Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора
И аз не съм кой знае колко по конспирациите, ама например ми направи впечатление, че преди 2-3 месеца имаше поредица земетресения в рамките на няколко дни в различни точки по света. Може и да е случайно, а може и да не е. Чел зъм за тая прословута система H.A.A.R.P. Няма никак да се учудя, ако наистина се влиае на климата.
DarkPsy написа:И аз не съм кой знае колко по конспирациите, ама например ми направи впечатление, че преди 2-3 месеца имаше поредица земетресения в рамките на няколко дни в различни точки по света. Може и да е случайно, а може и да не е. Чел зъм за тая прословута система H.A.A.R.P. Няма никак да се учудя, ако наистина се влиае на климата.
Да бе и ще ударят върху балканите, а не Русия, арабите или китайците
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
Говоря принципно, не за конкретния случай. Не знам, не искам да е вярно.
Станко, айде поне като има толкова загинали да не си говориме пак за конспирации и глупости
Дъжд и наводнения винаги е имало и винаги ще има, както и жертви от тях
Градовете ни не са готови за подобни стихии, например в София при всеки по-силен дъжд, по улиците на Студентски град можеш да се движиш само с кану
Колкото до следите ... не съм много сигурен в достоверността им
Къде ще сложат тея химикали на самия самолет
Нали си на летището и гледаш как го подготвят, за да пръска му трябват няколко ТОНА химикали
Това значи, че на летището трябва да има цели цистерни
А колкото до HAARP - това са антени, цели полета от високочестотни антени в Аляска. Дали могат да влияят на времето
Не мога да кажа ...
Леевски, оле
По-скоро нискочестотни.
joring написа:DarkPsy написа:И аз не съм кой знае колко по конспирациите, ама например ми направи впечатление, че преди 2-3 месеца имаше поредица земетресения в рамките на няколко дни в различни точки по света. Може и да е случайно, а може и да не е. Чел зъм за тая прословута система H.A.A.R.P. Няма никак да се учудя, ако наистина се влиае на климата.
на най високо ниво няма разделение на националности и прочие.......тва са приказки за масите.естествено че се влияе на климата,но ме съмнява в случая да е тва причината.бедна ни е фантазията до къде са стигнали технологиите и с кви играчки разполагат тези които управляват света
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
костенурк написа:joring написа:DarkPsy написа:И аз не съм кой знае колко по конспирациите, ама например ми направи впечатление, че преди 2-3 месеца имаше поредица земетресения в рамките на няколко дни в различни точки по света. Може и да е случайно, а може и да не е. Чел зъм за тая прословута система H.A.A.R.P. Няма никак да се учудя, ако наистина се влиае на климата.
на най високо ниво няма разделение на националности и прочие.......тва са приказки за масите.естествено че се влияе на климата,но ме съмнява в случая да е тва причината.бедна ни е фантазията до къде са стигнали технологиите и с кви играчки разполагат тези които управляват света
Точно, кратко и ясно.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x2e_FWGjsZ0[/youtube]
нека се помни кой докара до просешка тояга градове като Варна,Пловдив,Русе,Плевен и т.н
нека се помни кой докара до просешка тояга градове като Варна,Пловдив,Русе,Плевен и т.н
CTAHKO написа:Балкански Орел написа:CTAHKO написа:Вярват, не вярват, ето ти линк с факти, закони, правителствени документи (на САЩ) и патенти за контолирането на климатичните условияОт това по-достоверно, здраве му кажи
![]()
http://alterinformation.wordpress.com/2 ... 015026633/
+, тези хора които загинаха днес 000000000,1% от всички, които са и ще загинат от подобни експерименти.Да затягаме коланите, че явно вече и нашия ред дойде от към земетресения и наводнения.До сега по това отношение ни отминаваха, но явно Ран-ЪТ върви по тегаво от нормалното предвидено.
Искаме Южен Поток, ей ти гоПояви се Маккейн и бедствията не закъсняха
Дали е случайно...едва ли
После се чудим защо Орешарски толкова бързо и изведнъж си промени мнението, относно проекта. Какво ли щеше да е, ако не го беше направил
на теб колко пъти ти казвам да не се правиш на важен бе,платен болшевишки бот
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
DarkPsy написа:По-скоро нискочестотни.
По-скоро не
Леевски, оле