sin4ec написа: Наистина, нещо неясно?
Ти сравняваш избори с анкети, нали? Не аз.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа: Наистина, нещо неясно?
tprodanov написа:sin4ec написа: Наистина, нещо неясно?
Ти сравняваш избори с анкети, нали? Не аз.
pomiqr55 написа:haha написа:Бих пуснал празна бюлетина.
За да сложат кръстчето, където те решат ли?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
tprodanov написа:Кое точно им е лявото на БСП, че са завзели лявото пространство?
NOMER14 написа:Дойде ли времето да се броим?
Безкомпромисен написа:За нито една от съветско болшевишките банди поставени горе, оглавявани от престъпници , терористи и безродници служещи на чужда и враждебна на България страна - СССР! И БСП , ГЕРБ,АТАКА,НДСВ,ДПС,Деформаторски Блок , Бандата на комунягата Бареков , НФСБ и всички други банди явяващи се на избори са комунистически филиали на ЦК на БКП и там са само комунистически престъпници!
grasiani написа:tprodanov написа:Кое точно им е лявото на БСП, че са завзели лявото пространство?
Няма как да ти отговоря,но факта е, че се водят лява партия,за мен са някаква смес от леви намерения с десни мерки, то на практика така излиза ,но така е по целия свят върви се към някакво унифициране на партиите.И все пак изпълняват повече социални мерки от другите партии десни,либерали и още един куп други обявяващи се за някакви реформатори,23 години реформи и все не сме реформирани.Да не забравяме все пак, че БСП не управлява сама в тези години когато е на власт.Всъщност до сега истинско ляво правителство в по новото време не е имало.От 97 година на практика ни управляват само десни и либерални правителства това е истината,а в държава с фиксирана валутна политика, ние сме във валутен борд къде можеш да се отклониш на ляво, и затова няма смисъл да ме питаш каква лява партия е Бсп.Като се вземе и световната криза която продължава за много държави,засегнала и нас по някакъв начин и те нещата се наместват за отговора който желаеш.Няма как да разберем кое е им е лявото защото не са управлявали сами след 97 година,а преди това те още си бяха в известен смисъл комунистическа партия макар наричаща се социалистическа.Съгласете се сега, че има разлика между партията през 96 и 2013 година, който не иска да го прозре значи е останал във друго време и в друг период.
Безкомпромисен написа:За нито една от съветско болшевишките банди поставени горе, оглавявани от престъпници , терористи и безродници служещи на чужда и враждебна на България страна - СССР! И БСП , ГЕРБ,АТАКА,НДСВ,ДПС,Деформаторски Блок , Бандата на комунягата Бареков , НФСБ и всички други банди явяващи се на избори са комунистически филиали на ЦК на БКП и там са само комунистически престъпници!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта