Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Мнениеот DarkPsy » 20 юни 2014 08:29

И аз не съм кой знае колко по конспирациите, ама например ми направи впечатление, че преди 2-3 месеца имаше поредица земетресения в рамките на няколко дни в различни точки по света. Може и да е случайно, а може и да не е. Чел зъм за тая прословута система H.A.A.R.P. Няма никак да се учудя, ако наистина се влиае на климата.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 20 юни 2014 08:36

DarkPsy написа:И аз не съм кой знае колко по конспирациите, ама например ми направи впечатление, че преди 2-3 месеца имаше поредица земетресения в рамките на няколко дни в различни точки по света. Може и да е случайно, а може и да не е. Чел зъм за тая прословута система H.A.A.R.P. Няма никак да се учудя, ако наистина се влиае на климата.

Да бе и ще ударят върху балканите, а не Русия, арабите или китайците :lol:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 юни 2014 08:41

Говоря принципно, не за конкретния случай. Не знам, не искам да е вярно.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юни 2014 08:53

Станко, айде поне като има толкова загинали да не си говориме пак за конспирации и глупости :!: Дъжд и наводнения винаги е имало и винаги ще има, както и жертви от тях :( Градовете ни не са готови за подобни стихии, например в София при всеки по-силен дъжд, по улиците на Студентски град можеш да се движиш само с кану :roll: Колкото до следите ... не съм много сигурен в достоверността им :? Къде ще сложат тея химикали на самия самолет :?: Нали си на летището и гледаш как го подготвят, за да пръска му трябват няколко ТОНА химикали :? Това значи, че на летището трябва да има цели цистерни :shock: А колкото до HAARP - това са антени, цели полета от високочестотни антени в Аляска. Дали могат да влияят на времето :?: Не мога да кажа ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 юни 2014 08:58

По-скоро нискочестотни.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 20 юни 2014 09:00

joring написа:
DarkPsy написа:И аз не съм кой знае колко по конспирациите, ама например ми направи впечатление, че преди 2-3 месеца имаше поредица земетресения в рамките на няколко дни в различни точки по света. Може и да е случайно, а може и да не е. Чел зъм за тая прословута система H.A.A.R.P. Няма никак да се учудя, ако наистина се влиае на климата.

на най високо ниво няма разделение на националности и прочие.......тва са приказки за масите.естествено че се влияе на климата,но ме съмнява в случая да е тва причината.бедна ни е фантазията до къде са стигнали технологиите и с кви играчки разполагат тези които управляват света 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

urkoto

Мнениеот urkoto » 20 юни 2014 09:02

костенурк написа:
joring написа:

на най високо ниво няма разделение на националности и прочие.......тва са приказки за масите.естествено че се влияе на климата,но ме съмнява в случая да е тва причината.бедна ни е фантазията до къде са стигнали технологиите и с кви играчки разполагат тези които управляват света 8-)

Точно, кратко и ясно.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 20 юни 2014 09:03

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x2e_FWGjsZ0[/youtube]
нека се помни кой докара до просешка тояга градове като Варна,Пловдив,Русе,Плевен и т.н

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 20 юни 2014 09:03

CTAHKO написа:
Балкански Орел написа:
CTAHKO написа:Вярват, не вярват, ето ти линк с факти, закони, правителствени документи (на САЩ) и патенти за контолирането на климатичните условия 8-) От това по-достоверно, здраве му кажи :)

http://alterinformation.wordpress.com/2 ... 015026633/

+, тези хора които загинаха днес 000000000,1% от всички, които са и ще загинат от подобни експерименти.Да затягаме коланите, че явно вече и нашия ред дойде от към земетресения и наводнения.До сега по това отношение ни отминаваха, но явно Ран-ЪТ върви по тегаво от нормалното предвидено.

Искаме Южен Поток, ей ти го 8-) Появи се Маккейн и бедствията не закъсняха 8-) Дали е случайно...едва ли 8-) После се чудим защо Орешарски толкова бързо и изведнъж си промени мнението, относно проекта. Какво ли щеше да е, ако не го беше направил 8-)

на теб колко пъти ти казвам да не се правиш на важен бе,платен болшевишки бот :?: маккейн му бил виновен за наводненията във Варна.ако знаеш колко си смешен отстрани щеше да се гръмнеш.сега искам да направиш тва което правиш всеки път когато се появи костенурк-да се скриеш в дупката и да не ти чувам църкането докато съм тук 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юни 2014 09:08

DarkPsy написа:По-скоро нискочестотни.

По-скоро не ;) HAARP значи "High Frequency Active Auroral Research Program" . Няколко мегахерца е сигнала, дето ползват :geek: Лошото е, че е и няколко мегавата :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”