Raoul_Duke написа:Модератор ЛокоПД написа:Тодоре,Тодоре...И двамата знаем,че не говоря небивалици.За Зума няма кво да говорим - всички си го знаем.За Славчо... направи същото,което направи Сидеров - продаде се на ДПС и БСП и логично "приключи курса".Същото ще стане и с оня психопат,Сидеров.
За протестите.Зимата Боко,Шланга,или Тиквата,както го наричате с твоите съпартийци,подаде оставка след много по-малобройни митинги.
Уникални глупости си изписал. Първо, още не си разбрал, че не съм Тодор. Ама щом те кефи, викай ми така, за мен няма значение
Второ, кои са били по-малобройните митинги, че не разбрах? По 50-60-70 хиляди във Варна и по минимум 10-15 в Пловдив??? Ти нещо жестоко си се объркал. Не знам на кой свят живееш, но не е в нашия определено
"Хилядите" хора по площадите са всъщност по 300-400 в Бургас, Пловдив и във Варна, в която както стана въпрос зимата имаше 60 000! Сега, сравнително по-масово е единствено в София, но така или иначе не мисля, че 4-5 хил. трябва и ще определят кой да управлява. Защото на избори гласуват по няколко милиона и "метежниците" ще са само капка в морето тогава. Иначе мерси, да, имам добра самооценка и още веднъж да, за мен тълпа, която не знае какво иска (освен да "живеем по-добре", което не е много ясно как ще се случи на тоя етап) и която кряка "ИскамИ си Бойко", е тълпа от полуидиоти и изкуфели бабички!
Помолих те и за съвсем конкретен отговор на два въпроса, които много ги отбягвате. Пак ще пробвам като се самоцитирам:
Протестира ли срещу "ариеца" - министър на културата на България - Вежди и смяташ ли сега да хвърлиш яйце, домат, бутилка от бира по централата на герберастите в знак на протест затова, че са имали намерение да прокарат антибългарски проект???
Или "мОРАЛЪТ" на "неподвластните" се изчерпва с грачене срещу "жАлтитИ"? И още нещо в тоя ред на мисли - "същества", които ходят по подобен род мероприятия (като т.нар. "общонационален протест"), демонстрирайки клубните си пристрастия е комплексарщина в най-ултимативна форма, на която сте способни само вие. Вас как ви определям, някой друг път ще ти кажа.