Внимание - неофашизъм!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Внимание - неофашизъм!!!

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 09:55

FLANKER написа:
tprodanov написа:Ми то комунизъм няма никъде и не е имало. Еволюцията има навика сама да се пречиства от грешките си и не ги допуска чак в такива крайни фази. Комунизмът е като тъп, агресивен вирус - убива носителя си преди да успее да се разпространи и убива и себе си.

Проданов , вие русофобите не отивате на добре! Вовата слага ли им го постепенно на негроидите? Слага им го . Примирете се!

Русофоб? Едва ли. Имам фобия към същества, които са пренебрегнати от еволюцията, все ми е тая от коя държава са. За съжаление, именно там те са преобладаващи. Иначе не знам с кой си го слага Вовата, ама знам, че се превръща в нещо средно между истерично дете и шута на света. Всички са наясно колко е жалък, но се съобразяват заради ядрената мощ на страната и липсващия му психически баланс. Чисто финансово, видяхме кой на кого го сложи. :mrgreen:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 18 мар 2014 09:56

CTAHKO написа:
CSKA69 написа:Важно е да се направят няколко уточнения, иначе интересен спор сте заформили - на така наречените ционисти (Ротшилд и ко.) не им пука нито за евреите, нито за който и да било друг народ или религия.. Тяхният господ се нарича ПАРИ -колкото повече, толкова повече.. И ако още не сте го осъзнали, те отдавна са овладели ВСЕКИ възможен властови център на тази планета.. И Путин, и Обама не са нищо повече от обикновени марионетки в тази игра, в която СВЕТОВНАТА МОНЕТАРНА СИСТЕМА разкатава играта на 90 процента от населението за изгодата на Братството... Никакви държави, религии и народности НЯМАТ значение в слачая :idea:

+1
Само дето си мисля, че в момента се прави опит за създаването на някакъв отпор на точно тези кръгове и то точно от тези двамата човекаПутин и Обама), колкото и странно да им се струва на някои 8-) Ако човек се замисли малко, ще види че Обама е притиснат до стената и с вързани ръце от дълга на САЩ и от същите тези хора, докарали на САЩ този дълг. Това са корпоративните лобисти и политиците прокарващи техните интереси, зад които си писал в поста си. От другата страна е Путин, който пък използува създалата се ситуация, за да отреже ръцете на същите тези корпорации в руската икономика. И какво, налагат им санкции. Те пък от своя страна наказват...познайте кой :lol: Шел, Шеврон и все корпорации от този род 8-) Да, Русия ще понесе някакви загуби, само че с това се намаля и влиянието на на големите корпорации върху двете най-големи държави. Основните губещи ще са същите тези корпорации, влияещи на цялостната световна политикао подклаждащи конфликтите в целия свят, само заради финансовите си интереси. За мен това е предварително игран мач с предвиден резултат. В общи линии ставаме свидетели на сценката с доброто и лошото ченге. А че ще има невинни жертви, няма какво да се лъжем, това си е факт. Въпроса е каква ще е цената и дали наистина ще сме готови да я платим, в името на това да избягаме от влиянието на богатите еврейски фамилии, контролиращи света от доста време насам 8-)

Това е интересна теория.. Ако успеят действително да се противопоставят, Путин и Обама ще влезнат в историята.. За съжаление не съм оптимист, като имаме предвид как завърши предишният опит за противопоставяне на Системата - с убийството на Джон Кенеди :| Да не говорим за безбройните свалени от власт марионетки във различни части от земното кълбо, които в малка или голяма степен се опитаха да играят самостоятелно..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 18 мар 2014 10:20

tprodanov написа:
FLANKER написа:
tprodanov написа:Ми то комунизъм няма никъде и не е имало. Еволюцията има навика сама да се пречиства от грешките си и не ги допуска чак в такива крайни фази. Комунизмът е като тъп, агресивен вирус - убива носителя си преди да успее да се разпространи и убива и себе си.

Проданов , вие русофобите не отивате на добре! Вовата слага ли им го постепенно на негроидите? Слага им го . Примирете се!

Русофоб? Едва ли. Имам фобия към същества, които са пренебрегнати от еволюцията, все ми е тая от коя държава са. За съжаление, именно там те са преобладаващи. Иначе не знам с кой си го слага Вовата, ама знам, че се превръща в нещо средно между истерично дете и шута на света. Всички са наясно колко е жалък, но се съобразяват заради ядрената мощ на страната и липсващия му психически баланс. Чисто финансово, видяхме кой на кого го сложи. :mrgreen:

Не Проданов,тепърва ще му дишат прахта.Путин им каза, че не им пука от онези,ама изобщо.Проданов вие(не визирам само теб) с омразата си към Русия ставате жалки .Тук чета за полухора , психически неуравновесени личности, и.т.н.Ами преди да давате оценки, вземете първо вие да се прегледате.Всички(включително и аз) станахме големи политици и разбирачи!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 10:22

FLANKER написа:
Не Проданов,тепърва ще му дишат прахта.Путин им каза, че не им пука от онези,ама изобщо.Проданов вие(не визирам само теб) с омразата си към Русия ставате жалки .Тук чета за полухора , психически неуравновесени личности, и.т.н.Ами преди да давате оценки, вземете първо вие да се прегледате.Всички(включително и аз) станахме големи политици и разбирачи!

