anihilator написа:Messi_fan написа:anihilator написа:Ей Руснаците пак ще ни освобождават запасявайте се с захар и брашно , а и сапун може да нямаКупувайте братя братушките идват
От кого ще ни спасява ? От НАТО ли ? Та нали той ни защитава ? Ако не може да ни защити, защо тогава членуваме в него ?
Е надявам се усети сарказма в това което съм написалИначе по темата във Варна за последните 10 години има нови 9000 руснаци с постоянно местожителство , а хората които купуват апартаменти и са тук за по 3 месеца са много повече , в Камчия половината курорт е заграден от Руснаци и там не можеш да припариш та не бих се учудил след години да дойдат и тях да освобождават от мръсните фашисти наречени Българи
Ами като имат пари ще купуват. Какъв е проблема ? Пазарна икономика. Ако не искаш някой да купува, иди търси бай си Тошо. Мен по-скоро ме приесняват тези, които продават. Защо ги продават на руснаци ??? Защо ? Но пак питам, от кого ще ни освобождават ? При положение, че сме член на НАТО и НАТО ни пази ? От кого ?