Пламен Орешарски обяви състава на проектокабинета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
КНДР

Re: Пламен Орешарски обяви състава на проектокабинета

Мнениеот КНДР » 27 май 2013 23:23

БСП е най - доброто нещо случвало се на НР България последните 4 години. Само те могат да измъкнат страната от беднотията, до която докараха народа герберастите.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 май 2013 23:36

donDiego написа:
dunavfc написа:Не богохулствай бе нищожество ! ТОЙ е единствен,за него или добро или нищо ! ГЕРБ или СМЪРТ !

Омразата и злобата на са добър съветник..макар да знам,че неразбираш какво говоря 8-) Това твоето е инфантилна реакция и ясно показва провала на родителите ти,ако имаш такива :!:

Като не разбирам,защо си правиш труда и похабяването на излишна енергия да ме просветляваш ? Ако беше запознат,малко повече с настроенията и атмосферата в форума,щеше да различиш,което е инфантилност и кое е бъзик ;)

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 27 май 2013 23:58

dunavfc написа:
donDiego написа:
dunavfc написа:Не богохулствай бе нищожество ! ТОЙ е единствен,за него или добро или нищо ! ГЕРБ или СМЪРТ !

Омразата и злобата на са добър съветник..макар да знам,че неразбираш какво говоря 8-) Това твоето е инфантилна реакция и ясно показва провала на родителите ти,ако имаш такива :!:

Като не разбирам,защо си правиш труда и похабяването на излишна енергия да ме просветляваш ? Ако беше запознат,малко повече с настроенията и атмосферата в форума,щеше да различиш,което е инфантилност и кое е бъзик ;)

Защото така постъпват отговорните хора и да,запознат съм с настроенията,атмосферата и ПОЛИТИКАТА на форума много преди теб :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 00:12

Ами явно си пропуснал момента в който аз си ги слагам на големия шмайзер подобни дебили като оня горе по простата причина,че съм установил,че това са хора,лишени от всякаква мисловна дейност и с тях освен ебавките,друго не върви,там сериозните дискусии,губят всякакъв смисъл ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 май 2013 00:26

Новата министърка на спорта прави орална любов на ДПС, гнусотия .... изслушайте цялата долна реч.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g4Ndatk4gw8[/youtube]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 28 май 2013 00:29

dunavfc написа:Ами явно си пропуснал момента в който аз си ги слагам на големия шмайзер подобни дебили като оня горе по простата причина,че съм установил,че това са хора,лишени от всякаква мисловна дейност и с тях освен ебавките,друго не върви,там сериозните дискусии,губят всякакъв смисъл ;)

Като ти гледам "стила на изразяване" и "сериозни дискусии".. 8-) не са уместни в едно изречение ;)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 00:39

Прекалено много енергия употребяваш да ми се правиш на оригинален и забавен,мисля че разбираш,че смисъл от това няма ;)

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 28 май 2013 00:50

dunavfc написа:Прекалено много енергия употребяваш да ми се правиш на оригинален и забавен,мисля че разбираш,че смисъл от това няма ;)

Правя го с лекота,не хабя енергия,а за останалото си прав :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 00:51

Мисля си,че ме сваляш,цяла вечер,аз по принцип съм супер толерантен и нямам нищо против,но няма как да те огрее,моите уважения,но все още съм на правилният бряг ;)

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 28 май 2013 00:51

Честито ви ново комунистическо робство още 4 години начело с комунистическата отрепка Пламен Орешарски, който вместо да е в затвора за извършени престъпления той ни управлява и си прави каквото си иска с нормалните хора!Докога ще търпим терористи и престъпници да ни управляват!68 години комунистическо робство не ви ли стига!Кога ли България ще се освободи от съветско-комунистическото кърваво робвство , което продължава и до ден днешен?Кога комунистическите престъпници най-после ще врат по килиите и ще изтърпяват заслужените си наказания за престъпления срещу мира и човечеството?Стига вече са ни управлявали убийци, терористи и техните наследници! Време е за радикална и безкомпромисна декомунизация и лустрация!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Върни се в “Свободна зона”