В какво се превърнахме ние българите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: В какво се превърнахме ние българите

Мнениеот fcb_bg » 06 яну 2014 22:51

И за да приключа темата на автора, ще кажа колко ми е кофти, че 14 човека написаха дори по 1 ред нещо за годишнината от рождението на една от най-великите личности в българската история, с 6 по-малко от тези влязли да се поебават с Шумкаря. Сигурно е нормално за днешното време, знам ли...
Пък после се чудете на турците, че имат почти във всяко селище паметник на Кемал Ататюрк, да не говорим за портретите и какво означава това.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 06 яну 2014 23:54

Ние българите от нормални хора се превърбнахме в същества , които не могат да мислят и от сутрин до вечер комунистическите медии за манипулация и дезинформация ги зомбират с комунизъм-болшевизъм!Интересуват се от някакви си предавания за готвене , пеене , разни шоута, биг брадъри, сериали и други комунистически простотии!Това е резултат от 70 годишното съветско-болшевишко кърваво комунистическо робство!След 70 години терор , убийства и национални предателства извършени от комунистическите главорези служещи на чужда и враждебна на България страна СССР България беше унищожена физически, морално, икономически и духовно!Денонощно промиване на мозъците!Всички медии се държат в техните кървави комунистически ръце!А авторът на темата е комунистически престъпник, на когото мястото му е в затвора, както на всички болшевишко-комунистически престъпници! Ако БАП дойде на власт всеки един комунистически престъпник без изключение ще бъде изправен на подсъдимата скамейка и ще бъде съден и осъден с цялата строгост на закона!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 07 яну 2014 00:40

Чета тука разни пишлемета искат да ми сравняват престъплението и наказанието преди и сега,абе момченца нямате понятие, прочели някъде нещо и си правят изводи ,изобщо няма дума за сравнение по времето на социализма и сега при развитото капиталистическо общество ,дават ми някакви примери за неразкрити за тогавашното време престъпления ,аз да не ви давам примери за сега че няма да ми стигне цял ден да пиша.Сега имаш ли си стабилен адвокат и пари можеш да избегнеш всякакви престъпления ,освен ти ако не си признаеш или те хванат на момента,че и тогава не гаранция че ще те осъдят.Колко от тука пишещите са се сблъсквали с убиец от онова време за да знае нещо,колко,защото аз съм се запознавал с такива хора и съм работил с тях и знам много неща от това което са ми споделяли и разказвали,всичките мразеха комунистите и защо ли ,направо са им спирали тока както се казва ,не говоря за побоища и такива работи а може и да е имало ,защото психическия натиск е много по -силно средство за пречупване отколкото физическия,ако си бях водил записки цяла книга можеше да излезе от техните истории и това не бяха някакви неуки и необразовани цигани а хора с добро възпитание и култура загубили разсъдъка и разума си за секунда но фатално за целия им живот по нататък.Едно време е било така,бачкаш, изпълняваш и всичко под строй ,ако искаш ставай човек,ако не, няма излизане от пандиза и омагьосания кръг, че даже и може случайно да си умреш ,ред и дисциплина.Далеч съм от мисълта, че всички са се превъзпитавали ,но поне с тези които аз съм контактувал мисля, че затвора добре им е подействал .осъзнали са и проумели това което са извършили и си направили необходимите изводи и не са правили глупости след това ,макар че този печат остава за цял живот колкото и да си се осъзнал,петното затворник и още по-лошото убиец.Сега колко от престъпниците се разкайват ама наистина за престъпленията си ,а ,не само за пред напудрени журналисти и журналистки,хората са станали със страшно ниско чувство на осъзнаване и това което са извършили,просто мисленето сега е толкова сбъркано и морала толкова занижен че тия хора даже и не осъзнават че вършат нещо нередно даже се мислят за жертви в съзнанието си .То и затова повечето са с рецидиви и многократно влизане в затвора,нивото на превъзпитание е сведено до 0. Много неща знам на тази тематика и за това се дразня когато някой прочел, някой подочул нещо ,почне да ми сравнява без да е капка запознат с това за което пише.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 яну 2014 00:43

grasiani, на дългото ти писание ще отговоря така, по-добре един виновен на свобода, отколкото един невинен в затвора.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 яну 2014 02:14

fcb_bg написа:И за да приключа темата на автора, ще кажа колко ми е кофти, че 14 човека написаха дори по 1 ред нещо за годишнината от рождението на една от най-великите личности в българската история, с 6 по-малко от тези влязли да се поебават с Шумкаря. Сигурно е нормално за днешното време, знам ли...
Пък после се чудете на турците, че имат почти във всяко селище паметник на Кемал Ататюрк, да не говорим за портретите и какво означава това.

Понеже "случайно" знам в детайли кой е Ататюрк ще кажа, че явно турците са по турци отколкото българите - българи.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 яну 2014 22:07

BadBoy написа:grasiani, на дългото ти писание ще отговоря така, по-добре един виновен на свобода, отколкото един невинен в затвора.

Въобще не й отговаряй на тази болна комуняга, дори не й чети диариите, не заслужава да си губиш времето.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Долу комунизма
Контакти:

Мнениеот Долу комунизма » 09 яну 2014 01:36

Безкомпромисен написа:Ние българите от нормални хора се превърбнахме в същества , които не могат да мислят и от сутрин до вечер комунистическите медии за манипулация и дезинформация ги зомбират с комунизъм-болшевизъм!Интересуват се от някакви си предавания за готвене , пеене , разни шоута, биг брадъри, сериали и други комунистически простотии!Това е резултат от 70 годишното съветско-болшевишко кърваво комунистическо робство!След 70 години терор , убийства и национални предателства извършени от комунистическите главорези служещи на чужда и враждебна на България страна СССР България беше унищожена физически, морално, икономически и духовно!Денонощно промиване на мозъците!Всички медии се държат в техните кървави комунистически ръце!А авторът на темата е комунистически престъпник, на когото мястото му е в затвора, както на всички болшевишко-комунистически престъпници! Ако БАП дойде на власт всеки един комунистически престъпник без изключение ще бъде изправен на подсъдимата скамейка и ще бъде съден и осъден с цялата строгост на закона!
Бог да пази България от комунисти!

Подкрепям мнението ви на 100%!Комунистите ни донесоха такава беда , избиха интелигенцията на България и по този начин я унищожиха и продължават да я унищожават! :!:

Върни се в “Свободна зона”