Не виждам на каква база са ти предвижданията за прахта. Напротив, има съвсем по-вероятни възможностти, Русия при икономически натиск да се срине съвсем, а светът изглежда достатъчно готов да го приложи. Ако се считаш за разбирач, нямам против, но не обобщавай със всички и всеки.

urkoto

Мнениеот urkoto » 18 мар 2014 10:29

Чудех се дали да не пусна нова тема по този въпрос, но се отказах - макар че при интерес от страна на съфорумниците и това е възможно.

Преди малко чух една теория, че всичко което се случва в момента в Украйна и Крим е един американски кьорфишек, с който целят да пренасочат военните ресурси на Русия към Крим като междувременно американците използват това и атакуват Сирия. Планът им бил да съборят Асад и след това да отворят фронт към Иран, като за това голям зор давали евреите, които били готови да мятат бомбите към Иран в момента, в който се случи споменатото събитие.

Какво мислите по този въпрос?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 18 мар 2014 10:31

GOLEADOR написа:@wannabe
Трябва да отговориш на какво право Крим трябва да е в Украйна.
А.Защото Крим е подарен на Украйна през 1956.Народа на Крим е крепостен и няма право на избор (референдума от 1992).
Б.Понеже великите сили се събраха и решиха съдбата на Крим населението там няма право на избор.Референдумите от 1992 и 2014 са невалидни .Народа на Крим няма право на самоопределение.
В.Украйна няма никакво право над Крим.Полуострова не е свързан с Украйна нито исторически,културно или по какъвто и да е начин.Народа на Крим сам трябва да реши съдбините си!м
Ще ми е интересно да прочета отговорите ти!

Аз съм за self-determination! Нека щом смятат, че Русия им е по-добре - референдум и каквото решат такова! Това не е въпросът! Въпросът е: признаваме ли изходът на насилствен, проведен с дула на оръжия и "бригади за самозащита", референдум?
Сега велики сили разбрали/решили няма никакво значение! Ако Украйна имаше ядрени оръжия, капутин нямаше да влезе! Самият факт, че досега в Крим не е имало напрежение, че се пропагандира "неофашизъм" (хахаха - всички в България мразим циганите - неофашисти ли сме?), че няма никаква агресия от страна на другите части на Украйна, спрямо кримчани говори, че дори и да не им е било добре заедно, не им е било зле, но някой мъти водата!
Аз нямам проблеми с това Крим да се откъсне и да отиде в rusia! Имам проблеми с агресивните действия на Капутин, имам проблеми с диктаторите, имам проблеми с хора живеещи 2 века назад! Руският народ не е случил на управляващи и затова е на това равнище сега! Ако се разкарат селските диктаторчета и Русия се реформира, отвори, възприеме западните ценности - подреденост, трудолюбие и така нататък, ще спечели целият свят, не само руският народ!
Даже сега ще си пусна Чайковски ей така, защото съм над петоколонниците в България! Пожелавам ви и вие да си го пуснете :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 10:47

wannabe написа: Аз съм за self-determination! Нека щом смятат, че Русия им е по-добре - референдум и каквото решат такова! Това не е въпросът! Въпросът е: признаваме ли изходът на насилствен, проведен с дула на оръжия и "бригади за самозащита", референдум?
Сега велики сили разбрали/решили няма никакво значение! Ако Украйна имаше ядрени оръжия, капутин нямаше да влезе! Самият факт, че досега в Крим не е имало напрежение, че се пропагандира "неофашизъм" (хахаха - всички в България мразим циганите - неофашисти ли сме?), че няма никаква агресия от страна на другите части на Украйна, спрямо кримчани говори, че дори и да не им е било добре заедно, не им е било зле, но някой мъти водата!
Аз нямам проблеми с това Крим да се откъсне и да отиде в rusia! Имам проблеми с агресивните действия на Капутин, имам проблеми с диктаторите, имам проблеми с хора живеещи 2 века назад! Руският народ не е случил на управляващи и затова е на това равнище сега! Ако се разкарат селските диктаторчета и Русия се реформира, отвори, възприеме западните ценности - подреденост, трудолюбие и така нататък, ще спечели целият свят, не само руският народ!
Даже сега ще си пусна Чайковски ей така, защото съм над петоколонниците в България! Пожелавам ви и вие да си го пуснете :lol:

Шостакович е личния ми избор ;) С останалото съм напълно съгласен.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 18 мар 2014 11:06

tprodanov написа:
FLANKER написа:

Не виждам на каква база са ти предвижданията за прахта. Напротив, има съвсем по-вероятни възможностти, Русия при икономически натиск да се срине съвсем, а светът изглежда достатъчно готов да го приложи. Ако се считаш за разбирач, нямам против, но не обобщавай със всички и всеки.

Точно това ти написах,че не се считам,но ти явно си в час с нещата.ОК. ;)
Последна промяна от FLANKER на 18 мар 2014 11:22, променено общо 7 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 18 мар 2014 11:11

wannabe написа:Даже сега ще си пусна Чайковски ей така, защото съм над петоколонниците в България! Пожелавам ви и вие да си го пуснете :lol:

Много повече харесвам Рахманинов ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Свободна зона”