anihilator написа:Ти или си доста объркан човек или си провокатор зареден с търпение
Хмм интересно как сам си призна, че човек може да се обърка от твоите писаници.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
anihilator написа:Ти или си доста объркан човек или си провокатор зареден с търпение
Messi_fan написа:anihilator написа:Ти или си доста объркан човек или си провокатор зареден с търпение
Хмм интересно как сам си призна, че човек може да се обърка от твоите писаници.
FLANKER написа:anihilator написа:flanker колеганаписах , че някои страни вече са готови с проучванията и могат да го добиват в случият визирам Полша и Германия , а и други европейски страни за Доброджа нищо не съм казал но понеже повдигаш въпроса ще ти отговоря така : ние явно сме най умните и затова винаги последни сме на опашката
Бих ти отговорил ,само с едно: Шистовият газ е самоубийство! Ще разбереш, че съм прав! Дано не е късно!
Messi_fan написа:anihilator написа:
Другарю, много се забавихте с опорните точки. Защо така ?
anihilator написа:FLANKER написа:anihilator написа:flanker колеганаписах , че някои страни вече са готови с проучванията и могат да го добиват в случият визирам Полша и Германия , а и други европейски страни за Доброджа нищо не съм казал но понеже повдигаш въпроса ще ти отговоря така : ние явно сме най умните и затова винаги последни сме на опашката
Бих ти отговорил ,само с едно: Шистовият газ е самоубийство! Ще разбереш, че съм прав! Дано не е късно!
Аз само ти казвам , че други страни вече или ще го добиват и не съм ти говорил за Доброджа . Има си и Черно море има и други територии , а може и да купуваме такъв нали така
anihilator написа:Да Добруджа еЛека вечер от мен и успехи
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта