях сме врагове, общественото им мнение, е изключително лошо за нас.

Да разбирам ли, че ако един ден цъфнат на нашето черноморие, ти ще махнеш с ръка и ще кажеш - "Който му се мре, да се бие с тях". ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”