МОН маха “Тютюн”, “Моята молитва” и “До Чикаго и назад”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: МОН маха “Тютюн”, “Моята молитва” и “До Чикаго и назад”

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 юни 2013 21:03

drakon написа:
Rooster1912 написа:
Модератор ЛокоПД написа:За протестите.Зимата Боко,Шланга,или Тиквата,както го наричате с твоите съпартийци,подаде оставка след много по-малобройни митинги.

Честно, по-голяма глупост или лъжа не бях чувал.

Е как да си признае ,че всички хора протестираха за високите сметки за тока като повечето им фенове не го плащат :mrgreen: ! И друго Б.Б. го величаят по-простата причина ,че им докара Магарешки а може би чакат да им докара и нов собственик :oops: затова му лижат и мажат градските ;) !

За лизане и мазане равни нямате.Справка - Мистър Икономика,Пеевски,Ирен Кръстева...другите ги знаете.Неслучайно ви няма на протестите,а ако ви има,сте ограничена бройка и под прикритие.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 юни 2013 21:12

Raoul_Duke написа:
Модератор ЛокоПД написа:Тодоре,Тодоре...И двамата знаем,че не говоря небивалици.За Зума няма кво да говорим - всички си го знаем.За Славчо... направи същото,което направи Сидеров - продаде се на ДПС и БСП и логично "приключи курса".Същото ще стане и с оня психопат,Сидеров.
За протестите.Зимата Боко,Шланга,или Тиквата,както го наричате с твоите съпартийци,подаде оставка след много по-малобройни митинги.

Уникални глупости си изписал. Първо, още не си разбрал, че не съм Тодор. Ама щом те кефи, викай ми така, за мен няма значение :lol:
Второ, кои са били по-малобройните митинги, че не разбрах? По 50-60-70 хиляди във Варна и по минимум 10-15 в Пловдив??? Ти нещо жестоко си се объркал. Не знам на кой свят живееш, но не е в нашия определено :idea:
"Хилядите" хора по площадите са всъщност по 300-400 в Бургас, Пловдив и във Варна, в която както стана въпрос зимата имаше 60 000! Сега, сравнително по-масово е единствено в София, но така или иначе не мисля, че 4-5 хил. трябва и ще определят кой да управлява. Защото на избори гласуват по няколко милиона и "метежниците" ще са само капка в морето тогава. Иначе мерси, да, имам добра самооценка и още веднъж да, за мен тълпа, която не знае какво иска (освен да "живеем по-добре", което не е много ясно как ще се случи на тоя етап) и която кряка "ИскамИ си Бойко", е тълпа от полуидиоти и изкуфели бабички!

Помолих те и за съвсем конкретен отговор на два въпроса, които много ги отбягвате. Пак ще пробвам като се самоцитирам:

Протестира ли срещу "ариеца" - министър на културата на България - Вежди и смяташ ли сега да хвърлиш яйце, домат, бутилка от бира по централата на герберастите в знак на протест затова, че са имали намерение да прокарат антибългарски проект???

Или "мОРАЛЪТ" на "неподвластните" се изчерпва с грачене срещу "жАлтитИ"? И още нещо в тоя ред на мисли - "същества", които ходят по подобен род мероприятия (като т.нар. "общонационален протест"), демонстрирайки клубните си пристрастия е комплексарщина в най-ултимативна форма, на която сте способни само вие. Вас как ви определям, някой друг път ще ти кажа.

:lol: Открай време имате проблеми,когато става въпрос за "посещаемост",независимо дали става въпрос за мач,или за митинг. :idea:
Тодоре,хайде да го направим така.Ти ми знаеш името,каза в една друга тема,че ме познаваш...а аз май съм се объркал. :roll:За да решим този спор,пиши ми на ЛС къде и кога да се видим и да се уточним кой кой е.Ако аз съм прав,ще седнем,ще пием по една-две бири /като в доброто старо време/ и тва е.Ако не си Тодор,ще ми е интересно да разбера кой си,след като ме познаваш /както ти твърдиш/ и след като доста хора от вашите твърдят,че говорим за един и същ човек.Става ли ? Ако е така,както казваш,ще си призная грешката пред всички,в този форум.Ако не се обадиш да се видим,ще те наричам "Тодор" и ще знам,че си ти.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 21 юни 2013 21:31

[offtopic]Както вече казах - Тодор, Модор, Иван, Драган, Петкан, Стоян... няма голямо значение. Изборът как ще се обръщаш към мен си е изцяло твой. Вече дали си прав или не, ще е съвсем друг въпрос. Но пък и това също няма голямо значение реално погледнато :lol:[/offtopic]
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 юни 2013 21:41

Raoul_Duke написа:[offtopic]Както вече казах - Тодор, Модор, Иван, Драган, Петкан, Стоян... няма голямо значение. Изборът как ще се обръщаш към мен си е изцяло твой. Вече дали си прав или не, ще е съвсем друг въпрос. Но пък и това също няма голямо значение реално погледнато :lol:[/offtopic]

:lol: Добре,Тоше.Прав си - няма значение.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 юни 2013 22:45

Първо не знам, защо всеки който е против сегашното правителство трябва да е гербераст. По мои наблюдения, в протестите водеща роля имат партии, които са извън Парламента - РЗС, Кунева, ДСБ и т.н. Също така, гледам в темата пишат доста съграждани от Пловдив. Имам един въпрос към тях - по какъв начин, новия областен управител на града е от ДПС, при положение, че въпросната партия няма дори и един парламентарно представен депутат от нашия регион . Пловдивчани ясно показаха своя вот - обастния управител трябваше да е от ГЕРБ или БСП . Не искаме валия от ДПС, пълен срам и позор :evil:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 23 юни 2013 21:41

Raoul_Duke написа:Много ми трудно да споря с герберасти без да използвам по-крайни квалификации, но все пак ще дам всичко от себе си и ще опитам :lol: Мукадес Налбант е зам-министър по една много проста причина - дпс участва в управлението. Какво повече има за чудене и умуване?! Точно както и когато протурската герб управляваше, министър на културата беше чистокръвният ариец Вежди Рашидов. Тогава протестирахте ли и ако не защо :?:
А сега вие, мили мои плиткоумни създания (не успях да се въздържа, сори :lol: ), бъдете така добри да ми кажете, ще изразите ли по някакъв начин възмущение срещу изтривалката на Ердоган, затова, че по негово време е имало проект за елиминирането на български класици от учебната програма? И ако не защо :?:

Не съм от никаква партия,да уточня.Да сравняваш обаче Рашидов с Налбант,сигурно си много тъп.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”