Гари Родригес наказан за 1 мач ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: Гари Родригес наказан за 1 мач ?

Мнениеот ivan40 » 24 юли 2013 20:52

P!nk fan написа:
botevforever написа:Не чувстваш ли,че изпадаш в несъстоятелност с липсата на аргументи?
Бихме ли Ви два пъти за 4 месеца?Бихме Ви!Факт!
Класирахме ли се за следващия кръг в ЛЕ за разлика от Вас?Класирахме се!Факт!
А това Метал... и Ботевъ нали знаеш къде да си го завреш?
Там,където най-много те боли в момента.
Впрочем,това ми е последната реплика по твой адрес.
Много ниска топка си и капацитетът ти за смислен спор е ограничен.
Когато си вземеш дипломата за средно образование я сканирай и я качи тук-тогава можем да поспорим за футбол.
А като вземеш и тази за Висше образование-и на по-сериозни теми.
Хайде,със здраве.
И поработи върху себе си,не се занемарявай!

Мнения като това показват колко дълбок и траен комплекс сте си формирали от Левски. Защото въпреки последните два мача, БотевЪ остава тимът, срещу който Левски има най-добрите си показатели през последните 15 години. :lol: Дори и умрялата Славия от 1997 г. насам успя да изкопчи повече точки от нас, отколкото страховитите канарчета.

Колкото до забележките по мой адрес, само ще ти кажа, че още преди 1 година си взех дипломата за висше образование. И между другото, извинявай, но е малко нелепо човек като теб, който допуска по 10-тина пунктуационни грешки (доколкото си спомням във втори клас се учеше за разстоянието след пунктуационните знаци :mrgreen: )във всеки един от коментарите си (в цитирания коментар съм им сложил червен шрифт, за да можеш да си ги видиш :mrgreen: ), да дава оценки за интелектуалното и образователното равнище на другите участници. :lol: :P

С тези снимки на каки :arrow: повече ми изглеждаш на пъпчив тинейджър-мара шеповата. :lol:Пък и на нашето образование много падна нивото. ;)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Гари Родригес наказан за 1 мач ?

Мнениеот ehh » 25 юли 2013 18:07

ankali написа:Приличен футболист за футбола ни, ама се изложи малко с тази постъпка. От Левски съм, но един мач е малко.

СПАМ!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Свободна зона”