Заличиха страницата в ФБ ,която организираше протестите !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
donDiego

Re: Заличиха страницата в ФБ ,която организираше протестите !

Мнениеот donDiego » 01 юни 2013 23:41

dunavfc написа:Пич,аз съм в този форум със своите възгледи и принцип преди ГЕРБ да дойдат на власт :) Бях тук и когато бяха на власт,ще бъда и когато изчезнат от политическата карта ;) Под ние,имах предвид,конкретно хората,които бяха направили страницата в ФБ...

На колко години си,къде учиш,какво си завършил,какво работиш,колко данъци плащаш,колко семейства храниш,...можеш ли да ми отговориш на тези въпроси :?:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 юни 2013 23:45

donDiego написа:
dunavfc написа:Пич,аз съм в този форум със своите възгледи и принцип преди ГЕРБ да дойдат на власт :) Бях тук и когато бяха на власт,ще бъда и когато изчезнат от политическата карта ;) Под ние,имах предвид,конкретно хората,които бяха направили страницата в ФБ...

На колко години си,къде учиш,какво си завършил,какво работиш,колко данъци плащаш,колко семейства храниш,...можеш ли да ми отговориш на тези въпроси :?:

Сваляш ли ме,кво ? По принцип не ме бърка да бъда открит с хората,ама такива като теб,не заслужават никакво внимание...Казах ти 25 пъти,спри да ме сваляш и се ограничи с дискусиите с мен !

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 02 юни 2013 00:02

Не знам дали е спомената вече, но искам да кажа каква е методиката за цензура във ФБ. По време на протестите в Катуница се направи, правено е преди и ще продължи да се прави. Има групи във ФБ, които са със значителен брой хора и на които като им се даде линк, почват да докладват съотвената страница във ФБ за нарушения. Когато се съберат достатъчно гласове срещу страницата се маха автоматично. Имаше и твърдения, че не се махала направо, а първо се проверява, но реално просто изчезва. Хората в тези страници за докладване си мислят, че правят нещо добро и че прочистват ФБ от вредните страници. По време на Катуница бяха взели интервю на създателя на една от групите- той каза каква е системата, каза, че гласуват против страниците на протестите, защото не му харесвало да има полиция из София и да го спират за проверка, заради "тъпите протестиращи". Това е начина за изчезване на страници. Доста е вероятно да им се плаща на създателите да пускат точно определени страници за докладване.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 юни 2013 00:02

dunavfc написа:Страницата в която се организираше първият протест към новото правителство в Неделя от 12:00 беше заличена :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Призовавам,въпреки това,утре всеки,който има какво да каже на сегашното правителство да излезе в своя град и изрази мнението си !
Забраняват се всякакви политически агитации свързани с ГЕРБ,ДСБ,ДБГ,ВМРО,НФСБ и т.н. !

Така трябва да е.Герб заминаха в миманса.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 02 юни 2013 00:05

dunavfc написа:
donDiego написа:

Сваляш ли ме,кво ? По принцип не ме бърка да бъда открит с хората,ама такива като теб,не заслужават никакво внимание...Казах ти 25 пъти,спри да ме сваляш и се ограничи с дискусиите с мен !

Що бе иска ли ти се да те свалям :mrgreen: .Сега сериозно..ако можеш да отговориш,добре,ако се срамуваш да отговориш..тва е друг въпрос.Аз персонално си мисля,че се срамуваш да отговориш и това е напълно основателно 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 00:43

На 23 год. съм уча в Русенският Университет "Ангел Кънчев",имаме семеен бизнес с моето семейство. Живея в Русе,кв. Здравец Изток. Друга информация трябва ли ти ? И какво значение има това ?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 юни 2013 01:58

dunavfc написа:На 23 год. съм уча в Русенският Университет "Ангел Кънчев",имаме семеен бизнес с моето семейство. Живея в Русе,кв. Здравец Изток. Друга информация трябва ли ти ? И какво значение има това ?

Бащатко ти има бизнес, ти нямаш нищо още...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 02 юни 2013 09:44

dunavfc написа:На 23 год. съм уча в Русенският Университет "Ангел Кънчев",имаме семеен бизнес с моето семейство. Живея в Русе,кв. Здравец Изток. Друга информация трябва ли ти ? И какво значение има това ?

Ми има ,как да няма ! Какво си живял и преживял ти, че да ми говориш за политика ,какво си работил и изработил ти,какво си плащал ти,какви отговорности си поемал в краткият си живот и какви последствия си оставил зад себе си ти.А най-смешното е,че си набор на промените в България,а си седнал да ми говориш за комунизъм ,демокрация,либерализация..на какво можеш ти да ме научиш бе дете :roll: ,на нищо. И незнам каква е тази твоя любов към Бойко,но ако родителите ти не са от "неговите " хора,тогава искам да чуя мнение и от баща ти.Твърде вероятно е да пишеш тайно от "семейният бизнес" :idea:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 02 юни 2013 11:50

donDiego написа:Ми има ,как да няма ! Какво си живял и преживял ти, че да ми говориш за политика ,какво си работил и изработил ти,какво си плащал ти,какви отговорности си поемал в краткият си живот и какви последствия си оставил зад себе си ти.А най-смешното е,че си набор на промените в България,а си седнал да ми говориш за комунизъм ,демокрация,либерализация..на какво можеш ти да ме научиш бе дете :roll: ,на нищо. И незнам каква е тази твоя любов към Бойко,но ако родителите ти не са от "неговите " хора,тогава искам да чуя мнение и от баща ти.Твърде вероятно е да пишеш тайно от "семейният бизнес" :idea:

От днес нататък, само хора преживели 1вата световна, измирането на динозаврите, създаването на вселената могат да говорят за политика!
45 години на някои хора са им малко! Трябва ви повече да се редите за банани и други упаднали стоки от първа и втора необходимост!
Социалистическа партия предлага десен данък. Националисти подкрепят турци, а десни, центристи и леви правят тройна коалиция
Аз ще ти плащам парите, които ти ще получаваш като пенсия бе :lol: Реша ли да се изнеса, и те оставям на милостта на циганите! Ще видим тогава коалиционният ти партньор как ще се погрижи за теП!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 юни 2013 12:16

Какво става на протеста, ще сваляме ли правителството? :mrgreen: Гледам някакъв вика, че приели закон за изучаване на турски езиз на първо четене :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”