GOLEADOR написа:@wannabe
Трябва да отговориш на какво право Крим трябва да е в Украйна.
А.Защото Крим е подарен на Украйна през 1956.Народа на Крим е крепостен и няма право на избор (референдума от 1992).
Б.Понеже великите сили се събраха и решиха съдбата на Крим населението там няма право на избор.Референдумите от 1992 и 2014 са невалидни .Народа на Крим няма право на самоопределение.
В.Украйна няма никакво право над Крим.Полуострова не е свързан с Украйна нито исторически,културно или по какъвто и да е начин.Народа на Крим сам трябва да реши съдбините си!м
Ще ми е интересно да прочета отговорите ти!
Аз съм за self-determination! Нека щом смятат, че Русия им е по-добре - референдум и каквото решат такова! Това не е въпросът! Въпросът е: признаваме ли изходът на насилствен, проведен с дула на оръжия и "бригади за самозащита", референдум?
Сега велики сили разбрали/решили няма никакво значение! Ако Украйна имаше ядрени оръжия, капутин нямаше да влезе! Самият факт, че досега в Крим не е имало напрежение, че се пропагандира "неофашизъм" (хахаха - всички в България мразим циганите - неофашисти ли сме?), че няма никаква агресия от страна на другите части на Украйна, спрямо кримчани говори, че дори и да не им е било добре заедно, не им е било зле, но някой мъти водата!
Аз нямам проблеми с това Крим да се откъсне и да отиде в rusia! Имам проблеми с агресивните действия на Капутин, имам проблеми с диктаторите, имам проблеми с хора живеещи 2 века назад! Руският народ не е случил на управляващи и затова е на това равнище сега! Ако се разкарат селските диктаторчета и Русия се реформира, отвори, възприеме западните ценности - подреденост, трудолюбие и така нататък, ще спечели целият свят, не само руският народ!
Даже сега ще си пусна Чайковски ей така, защото съм над петоколонниците в България! Пожелавам ви и вие да си го пуснете